Benim 2. Cocugum olucak 6 yildir evliyimEvet ilk olacak inşallah24 yaşımdayım d.gunumde yaptım testi üç aydır deniyoruz bakalım hayırlısı olsun. Çok ümitlendirmiyorum kendimi sonra çok hayal kırıklığına uğruyorum ama ilk defa testimde hayali çizgi gördüm peki sen?
Ne güzelBenim 2. Cocugum olucak 6 yildir evliyimBende 30’uma gelmeden 2. Cocuk olsun dedik
Ben dayanamicam galiba yarin tekrar erken gebelik testi alicamNe güzelinşallah müjdeli haberlerle sevindiririz birbirimizi
Bende yarın sabah kaset test deniycemBen dayanamicam galiba yarin tekrar erken gebelik testi alicam
Kasette cikarmi acabaBende yarın sabah kaset test deniycem
Denemekten zarar gelmezKasette cikarmi acaba
Cnm kusura bakma mesajini simdi goruyorum durumlar nasil adet oldunmu ?10 dk falan. İnsallah kimyasal degildir. Adetim 4 gun var kaset yapsam cikmicak buyuk ihtimalle dimi ?
Hayir olmadim ayin 22’sinde adet tarihimCnm kusura bakma mesajini simdi goruyorum durumlar nasil adet oldunmu ?
Ben yaptim fatma sende yaptin mi ?Denemekten zarar gelmez
Aaaa hadi gözünüz aydinnnAlttaki eski ustteki biraz once yaptigim.
Alttaki eski ustteki biraz once yaptigim.
Bende şimdi yaptım kaset olmasına rağmen ikinciyi gördümBen yaptim fatma sende yaptin mi ?
Amin canim sende erken gebelik testi alip deneseneAaaa hadi gözünüz aydinnnAllah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Sağolun darısı istiyen herkesin başına insallahhayyy kızlar gözünüz aydın hayırlı olsun darısı bize inşallah dua edin . ben birde kon sahibini çok merak ediyorum yazmamış . hamilemi acaba
Elimde bir adet daha kaset test var yarın tekrarlıycam ama ilkinde bile ikinciyi hemen gördümAmin canim sende erken gebelik testi alip denesene
ovulasyon testi kullandınız mı yumurtlama gününüzü biliyor musunuz acaba. yani kaç gün sonra poztif gördünüz merak ettim.Sağolun darısı istiyen herkesin başına insallahh
Aplikasyon üzerinden takip ediyordum 8.de yumurtlama günümde üzerinden 13 gün geçti iki gün önce erken gebelik testinde de silik çizgi görmüştüm. Tabiki beklemekte fayda var ama sabırsızlanıyoruz öğrenmek içinovulasyon testi kullandınız mı yumurtlama gününüzü biliyor musunuz acaba. yani kaç gün sonra poztif gördünüz merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?