Sizce gebelik var mı

ans

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2021
22
11
3
Adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikti sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• A9F887FE-8238-4AAC-97CB-9084FC8CA778.webp
    51 KB · Görüntüleme: 306
Yani adet gğnğnüz geçmeden yapmışsınız çigi belli belirsiz gibi ama hakkınızda hayırlısı olsun gününüz geçince tekrarlayın bence testi

Reactions: ans
Dayanamayıp sabırsızlanıp yaptım adetimden 5 gün önce aylardır ilk defada silik çizgi görünce heyecan yaptım sanırım

Dayanamayıp sabırsızlanıp yaptım adetimden 5 gün önce aylardır ilk defada silik çizgi görünce heyecan yaptım sanırım
Benim de adetime beş gün var erken gebelik testi yaptım birinde çizgi belirgin garanti olsun die bi tane daha yaptım yarım saat sonra bu şekilde çıktı şimdi bunların hangisi doğru ikincide çok belirsiz bi çizgi var fotoda çıkmamış

Eklentiler

• 3130BA72-8274-4966-B2F2-DC53BE50ED58.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 286
  • 4C55D65E-3CDF-487C-B8AD-8F1839E455D2.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 206
Bence sizde benim gibi sabırsızlanmışsınız keşke elinizde test varken ikinci testi yarım saat sonra değilde iki üç gün sonra sabah ilk idrarınızla yapsaydınız varsa dahada belirginleşirdi silik çizgi her zaman sabah ilk idrarla yapılması öneriliyor

Ben her sabah yapıyorumsabırsızım biraz daha önce kimyasal geçirdim çok üzüldüm

Kızlar benim adetim 1 gün gecikti son adet başlangıcı 16 ağustos şüpheli ilişki 27 ağustos sizce beta çok mu düşük korkuyorum biraz

Adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikti sizce gebelik var mı?
bence var pozitif testi 2 gun aralıklarla tekrarla betan arttıkca koyulaşır adet gunun gecıncede kan verırsın hayırlı olsun inşallah

Reactions: ans
benim değerim öğrendiğimde 18 di şimdi 32 haftalık hamileyim
Yaa kaç kaftalıktı peki öğrendiğinizde
valla bılmıyorumki haftasını ne desem yalan olur 2 gun aralıklarla hep kan vermştimm artışlara bakılmıştı 6 haftalıktı kalp atışını duydugumda
Yaa Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Yarın doktoruma gidicem bakalım hayırlısı hakkımızda çok teşekkür ederim bu arada

Çok geçmiş olsun üzücü bir durum rabbim bir daha yaşatmasın .insan sabır edemiyor işte her an adet olucam gibi tedirginim bende
Sağ olasın ben de adet olacakmış gibi hissediyorum karnım ağrıyor uzun süre olmayınca insan strese giriyor

Kızlar benim adetim 1 gün gecikti son adet başlangıcı 16 ağustos şüpheli ilişki 27 ağustos sizce beta çok mu düşük korkuyorum biraz
Eki Görüntüle 2916349
Benim adetim 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıkmıştı olumsuz düşünmeyin bu değere göre hamilesiniz 2 gün de 1 kan verin değerin 2 kat artması gerekiyor artarsa sağlıklı gebelik demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…