Sizce gebelik var mı

aplikasyonlar yanıltıcı oluyor maalesef. bence erken yumurtlama olmuş olabilir . çünkü 11. günde ancak kana geçiyor idrara bu kadar kısa sürede geçer mi bilemedim. hemen kan vermeey gidin ben olsam heyecandan koşarak giderdim. bende1,5 yıldır uğraşıyorum. ama kısmet bu işler

Evet erken yumurtlama olmuş olabilir çünkü ayın 8. De sözde yumurtlama günümde açık pembe kanamam oldu muhtemelen yerleşme kanamasiydi. İnşallah sizde tez zamanda hayırlı haberler alırsınız

Evet erken yumurtlama olmuş olabilir çünkü ayın 8. De sözde yumurtlama günümde açık pembe kanamam oldu muhtemelen yerleşme kanamasiydi. İnşallah sizde tez zamanda hayırlı haberler alırsınız
benimde bugün yumurtlamadan sonraki 12. günüm geç yumurtlama oldu 2 gün .adete 3 gün var bugün merakla test yaptım negatif. erken ama belki varsa çıkar dedim.

ovulasyon testi kullandınız mı yumurtlama gününüzü biliyor musunuz acaba. yani kaç gün sonra poztif gördünüz merak ettim.
Bende aplikasyon uzerinden takip ediyodum sanirim benimde 7. Sindeydi 30 gunde bir hasta oluyorum.

Birazcik tuyo verebilirim isterseniz

varsa alırım tabiki :) ben her ay ovulasyon testi kullanıyorum.
Ovulasyon testi kullanmadim ben hic onuda ben bilmiyorum Folik asit kullanmaya basla ya da folik asit degeri yuksek olan sebzeler meyveler tuket ( benim bildigim ayvada cok var ). İliskiden sonra hemen ayaklarini yukari kaldir 5-10 bekle ve kalkma uyu mumkunse bir saat. Benim boyle yaparak 2. Cocugum olucak insallah

uzun zaman olduğu için doktor folik asit kullanma artık dedi. olunca başlarsın dedi. diğer dediklrini de her kadın gibbi yapıyorum ama kısmet bu işler :)

Alttaki eski ustteki biraz once yaptigim.
Bu prodoctor mu acaba markası benimde adetime 7 gün var bende bugün prodoctor marka test yaptım ikinci çizgi hemen belirdi senin ilk testin gibi ama güvenilir değil diyorlar bu test için

Bu prodoctor mu acaba markası benimde adetime 7 gün var bende bugün prodoctor marka test yaptım ikinci çizgi hemen belirdi senin ilk testin gibi ama güvenilir değil diyorlar bu test için
Hayir degil. Yarin kan vermeye gidicem insallah onu paylasirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…