- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
aplikasyonlar yanıltıcı oluyor maalesef. bence erken yumurtlama olmuş olabilir . çünkü 11. günde ancak kana geçiyor idrara bu kadar kısa sürede geçer mi bilemedim. hemen kan vermeey gidin ben olsam heyecandan koşarak giderdim. bende1,5 yıldır uğraşıyorum. ama kısmet bu işlerAplikasyon üzerinden takip ediyordum 8.de yumurtlama günümde üzerinden 13 gün geçti iki gün önce erken gebelik testinde de silik çizgi görmüştüm. Tabiki beklemekte fayda var ama sabırsızlanıyoruz öğrenmek içinbu arada üç aydır deniyoruz 3.ayda döllenme oldu
Evet erken yumurtlama olmuş olabilir çünkü ayın 8. De sözde yumurtlama günümde açık pembe kanamam oldu muhtemelen yerleşme kanamasiydi. İnşallah sizde tez zamanda hayırlı haberler alırsınızaplikasyonlar yanıltıcı oluyor maalesef. bence erken yumurtlama olmuş olabilir . çünkü 11. günde ancak kana geçiyor idrara bu kadar kısa sürede geçer mi bilemedim. hemen kan vermeey gidin ben olsam heyecandan koşarak giderdim. bende1,5 yıldır uğraşıyorum. ama kısmet bu işler
benimde bugün yumurtlamadan sonraki 12. günüm geç yumurtlama oldu 2 gün .adete 3 gün var bugün merakla test yaptım negatif. erken ama belki varsa çıkar dedim.Evet erken yumurtlama olmuş olabilir çünkü ayın 8. De sözde yumurtlama günümde açık pembe kanamam oldu muhtemelen yerleşme kanamasiydi. İnşallah sizde tez zamanda hayırlı haberler alırsınız
Rabbim gonlunuze göre versin inşallah en yakın zamanda müjdeli haberi buradanda duyurursunuzbenimde bugün yumurtlamadan sonraki 12. günüm geç yumurtlama oldu 2 gün .adete 3 gün var bugün merakla test yaptım negatif. erken ama belki varsa çıkar dedim.
inşallah canım :)Rabbim gonlunuze göre versin inşallah en yakın zamanda müjdeli haberi buradanda duyurursunuz
Bende aplikasyon uzerinden takip ediyodum sanirim benimde 7. Sindeydi 30 gunde bir hasta oluyorum.ovulasyon testi kullandınız mı yumurtlama gününüzü biliyor musunuz acaba. yani kaç gün sonra poztif gördünüz merak ettim.
Birazcik tuyo verebilirim istersenizaplikasyonlar yanıltıcı oluyor maalesef. bence erken yumurtlama olmuş olabilir . çünkü 11. günde ancak kana geçiyor idrara bu kadar kısa sürede geçer mi bilemedim. hemen kan vermeey gidin ben olsam heyecandan koşarak giderdim. bende1,5 yıldır uğraşıyorum. ama kısmet bu işler
varsa alırım tabiki :) ben her ay ovulasyon testi kullanıyorum.Birazcik tuyo verebilirim isterseniz
Ovulasyon testi kullanmadim ben hic onuda ben bilmiyorumvarsa alırım tabiki :) ben her ay ovulasyon testi kullanıyorum.
uzun zaman olduğu için doktor folik asit kullanma artık dedi. olunca başlarsın dedi. diğer dediklrini de her kadın gibbi yapıyorum ama kısmet bu işler :)Ovulasyon testi kullanmadim ben hic onuda ben bilmiyorumFolik asit kullanmaya basla ya da folik asit degeri yuksek olan sebzeler meyveler tuket ( benim bildigim ayvada cok var ). İliskiden sonra hemen ayaklarini yukari kaldir 5-10 bekle ve kalkma uyu mumkunse bir saat. Benim boyle yaparak 2. Cocugum olucak insallah
Tabiki kismet. En yakin zamannda rabbim doldursun kucaginiuzun zaman olduğu için doktor folik asit kullanma artık dedi. olunca başlarsın dedi. diğer dediklrini de her kadın gibbi yapıyorum ama kısmet bu işler :)
Teşekkür ederim canım. Amin inşallah yinede sağol. Sizi de tekrar tebrik ederimTabiki kismet. En yakin zamannda rabbim doldursun kucagini
Bu prodoctor mu acaba markası benimde adetime 7 gün var bende bugün prodoctor marka test yaptım ikinci çizgi hemen belirdi senin ilk testin gibi ama güvenilir değil diyorlar bu test içinAlttaki eski ustteki biraz once yaptigim.
Hayir degil. Yarin kan vermeye gidicem insallah onu paylasirim.Bu prodoctor mu acaba markası benimde adetime 7 gün var bende bugün prodoctor marka test yaptım ikinci çizgi hemen belirdi senin ilk testin gibi ama güvenilir değil diyorlar bu test için
Peki bizede haber ver inş güzel haberlerini alırsın bebiş vardır senden sonra bende veririm eğer sende varsa banada umut olurHayir degil. Yarin kan vermeye gidicem insallah onu paylasirim.
Fatma gittin mi kan vermeye yada testi tekrarladin miRabbim gonlunuze göre versin inşallah en yakın zamanda müjdeli haberi buradanda duyurursunuz
Peki bizede haber ver inş güzel haberlerini alırsın bebiş vardır senden sonra bende veririm eğer sende varsa banada umut olur
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla al kucağına bebeğini darısı bizim gibi isteyenlerin başına
hayırlı olsunnnn neydi belirtilerrr. benim bat a 5 gün var. hiç bişe yok suan cok hafif kasık ağrısı çok hafif elleyince göğüs ağrım var. ama 5 gün önceside yani bata 10 gün kala yumutlamadan 3 gün sonra çok sancım oldu adet olcam gb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?