• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gebelik var mı

Eklentiler

• A698C9BE-C9F8-4A45-94F7-19C5E862195E.webp
    A698C9BE-C9F8-4A45-94F7-19C5E862195E.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 38F54A7E-1D40-4A57-B082-6357D1CA8F37.webp
    38F54A7E-1D40-4A57-B082-6357D1CA8F37.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 80
Yaptım ama adet gibi sanki testte bu şekilde
Canım 5 TL lik testler de doğru gösteriyor keşke 1 tanede ondan yapsaydın ben 2 gebeliğimi de onlardan öğrendim geçen ay suphelenip yaptı negatif doğruydu ertesi gün adet oldum onda öyle belirsiz çizgi falan olmuyor bazı testler çok yanıltıcı

Adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikti sizce gebelik var mı?
daha çok erken test için canım . geçen bi arkadaştada çizgi vardı adet olmuş . umarım sen hamişsindir.

• Beğen
Reactions: ans
Canım 5 TL lik testler de doğru gösteriyor keşke 1 tanede ondan yapsaydın ben 2 gebeliğimi de onlardan öğrendim geçen ay suphelenip yaptı negatif doğruydu ertesi gün adet oldum onda öyle belirsiz çizgi falan olmuyor bazı testler çok yanıltıcı
Ondan da yaptım onda çok belirsiz bi çizgi çıkıo kendi çizgisi galiba hep böle oluo pozitifi görüp adet oluyorum 😔

Ondan da yaptım onda çok belirsiz bi çizgi çıkıo kendi çizgisi galiba hep böle oluo pozitifi görüp adet oluyorum 😔
Adet mi oldun? Hayırlısı olsun canım üzülme daha vakti zamanı vardır

Yaptım ama adet gibi sanki testte bu şekilde
Ben silik çizgiyi görüyorum canım adet olduğundan emin değilsen yarın sabah erkenden git kan ver, durumun netleşsin. Ama adet oluyorsan da muhtemelen kimyasal gebelik gibi bir durumdur. Sen kanda beta yaptırıp bir doktora görün en doğrusunu o söyler :)

Adet mi oldun? Hayırlısı olsun canım üzülme dah
Ben silik çizgiyi görüyorum canım adet olduğundan emin değilsen yarın sabah erkenden git kan ver, durumun netleşsin. Ama adet oluyorsan da muhtemelen kimyasal gebelik gibi bir durumdur. Sen kanda beta yaptırıp bir doktora görün en doğrusunu o söyler :)
cevabın için sağol cnm daha öncede bi kere böyle oldu dediğin gibi kimyasal usandım valla artık dr da doğru dürüst bişi demio😔

Adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikti sizce gebelik var mı?
Bence var cunku adetinizden 5 gun once yapmaniza ramen ikinci cisgi bayag belli oluyor. Negativ olsa adet gecikmesi olsa bole hicbir cizgi cikmaz zaten. Bi test pozitiv inshaAllah hayirlisi olur senin icin🥰

• Beğen
Reactions: ans
Back