İnşallah dediğiniz gibi olurtesti dün yaptıysam yarın tekrarla emin ol canım ama ben ne silik çizgiler gördüm ne kadar silik olursa olsun varsa gebelik vardır :) dilerim sağlıklı bir gebelik olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dediğiniz gibi olurtesti dün yaptıysam yarın tekrarla emin ol canım ama ben ne silik çizgiler gördüm ne kadar silik olursa olsun varsa gebelik vardır :) dilerim sağlıklı bir gebelik olsun
Yaptım ama adet gibi sanki testte bu şekildeyerleşme kanamasına benziyor yarın bir test daha yap netleşir :)
Canım 5 TL lik testler de doğru gösteriyor keşke 1 tanede ondan yapsaydın ben 2 gebeliğimi de onlardan öğrendim geçen ay suphelenip yaptı negatif doğruydu ertesi gün adet oldum onda öyle belirsiz çizgi falan olmuyor bazı testler çok yanıltıcıYaptım ama adet gibi sanki testte bu şekilde
daha çok erken test için canım . geçen bi arkadaştada çizgi vardı adet olmuş . umarım sen hamişsindir.Adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikti sizce gebelik var mı?
Ondan da yaptım onda çok belirsiz bi çizgi çıkıo kendi çizgisi galiba hep böle oluo pozitifi görüp adet oluyorumCanım 5 TL lik testler de doğru gösteriyor keşke 1 tanede ondan yapsaydın ben 2 gebeliğimi de onlardan öğrendim geçen ay suphelenip yaptı negatif doğruydu ertesi gün adet oldum onda öyle belirsiz çizgi falan olmuyor bazı testler çok yanıltıcı
Adet mi oldun? Hayırlısı olsun canım üzülme daha vakti zamanı vardırOndan da yaptım onda çok belirsiz bi çizgi çıkıo kendi çizgisi galiba hep böle oluo pozitifi görüp adet oluyorum![]()
Ben silik çizgiyi görüyorum canım adet olduğundan emin değilsen yarın sabah erkenden git kan ver, durumun netleşsin. Ama adet oluyorsan da muhtemelen kimyasal gebelik gibi bir durumdur. Sen kanda beta yaptırıp bir doktora görün en doğrusunu o söyler :)Yaptım ama adet gibi sanki testte bu şekilde
Adet mi oldun? Hayırlısı olsun canım üzülme dah
cevabın için sağol cnm daha öncede bi kere böyle oldu dediğin gibi kimyasal usandım valla artık dr da doğru dürüst bişi demioBen silik çizgiyi görüyorum canım adet olduğundan emin değilsen yarın sabah erkenden git kan ver, durumun netleşsin. Ama adet oluyorsan da muhtemelen kimyasal gebelik gibi bir durumdur. Sen kanda beta yaptırıp bir doktora görün en doğrusunu o söyler :)![]()
Umarımdaha çok erken test için canım . geçen bi arkadaştada çizgi vardı adet olmuş . umarım sen hamişsindir.
Kan verdin mi ne durumdasin...Adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikti sizce gebelik var mı?
Bence var cunku adetinizden 5 gun once yapmaniza ramen ikinci cisgi bayag belli oluyor. Negativ olsa adet gecikmesi olsa bole hicbir cizgi cikmaz zaten. Bi test pozitiv inshaAllah hayirlisi olur senin icinAdetimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikti sizce gebelik var mı?
Ikinci cizgiyo goruyorum negativ olsa oyle belirmez. Sanirim hamilesiniz ikinci cizgi kac dakika ocinde belirdi ?Eki Görüntüle 2918272 Kizlar benim testimede bakabilir miyiz ?![]()
Ayy inşallah öyledirBence var cunku adetinizden 5 gun once yapmaniza ramen ikinci cisgi bayag belli oluyor. Negativ olsa adet gecikmesi olsa bole hicbir cizgi cikmaz zaten. Bi test pozitiv inshaAllah hayirlisi olur senin icin![]()
Kan vermedim bekliyorum adet günüm geçsin siz ne yaptınız ?Kan verdin mi ne durumdasin...
Testi tekrarlamadım inşallah adetim geçerse kan vermeye giderimCanim testi tekrarladin.mi yada kan verdin mi
Pek sanmıyorum ama adeti bekliyorum 1 hafta var.Kan vermedim bekliyorum adet günüm geçsin siz ne yaptınız ?
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahPek sanmıyorum ama adeti bekliyorum 1 hafta var.
Amin cnm ..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah