Sana karakteristik bir hava katıyor bencePpme bak ve söyle ben güzel miyimSakalları acık keseydim iyiydi
Türkan,yaş 15'mi?Emin misin doğru yazdığına?Bana diyor ki neden bu soruyu sordun ben de cevap verdim ne var bunda bak sen fikrini söyledin bir şey demedik di mi
Sen beni bir de sokakta görsenSana karakteristik bir hava katıyor bence
KardeşBana diyor ki neden bu soruyu sordun ben de cevap verdim ne var bunda bak sen fikrini söyledin bir şey demedik di mi
15 miTürkan,yaş 15'mi?Emin misin doğru yazdığına?
Karizmatiksin severim siyah beyaz fotolarıSen beni bir de sokakta görsenSokak adamıyım ben
23 yazıyor profilindeKardeş
15 mi
Kıskançlık çanları çalıyor şu anda kulaklarım zonkladı cidden ters suratİkisinide beğenemedim. Yüzün fazla büyük şekilsiz duruyor vücudunla. Çene bölgen yüzüne orantılı değil çok uzun gözlerinde çok küçük. Vücudunda düz bi kadın vücudu güzel bir hattın yok. Ve böyle bir soru gerçekten neden. Başkasının düşüncesine neden ihtiyacın var ki, sen kendini beğendiğin halinle güzelsinbiraz dobra oldum her yorumda ayrıntılı detay istemişsin o yüzden
Türkandan daha çok beğenildimKarizmatiksin severim siyah beyaz fotoları
Hani eleştirilere açıktın kadın ne güzel yorumlamış?Kıskançlık çanları çalıyor şu anda kulaklarım zonkladı cidden ters surat
Eee hani her eleştiriye açıktın?Kıskançlık çanları çalıyor şu anda kulaklarım zonkladı cidden ters surat
Çan çalıyor ama boşlukta çalıyor kafana yorumum bu kahkaha suratKıskançlık çanları çalıyor şu anda kulaklarım zonkladı cidden ters surat
Kıskançlık çanları çalıyor şu anda kulaklarım zonkladı cidden ters sur
Kız neden kıskanayımKıskançlık çanları çalıyor şu anda kulaklarım zonkladı cidden ters surat
Bizim fikrimizi beden soruyorsun o zaman?Sen kararını vermişsin TürkanOrtalama üstü güzelliğe sahibim bence
En azından suratım görünüyor sen korkundan onu bile atamamışsınÇan çalıyor ama boşlukta çalıyor kafana yorumum bu kahkaha surat
Zonklatmayacaktın Türkanın kulaklarınıKız neden kıskanayımdetaylı istemişsin madem eleştriye açık olucaksın kötü deyince neden kıskanc olunuyor şaka gibisin
Bence cledyanayı övme topiği açalımTürkandan daha çok beğenildim
Vücudum gayet güzel yani yüz hatlarım kemikli siyah saç beyaz tenKız neden kıskanayımdetaylı istemişsin madem eleştriye açık olucaksın kötü deyince neden kıskanc olunuyor şaka gibisin
Burada çoğu insan pp olarak kendi fotoğrafını kullanmıyor,instagram ile karıştırdın galiba TürkanEn azından suratım görünüyor sen korkundan onu bile atamamışsın