- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 46.362
Erik gibisib kütür kütürVücudum gayet güzel yani yüz hatlarım kemikli siyah saç beyaz ten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erik gibisib kütür kütürVücudum gayet güzel yani yüz hatlarım kemikli siyah saç beyaz ten
Dertleşmeye geldim kendimi pazarlamaya değil.En azından suratım görünüyor sen korkundan onu bile atamamışsın
Kız mantıklı açıklama mı yapıyon? Git profilime cevap yaz hade,Burada çoğu insan pp olarak kendi fotoğrafını kullanmıyor,instagram ile karıştırdın galiba Türkan.
Dimi.Kıskançlık çanları çalıyor şu anda kulaklarım zonkladı cidden ters surat
Neye göre güzel, kime göre güzelVücudum gayet güzel yani yüz hatlarım kemikli siyah saç beyaz ten
Türkanlar kıskanır nazar falan değer yohhh. Karizmama zeval gelsin istemem.Bence cledyanayı övme topiği açalım
AhysssssErik gibisib kütür kütür
Senin gibi kadın mı kız mı belli olmayan birinin yorumunu alacak değilimNeye göre güzel, kime göre güzel
Sana kötü haber sokakta senden kat kat güzel, alımlı kızlar var Türkan.Ama burda da o sokaktakilere benzer kızlar olduğu kesin bence
Kendimi ispatlama gibi bir derdim yok be türkancım foto ister koyarım ister koymam bu bana kalmış sen bunu eleştiremezsin normal şartlarda bende seni eleştiremem ama sen buraya bi soru sormuşsun detaylı bı sekılde cevap isteyip elestrıye acıgım demıssın ama nedense yorumum zoruna gitti bu yer pekte sana göre değil gibi yoeumlarına bakılırsa fazla çocuksun git baska yerlerde sor mantıksız sorularınıEn azından suratım görünüyor sen korkundan onu bile atamamışsın
Kendin yorum yapcaksan neden konu actin ?Ortalama üstü güzelliğe sahibim bence
Türkan Soray'la karıştırdı galiba kendiniTürkanlar kıskanır nazar falan değer yohhh. Karizmama zeval gelsin istemem.
Bence de, adeta bir pirensessiniz. Tek rakibiniz gerçek bir prenses olanOrtalama üstü güzelliğe sahibim bence
Başkalarının ne düşündüğünü önemseme bu kadarFiziği mi yüzüm mü daha iyi detaylı yorumlarınızı bekliyorum.
Kıskançsınız bence gerçekten bakAhysssss
Ama eleştir dedin eleştirdikSenin gibi kadın mı kız mı belli olmayan birinin yorumunu alacak değilim
Başkalarının ne düşündüğünü önemseme bu kadar sizin gibi cevap verseler kabulüm ama yazdıklarına bakar mısınız
Türkan o eşsiz güzelliğinle çatır çutur catlatiyorsun beni,42 yaşındayım,her yanım pörsümuş artıkKıskançsınız bence gerçekten bak