- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 46.362
Sana kötü bir haberim var TürkanYani o tür kızlarla ben bir değilimm ben iyi eğitim aldım bizde çürük mal çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana kötü bir haberim var TürkanYani o tür kızlarla ben bir değilimm ben iyi eğitim aldım bizde çürük mal çıkmaz
Neyi beğendiniz detaylıca açıklar mısınız bir de makyajsızım onu da hesaba katın benceahim sahim bi guzelligin yok cirkin de degilsin ortalama bi guzelligin var
Komple kadın olan bir forumda dediğiniz laf nereye gidiyor dikkat etmelisiniz. Sokaktaki kızlara ne olmuş ayrıca? Benim gördüklerim edebiyle yürüyor siz nerenin sokağında gezdinizde nasıl kızlar gördünüz? Genelleme yapmayın.Size demiyorum inanın ama sokaktaki kızları biliyoruz sonuçta sizi itham etmedim kırdıysam özür dilerim
Yani o tür kızlarla ben bir değilimm ben iyi eğitim aldım bizde çürük mal çıkmaz
Ne olduSana kötü bir haberim var Türkan
Türkan beğenmedik seni çirkinsin illa böyle mi diyelimNeyi beğendiniz detaylıca açıklar mısınız bir de makyajsızım onu da hesaba katın bence
Ben kendi gördüklerimden yola çıkıyorum zatenKomple kadın olan bir forumda dediğiniz laf nereye gidiyor dikkat etmelisiniz. Sokaktaki kızlara ne olmuş ayrıca? Benim gördüklerim edebiyle yürüyor siz nerenin sokağında gezdinizde nasıl kızlar gördünüz? Genelleme yapmayın.
Türkan beğenmedik seni çirkinsin illa böyle mi diyelim eminim sen de çirkinsindir
eli yuzu duzgun derler ya oyle iste neden bu kadar taktiniz guzellige?Neyi beğendiniz detaylıca açıklar mısınız bir de makyajsızım onu da hesaba katın bence
Hangi sokakta yürüyüp ne gördünüz cidden merak uyandırıcıBen kendi gördüklerimden yola çıkıyorum zaten
Sevgili iyi eğitim almış Türkan "yalnış" değil "yanlış". Hemcinslerine sallamadan önce çok dikkat etmelisin.Hyr öyle bir şey demedim yalnış anlamayın fikrinizi merak ediyorum
Şen yüzler anaokulu mezunuSevgili iyi eğitim almış Türkan "yalnış" değil "yanlış". Hemcinslerine sallamadan önce çok dikkat etmelisin.
Sevgili iyi eğitim almış Türkan "yalnış" değil "yanlış". Hemcinslerine sallamadan önce çok dikkat etmelisin.
Bu ara moda oldu güzel miyim diye gelmek. Zeyneple akraba bence o yönlendirdi kesinŞen yüzler anaokulu mezunu
Dış görünüşünüzden önce biraz da kişisel gelişiminize odaklanın derim.Bana ait istediğim gibi paylaşırım en azından birileri gibi sokak kadını değilimm
Eleştirilere ne güzel açıksınız öyle sizYorumlayabilirsiniz beni eleştirilere tamamen açığım
Ben gayet normalim sana da başkalarının işlerine burnunu sokmamayı tavsiye ederim madem sen bana tacsiye verdin
İnşallah erkektir. Şu kafada kadınlar olmasından iyidir.Hemcinsimiz mi o bile şüpheli..
Benziyorlar da haaaBu ara moda oldu güzel miyim diye gelmek. Zeyneple akraba bence o yönlendirdi kesin
Ppme bak ve söyle ben güzel miyimSakalları acık keseydim iyiydiBenziyorlar da haaa
Bana diyor ki neden bu soruyu sordun ben de cevap verdim ne var bunda bak sen fikrini söyledin bir şey demedik di miDış görünüşünüzden önce biraz da kişisel gelişiminize odaklanın derim.
Eleştirilere ne güzel açıksınız öyle siz
Dürüst olayım benim için sıradan, dışarda çokça gördüğümüz tiplerden birisiniz. Farklı bir şeyiniz yok. Çirkin demem ama dikkatimi çekip de güzel de demem.