- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.208
Yani ne desem bilemedim şimdiYüzümde neyi beğendiniz
Niye dalga geçiyorsunuz ki benimleKız ex aşkın böyle bir kızla beraber de kendini mi rahatlatmaya çalışıyon doğru söyle
Fotoğraf size ait değilse başınız belaya girer,biliyorsunuz değil mi?Neden bu kadar önemli bu sizin için?Biliyorum olmadığını saddce eleştirmenizi istedim
Yorumlayabilirsiniz beni eleştirilere tamamen açığımFotoğraf size ait değilse başınız belaya girer,biliyorsunuz değil mi?Neden bu kadar önemli bu sizin için?
Birilerinden kastınız ne merak ettimBana ait istediğim gibi paylaşırım en azından birileri gibi sokak kadını değilimm
Güzelsin ancak bu kadar takıntı yapma . Güzellik çokta bir falso bişey değilFiziğim mi yüzüm mü daha iyi detaylı yorumlarınızı bekliyorum.
Ben gayet normalim sana da başkalarının işlerine burnunu sokmamayı tavsiye ederim madem sen bana tacsiye verdinBir onaya ya da eleştiriye ihtiyaç duymanız normal gelmedi bana. Ya foto size ait değil ya da siz pek normal düşünemiyorsunuz
Hanginiz sokak kadını lan çıkın ortaya üyelerBana ait istediğim gibi paylaşırım en azından birileri gibi sokak kadını değilimm
Turkan dedikodu varsa lütfen söyle? Kim kim kim?Bana ait istediğim gibi paylaşırım en azından birileri gibi sokak kadını değilimm
Size demiyorum inanın ama sokaktaki kızları biliyoruz sonuçta sizi itham etmedim kırdıysam özür dilerimBirilerinden kastınız ne merak ettim
Forumda artık öyle konular okuduk ki şüpheden Sherlock oldukKız ex aşkın böyle bir kızla beraber de kendini mi rahatlatmaya çalışıyon doğru söyle
Siz hiç dışarı çıkmadınız mı? Bir gün herkes sokağa çıkacak TürkanSize demiyorum inanın ama sokaktaki kızları biliyoruz sonuçta sizi itham etmedim kırdıysam özür dilerim
Neyi beğendiniz detaylıca açıklar mısınızGüzelsin ancak bu kadar takıntı yapma . Güzellik çokta bir falso bişey değil
Sokaktaki kızlar ne yapıyor acep? Hanımlar bilen söylesin kim bu sokaktaki kızlarSize demiyorum inanın ama sokaktaki kızları biliyoruz sonuçta sizi itham etmedim kırdıysam özür dilerim
Yani o tür kızlarla ben bir değilimm ben iyi eğitim aldım bizde çürük mal çıkmazSiz hiç dışarı çıkmadınız mı? Bir gün herkes sokağa çıkacak Türkan