Sizce Fazla Mı Abartılıyor ?

Ben gecen sene 9000 odedim ama malesef sonuc pek tatminkar olmadi. Eskiye gore daha iyi tabiki burnum ama duzeltilmesi gereken yerleri var, yamukluk hala duruyor. cok iyi arastirmamistim ve cok buyuk hayal kirikligi yasadim. Sonucta normal yasantinizda yaptiginiz bircok rutinden belli bir sure icin fedakarlik ediyorsunuz ve hersey bir kerede olsun bitsin istiyorsunuz sonra terslik olunca cok uzuluyorsunuz. Bir de bu is sizi maddi bir yuk altina sokuyorsa o zaman tabiki daha buyuk hayal kirikli olur. Baris bey de 12000 fiyat vermisti o zaman. Onun yaptigi islere bakinca ben 9000lik bir sonuc alamadigimi soyleyebilirim yani o ozeni bulamadim.

Ben gecen sene 9000 odedim ama malesef sonuc pek tatminkar olmadi. Eskiye gore daha iyi tabiki burnum ama duzeltilmesi gereken yerleri var, yamukluk hala duruyor. cok iyi arastirmamistim ve cok buyuk hayal kirikligi yasadim. Sonucta normal yasantinizda yaptiginiz bircok rutinden belli bir sure icin fedakarlik ediyorsunuz ve hersey bir kerede olsun bitsin istiyorsunuz sonra terslik olunca cok uzuluyorsunuz. Bir de bu is sizi maddi bir yuk altina sokuyorsa o zaman tabiki daha buyuk hayal kirikli olur. Baris bey de 12000 fiyat vermisti o zaman. Onun yaptigi islere bakinca ben 9000lik bir sonuc alamadigimi soyleyebilirim yani o ozeni bulamadim.
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Revizyonlarda bile sanki primer operasyon görüntüsü görünce Barış beyin yaptığı burunlarda içim gidiyor çünkü. Kesi yeri izi,kesi yerinde çukur ne ararsanız var bende. Bundan sonra asla açık teknikle ameliyat olmam. Her insanın ilk burnuna bakar hale gelmek, aynada ilk burnunuza bakmak, fotoğrafları sosyal medyaya ekleyip eklememeye burnun güzel çıkıp çıkmadığına göre karar vermek daha sıralayabileceğim birsürü şey var ki hepsi çok zor psikolojik olarak.

• Beğen
Reactions: Oof
Kesinlikle:KK43:
tabiki her doktor sonucta elinden geleni yapmaya calisiyordur ama iste onemli olan en az hata yapip kendini gelistirmek en azindan istedigin ucretin karsiliginda sonuc sunmak yoksa bir burnu 3-5 kere revize ederek kabul edilebilir bir sonuca ulasmak her hasta icin kolay bisey degil. Ben de ortalama 1 yil sonra tekrar duzelttirmeyi dusunuyorum, malesef hala gundemde burun var bizim suanda:KK43:

Cok elestiriliyor ucreti cok uzuluyorum gorunce:KK43: Ben de cok cook zor odedim inanin arkadaslar ama aci esigi cok dusuk bir insanim revizyon ihtimalini bile dusunmek istemedim oyuzden en az olumsuz sonuc alinan doktoru secmeye calistim. Baris cakiri sectim ama sans bu yani yuzde 90i basarilidr gelir o dusuk kotu olma ihtimali beni bulur bilmiyorum. Aylarin yillarin birikimi hayatimin sonuna kadar suratimin ortasida olacak oyuzden 5 -6 bin daha veririm en azindan pskolojim daha rahat olur dedim.... Umarim pisman da olmam hala alcida birsey anlasilmiyor beklemedeyim...

• Beğen
Reactions: Oof
Fakat bir fiyat bu kadar yüksek olmalalı deyince sanırım mesajım silinmiş:KK43: neden bu kadar yüksek 10-12 bin bile çok. Bizleri biraz anlamalı Barış bey. 2017-2018de 20-25 bin olacak demektir. Zorunda olmasak bu ameliyatı istemezdik sonuzta üzgünüm yinede pahalı işte:KK43:

Cok elestiriliyor ucreti cok uzuluyorum gorunce:KK43: Ben de cok cook zor odedim inanin arkadaslar ama aci esigi cok dusuk bir insanim revizyon ihtimalini bile dusunmek istemedim oyuzden en az olumsuz sonuc alinan doktoru secmeye calistim. Baris cakiri sectim ama sans bu yani yuzde 90i basarilidr gelir o dusuk kotu olma ihtimali beni bulur bilmiyorum. Aylarin yillarin birikimi hayatimin sonuna kadar suratimin ortasida olacak oyuzden 5 -6 bin daha veririm en azindan pskolojim daha rahat olur dedim.... Umarim pisman da olmam hala alcida birsey anlasilmiyor beklemedeyim...
fotoğraf ekleyebilmeniz mümkün mü?

kalın deriliyim. Barış Bey zaten kalın derili hastaları pek almıyor. Benim hemde revizyon olacak. Ultra kalın derim var.

kalın derilileri ameliyat etmedikten sonra ne anlamı var ki. ince derilinin burnu her daim garanti güzel olur, zor durumda olanlar kalın derili olanlar zaten. benim barış beye ameliyat olan bir tanıdığım var bir süre sonra burnunu ucu sağa doğru eğildi bence hiç olmaması gereken bir şey o kadar para vermiş hem de ilk ameliyatı. bir de herkesin burnunu kalkık yapıyor diye duymuştum hala öyle mi? burnu kalkık istemeyince o zaman yapmam benim stilim bu diyormuş. herkese yakışmayabilir.
ayrıca burun estetiği ameliyatını plastik cerrahıın değil KBB cinin yapması gerektiğini düşünüyorum nefes alımına falan zarar verebilir istemeden de olsa

Aslına bakarsanız barış çakırı bile beğenmeyenler var çünkü ameliyat olduktan sonra beni eski halime çevir diyenler oluyomuş ona bile çünkü kişinin tam yüzünün ortasındaki bir organa küdahale ediliyor ve aşırı dikkat beceri estetik kabiliyet ve psikolojiden anlamanızı ister bu iş.Çok iyi doktorlar var muhammet dilber süleyman taş abdülkadir özcan..Ama maddi olarak geliri iyi olanlar kredi çeksemde zorlanmam diyenler barış beyi tercih ediyor diye diğer doktorları tercih edenler hata yapmış mı oluyor yani burada bu tarz yazanlar çok büyük ayıp ediyor.Ne sıkıntılar çekip o ameliyatlar olunuyor bi adamı öveceksiniz diye onlarca doktoru ve hastayı kırıyor bazıları.

Yani birde şu var barış beyin yaptığı tüm burunlar aynı düz inen bir sırt,çok hafif kalkık bir uç o kadar.Yani her yüzün anatomisine en uygun prototip bir burun şeması var ve herkese onu yapıyo gebi geliyor bana çok istisnai bir iki hastası değişik.bu benim yorumum bakış açım.Başkası bu prototip burnu beğenebilir illahaki.Ayrıca barış bey yaptığı her ameliyatı paylaşmıyor çoğu doktor gibi.Yapılan her ameliyat paylaşılsa kimse esteüik ameliyat olmaz sanırım.

abdulkadir göksel de çok güzel burunlar yapıyor. hem de adigegms adigegms nin dediği gibi barış çakır gibi herkese aynıburnu yapmıyor senin yüzüne göre en iyisi e doğalı nasıl olacaksa onu belirliyor. en önemlisi bu. yoksa fabrikadan çıkmış gibi bütün Nişantaşı sokakları aynı burunla geziyor çok saçma bence. o kadar param olsa da barış çakır a olmaz abdulkadir göksel e olurdum

Muhammed dilber, bekir sivri, selcuk inanli ve cankiri devlet hastanesinde calisan ismini bi turlu aklimda tutamadigim doktor.. yaptiklari burunlari cok begeniyorum bu doktorlarin..
Ben de muhammed dilber, bekir sivri bi de barış çakırı düşünüyordum ama barış çakar çok fazla.. Bekir hocanın da ocakdan itibaren 8bin olacakmış.

Ben de muhammed dilber, bekir sivri bi de barış çakırı düşünüyordum ama barış çakar çok fazla.. Bekir hocanın da ocakdan itibaren 8bin olacakmış.
Burununuzdaki sorunlar ne?deviasyon varmı eğrilik mesela.Bu konuda alparslan yıldırım,süleyman taş çok iyi.Eğer sadece kemer ve kaldırma yaptıracaksanız muhammet bey bekir bey iyi.Birde abdülkadir bey var oda başarılı.Ankarada tevfik sözen ve hakan soygür var.Bunları zamanında forumdan ve sosyal medyadan takip ettim.

mesela bir arkadaşım hakan soygüre oldu çok tatlı yapmış dik doğal kalkık yapmış. fiyatı 5-6 bin civarında.Düşünenler zam yapmadan görüşebilirler.

Burununuzdaki sorunlar ne?deviasyon varmı eğrilik mesela.Bu konuda alparslan yıldırım,süleyman taş çok iyi.Eğer sadece kemer ve kaldırma yaptıracaksanız muhammet bey bekir bey iyi.Birde abdülkadir bey var oda başarılı.Ankarada tevfik sözen ve hakan soygür var.Bunları zamanında forumdan ve sosyal medyadan takip ettim.
kemer var evet. hatta konum da vardı.
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ne-yapsam.937005/ şurdan bakarsanız sevinirim.
abdulkadir bey e de şimdi baktım ve çok beğendim. tevfik sözen e karşı da önyargılıyım.
hakan soygür ü de şimdi duydum bakarım ona da :)

kemer var evet. hatta konum da vardı.
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ne-yapsam.937005/ şurdan bakarsanız sevinirim.
abdulkadir bey e de şimdi baktım ve çok beğendim. tevfik sözen e karşı da önyargılıyım.
hakan soygür ü de şimdi duydum bakarım ona da :)
burnun dışardan bakıldığında çok işlem gerektirmeyen bir burun gibi duruyor.Güvenini kazanacak bir doktora gönül rahatlığıyla olabilirsin. muhammet dilber,bekir sivri,hakan soygür abdülkadir beyle görüşebilirsin.İnşallah istediğin tasarımı yapan doktoru bulursun.

X