• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce evlenebilir miyiz?

Ne yas farki sorun ne de bu aldigi maas. Cocuk calisiyomus iste. Ablasi da calissin cocuk evlendikten sonra onun eline bakicak kadar yuzsuz degildir ya cocuk iki ev nasil gecindirsin sadece ufak yardimlar yapabilir. Sana ayni evde yasiycaz da demiyomus ana kuzusu degil ve herkes ister aileme saygisizlik yapilmasin diye. İssiz olsaydi neyse ama cocuk calisiyomus sen de calisirsin gul gibi gecinip gidersiniz. Herseyi erkege yukleme mantigi ne ya. Onun acisindan bakarsak da sen issizsin eve bi katkin olmiycak niye senle evlensin hayat musterek sonucta. Bu yuzden birakcaksan birak o bunlari dert etmeyen birine layik

yahu adam 1000 liralık maaşla evlenicek ailesine bakıcak kira vericek ev gecindrck dügün masraflarını eşyalrını karsılayblckmi ? 30 yasına gelmiş niye hala dikiş tutturamamış ? bence olmaz kardeşim ama kısmet yani

Arkadaslar dalga gecmeyin o kadar zorki OKB :KK43:
OKB'nin alt türlerinden birinin tedavisini gören biri olarak söyleyeyim; hastalığınızı büyütmeyin. siz kişiliğiniz ve hastalığınız gereği takıntı yapmaya eğilimlisiniz, hastalığınızı bir diğer takıntı nesnesi haline getirmeyin.
konunuza gelince yaşınız daha 21, genç bir insansınız. size bir abla tavsiyesi okulunuzu bitirin, eğer dileğiniz o yöndeyse üniversite okuyun ama bir meslek yüksek okulu ya da en azından sizi bir meslek sahibi yapacak bir okul okuyun ve kendi ayaklarınız üzerinde durun.
unutmayın hastalığınızın en büyük sebeplerinden biri yetersizlik, güvensizlik, başarısızlık vb gibi duygulardır. bu duygulara kapılmamak için kendinize ait bir hayat kurun, gerçekten sizi anlayan ve yaşı sizden büyük biri olarak tavsiyem bu yönde. sevgilinizi de fazla bunaltmayın.

dertsiz başına dertmi arıyorsun.önce kendin bir meslek sahibi olki yarın buraya eşim,kaynanam,görümcemi ve bana yaptıkları diye konu açık boşanıcam çaresizim deme.önce sen kendini kurtar karşı taraftın beklenti içinde olma yoksa çok üzülür ezilirsin.

Dogru soyluyorsunuz da adam gibi is bulamiyorum ki :KK43: evlenmeye gec kalmis sayilmam degil mi ?

geç kalmak bir yana aslında çok çok erken evlilik için
ikinci olarak da, okulunuzu bitirin, meslek sahibi olmaya bakın. söylüyorsunuz işte işletme mezunu olmasına rağmen o da iş bulamıyor, lise terk olup bulmak çok çok daha zor.
ve kafanızad her şeyi oturtmadan "evet bu doğru kişi" demeden sakın evlenmeyin ve değişir diye düşünmeyin. değişmez...

yorumlardan farkettim bir rahatsızlığınız varmış. onu çözmeden sakın ha sakın bu işe kalkışmayın. akdi halde sizce kv benim odamı mı karıştırıyor, sizce görümcem muska mı yapmış a kadar gider bu iş.

Son düzenleme:
Bu bedavaya konmak nedir arkadaş ya, bu zamanda kaç kişi 30 yaşında ev sahibi oluyor ki? Sırtını başkalarına dayamak nedir sizde çalışın bizim canımız yok mu çalışıyoruz. Annem onca yıl çalışmış babamda öyle ancak bir evleri olmuş ki annem hala emekli olduğu halde ben evde oturmayi sevmiyorum çalışmak istiyor. Emek olmadan yemek olmuyor....

Bu bedavaya konmak nedir arkadaş ya, bu zamanda kaç kişi 30 yaşında ev sahibi oluyor ki? Sırtını başkalarına dayamak nedir sizde çalışın bizim canımız yok mu çalışıyoruz. Annem onca yıl çalışmış babamda öyle ancak bir evleri olmuş ki annem hala emekli olduğu halde ben evde oturmayi sevmiyorum çalışmak istiyor. Emek olmadan yemek olmuyor....

Yani babam 60 yaşına kadar çalıştı 50sinde anca bizim evimiz olmuştu...

Merhaba bayanlar.. 21 yasindayim erkek arkadasim ise 30. Isletme mezunu kendisi. Ama okudugu bolumle ilgili is bulamiyor oda magazalarda satis danismanligi yapiyor 1.100 tl maasla. Ben lise sonda okulu biraktim disardan bitirmeye ugrasiyorum ve evdeyim. Evlilik konulari aciliyor ve ben onunla olmaz diye dusunuyorum. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz lakin iki gonul bir olunca samanlik seyran olmuyor. Onlarin kendi evleri ablasi,annesi ve o yasiyor. Babasi yurtdisinda onunla gorusmuyorlar adam yilda 1 kere geliyo kaliyo okadar. Evi gecindiren erkek arkadasim. Evlenmeye kalksak kirada oturucaz ve 21 yildir kiracilik cekiyorum artik gina geldi gercekten Istanbulda hem kira hem gecim cok zor :KK43: Eger iyi bir is bulursa falan ne ala ben beklerim daha 21 yasindayim acelem yok ama ya bosa beklemis olursam. Annem 30-31 yasina gelmis simdiye kadar isini eline almis olmasi lazimdi diyo. Sizce napmaliyiz??
Okulunu bitirip,güzel bir iş bulup kendi birikimini kendin yapmalı,EVLENME YAŞINA GELDİĞİN zaman evliliği düşünmelisin.21 yaş çok erken

paranız çok olunca mutlumu olacaksınız ? problem kalmayacakmı ? benim birtek eşim çalışıyor ev kira. ve çocuk geliyor. . biz ölelim o zman.. bence önemli olan mutluluk geçimde önemli ama durum çokta vahim değil.

Dogru soyluyorsunuz da adam gibi is bulamiyorum ki :KK43: evlenmeye gec kalmis sayilmam degil mi ?

sen cok sevmıyosun o adamı...eveleme boşuna.... atlı mı kovalıyor 21 yasındasın.evde kalmadın korkma
...ne acele bu...benım esım de 1.200 alıyodu sevgılıyken.yol yemekte içinde bide...

bende calısmaya basladım.birlikten kuvvet dogar dımı..cok sey beklıyosun su hayatta

21 yaş geç mi demen hata zaten hiç mi örnek aldıgın iyi kötü insanlar yok çevrende
herşey para da değil ama yeri ve zamanı var sanki sizin durumunuzun.

Ayrıca 21 yıllık kiracılığı siz mi çekiyorsunuz
Annenizle babanız çekmiş olmasın o kiracılığı evin parasını vs siz mi ödediniz
Valla üni mezunu insanları bile 1000 liradan başlatıyorlar işe
Geçinemeyiz edemeyiz diye düşünüyorsan çalışacaksın.
Zira direk 5000 lira maaşlı koca ev araba istersen adamda senden diploma, master vs ister
Davul bile dengi dengine

Back
X