• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce evlenebilir miyiz?

Birde ben annemle arkadas gibiyimdir. Annem herseyimi bilir ondan gizli is yapmam asla. Buna bile karisiyor. Yarin oburgun evlensek annesi bana sunu dedi. Ablasi bana boyle yapti diye anlatirsin sen diyor :(

bence herşeyden önce sen okulunu dert edin kendine..
hem ev almak bu kadar kolaysa anneniz alsın size bir tane paşa paşa oturun beyfendiyle

Kesinlikle EVLENME. Bu yaşta herşey tozpembedir normalde ama senin bu gelecek kaygısını taşımanda güzel bir şey. Önceliğin okulunu bitirmek ve işini eline almak olsun. Sonrası Allah'ın izni ile gelir zaten. Ama kesinlikle OKULUNU BİTİR ve İŞİNİ ELİNE AL...Adamın yapacağı bir şey yok. O da ailesine bakacak mecbur.

Arkadaşım adam 1100 TL maaşı ile ailesini geçindiriyormuş.
Demek ki ailenin başka geliri yok.
Eee bu adam evlenince ailesi ne olacak?
O maaşla hem sana hem ailesine mi bakacak?
Sence mümkün mü?

Bir dakika sen şu sevgilim gay mi diye soran konu sahibisin.
Aman Allah'ım ya.
Tedavini bitir önce ne evlenmesi yahu?

Merhaba bayanlar.. 21 yasindayim erkek arkadasim ise 30. Isletme mezunu kendisi. Ama okudugu bolumle ilgili is bulamiyor oda magazalarda satis danismanligi yapiyor 1.100 tl maasla. Ben lise sonda okulu biraktim disardan bitirmeye ugrasiyorum ve evdeyim. Evlilik konulari aciliyor ve ben onunla olmaz diye dusunuyorum. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz lakin iki gonul bir olunca samanlik seyran olmuyor. Onlarin kendi evleri ablasi,annesi ve o yasiyor. Babasi yurtdisinda onunla gorusmuyorlar adam yilda 1 kere geliyo kaliyo okadar. Evi gecindiren erkek arkadasim. Evlenmeye kalksak kirada oturucaz ve 21 yildir kiracilik cekiyorum artik gina geldi gercekten Istanbulda hem kira hem gecim cok zor :KK43: Eger iyi bir is bulursa falan ne ala ben beklerim daha 21 yasindayim acelem yok ama ya bosa beklemis olursam. Annem 30-31 yasina gelmis simdiye kadar isini eline almis olmasi lazimdi diyo. Sizce napmaliyiz??
Kusura bakma da cnm sen bu cocukla evlenmezsen sabancı'nın torunuyla mi evlenecegini saniyosun?

Back
X