Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce evlenebilir miyiz?
- Konu Sahibi pira
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaslarim hep sozlenmeye nisanlanmaya evlenmeye basladi... Bana gec kaldin diyolar
Hadi evlende dünyanın kaç bucak olduğunu gör o zaman,yaşın başın kaç senin de evlenme merakın depreşiyor böyle..
Ve yas farki cokmu sorun dersiniz ??
9 yaş az değil..
Kesinlikle EVLENME. Bu yaşta herşey tozpembedir normalde ama senin bu gelecek kaygısını taşımanda güzel bir şey. Önceliğin okulunu bitirmek ve işini eline almak olsun. Sonrası Allah'ın izni ile gelir zaten. Ama kesinlikle OKULUNU BİTİR ve İŞİNİ ELİNE AL...Adamın yapacağı bir şey yok. O da ailesine bakacak mecbur.
Asla. Kimse dalga geçmiyor seninle. Sadece evlenmeyi değil, çalışmayı düşün ve tedavi ol diyoruz. Sense bunları hiç duymuyorsun.Arkadaslar dalga gecmeyin o kadar zorki OKB
Arkadaslar dalga gecmeyin o kadar zorki OKB
Zorsa önce ondan kurtul, derdin evlililik olmasın. Aynı hastalığa aynı derecede sahip biriyle sen evlenmek ister miydin?
Peki kurtulabilecek miyim ilac kullaniyorum yine gecmiyorAsla. Kimse dalga geçmiyor seninle. Sadece evlenmeyi değil, çalışmayı düşün ve tedavi ol diyoruz. Sense bunları hiç duymuyorsun.
Kusura bakma da cnm sen bu cocukla evlenmezsen sabancı'nın torunuyla mi evlenecegini saniyosun?Merhaba bayanlar.. 21 yasindayim erkek arkadasim ise 30. Isletme mezunu kendisi. Ama okudugu bolumle ilgili is bulamiyor oda magazalarda satis danismanligi yapiyor 1.100 tl maasla. Ben lise sonda okulu biraktim disardan bitirmeye ugrasiyorum ve evdeyim. Evlilik konulari aciliyor ve ben onunla olmaz diye dusunuyorum. Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz lakin iki gonul bir olunca samanlik seyran olmuyor. Onlarin kendi evleri ablasi,annesi ve o yasiyor. Babasi yurtdisinda onunla gorusmuyorlar adam yilda 1 kere geliyo kaliyo okadar. Evi gecindiren erkek arkadasim. Evlenmeye kalksak kirada oturucaz ve 21 yildir kiracilik cekiyorum artik gina geldi gercekten Istanbulda hem kira hem gecim cok zor Eger iyi bir is bulursa falan ne ala ben beklerim daha 21 yasindayim acelem yok ama ya bosa beklemis olursam. Annem 30-31 yasina gelmis simdiye kadar isini eline almis olmasi lazimdi diyo. Sizce napmaliyiz??
Bunun cevabını doktorun verebilir sana.Peki kurtulabilecek miyim ilac kullaniyorum yine gecmiyor
Önceliğin evlenmek olmasın.
Arkadaslar dalga gecmeyin o kadar zorki OKB
Kimse dalga geçmiyor seninle,madem raharsızlığın var tedavini ol önce,evlilik için yaşın daha çok ufak..
Evlenmeye gec kalmazssin da kendi ayaklarin ustunde duracak bir hayat sekli kurmaya gec kalirsinDogru soyluyorsunuz da adam gibi is bulamiyorum ki evlenmeye gec kalmis sayilmam degil mi ?
Okulunu bitir is bul ,