Sizce eski erkek arkadaşım neden böyle yapıyor?

Mahtapms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
23
-2
28
Merhaba kızlar eski erkek arkadaşımla Instagramdan birbirimizden engelliyiz kendi telefonundan ortak arkadaşımızla selfie çekilmiş çektiği fotoğrafı kendisi paylaşmadı arkadaşı onu etiketleyip paylaştı kendi telefonu olduğunu nerden biliyorsunuz derseniz arkadaşının kendi telefonu elindeydi normalde kendi telefonundan çektiği fotoğrafı kendisi paylaşırdı yani mantıklı olanı da bu sizce amacı ne?

Merhaba kızlar eski erkek arkadaşımla Instagramdan birbirimizden engelliyiz kendi telefonundan ortak arkadaşımızla selfie çekilmiş çektiği fotoğrafı kendisi paylaşmadı arkadaşı onu etiketleyip paylaştı kendi telefonu olduğunu nerden biliyorsunuz derseniz arkadaşının kendi telefonu elindeydi normalde kendi telefonundan çektiği fotoğrafı kendisi paylaşırdı yani mantıklı olanı da bu sizce amacı ne?
Kusura bakmayın da size ne. Adamla birbirinizi engellediyseniz, ortak arkadaşınızın paylaşımı üzerinden neden hala adamı takip ediyorsunuz ?

Ortak arkadaşınız kadınsa, ikisinin beraber olduklarını mı düşünüyorsunuz ?

Kusura bakmayın da size ne. Adamla birbirinizi engellediyseniz, ortak arkadaşınızın paylaşımı üzerinden neden hala adamı takip ediyorsunuz ?

Ortak arkadaşınız kadınsa, ikisinin beraber olduklarını mı düşünüyorsunuz ?
Kadın değil erkek yazdıklarımı düzgün mü okusanız acaba kendi telefonundan fotoğraf çekiyor ama fotoğrafı arkadaşına atıyo arkadaşı onu etiketleyip paylaşıyor

Kadın değil erkek yazdıklarımı düzgün mü okusanız acaba kendi telefonundan fotoğraf çekiyor ama fotoğrafı arkadaşına atıyo arkadaşı onu etiketleyip paylaşıyor
Kimin neyi, nasıl paylaştığı sizi ilgilendirmiyor. Ortak arkadaşınızın sosyal medya hesabına bakmadan duramıyorsanız, adamın hesabında eski sevgilinizle etiketli paylaşımlar sizi bu kadar etkiliyorsa, ortak arkadaşınızı da engelleyin.

Kimin neyi, nasıl paylaştığı sizi ilgilendirmiyor. Ortak arkadaşınızın sosyal medya hesabına bakmadan duramıyorsanız, adamın hesabında eski sevgilinizle etiketli paylaşımlar sizi bu kadar etkiliyorsa, ortak arkadaşınızı da engelleyin.
Siz bugün ters tarafınızdan kalktınız acaba adam gibi bir soru sordum bu üslupla cevap vermeseniz ölmezsiniz demi siz bana yorum yapmayın en iyisi

Kendinize anlam çıkartmaya çalışıyorsunuz muhtemelen hangimiz yapmadık kii 🫠 ama bu işlerden bir cacık çıkmıyor maalesef isteyen direkt adım atıyor bana mesaj mı veriyor sorunuza istinaden

ne alaka ya
benim telefonum kıytırık bir model. genelde kendimden resim cekmem - birileri cektikce bana atar. kamerada 300 fotoğrafım varsa whatsapp gönderilerinde 3000 vardir. böyle bir oran:)
sizde hic mi cekilen ortak fotolari atmaz esiniz dostunuz?
ayrica madem engellediniz niye didik didik didikleyip bir sey bulmaya calisiyorsunuz? bence onu değil kendinizi sorgulayın

Bundan bir anlam çıkarmayı bırakın ,acı ama gerçek o kendi yoluna bakıyor ama siz bıraktığı yerdesiniz Bu kötülüğü kendinize yapmayın .......

X