- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Geliyomelifin bacısı dön yuvaya banlanmayak artık
tesadüfen gördün kız hadi gidiyoruz
Bn cinsel bir şekilde bni aldatmadığından eminim ama bnm için konuşması bile sorun sadece bir kere uzun konuşma var diğer ikisi saniyelikKadının efendim canım demesi ilginç tabiki bem olsam şüphelenirdim
Aydınlanmanız için “efendim canım’’ ve “neden böyle konuşuyorsun’’ cümleleri yetmeliydi ama size katarakt ameliyatı yapılmalı herhalde görebilmeniz için.Tmm aldattığına nerden emin oldunuz bnide aydınlatır mısınız
eşim otobüste muavin olarak çalışıyor eşyasını unutan yolcular oluyor halk ilişkiler yolcunun numarasını verip eşyayla ilgili yolcuya dön diyor eşim telefon görüşmelerini silmiş bnde Online işlemlerden baktım bir numarayı aramış ilk aradığında 23:20 de 14 dk görüşmüş ertesi gün öğlen 1 buçuk dk bir sonraki gün 40 sn görüşmüş Bende bu numarayi telefondan engellediğini gördüm sordum Aradım ıphone kulaklık unuttuğunu söyledi bekleyin arabaya bakayım dedim sonra arabayı aradım bulamayınca bulamadığımı söyledim sonraki günler yine aramış sordu bulamadım dedim kadını arattım efendim canım dedi eşim sürekli Hacer Hnm deyip durdu eşime neden böyle konuşuyorsun dedi bn konuştum pahalı bir kulaklık kaybettim dedi bnde evliyim hem dedi şu an hamileyimeşime bebeğimiz üstüne yemin et dedim yemin etti ve bebeğine çok düşkün bnmlede herzaman ilgilidir ondan ayrılacağım diye çok korktu yorucu bir işi var bazen 2 gün hiç uyumuyor buna rağmen bnmle vakit geçirir 2.5 yıllık evliyiz ilk gün gibiyiz hep sonra oturduk konuştuk ağladı yemin etti benim aklımda sen ve kızımdan başka kimse yok dedi istersen işi bile bırakırım dedi seni sevmesem günde 20 kez seni ararmıyım dedi benim gittiğim otobüse günde kaç kişi binip iniyor dedi herkes bir değil dedi sizce eşim bna yalan söylüyor olabilir mi
Bu arada kadının yaşıda büyükeşim otobüste muavin olarak çalışıyor eşyasını unutan yolcular oluyor halk ilişkiler yolcunun numarasını verip eşyayla ilgili yolcuya dön diyor eşim telefon görüşmelerini silmiş bnde Online işlemlerden baktım bir numarayı aramış ilk aradığında 23:20 de 14 dk görüşmüş ertesi gün öğlen 1 buçuk dk bir sonraki gün 40 sn görüşmüş Bende bu numarayi telefondan engellediğini gördüm sordum Aradım ıphone kulaklık unuttuğunu söyledi bekleyin arabaya bakayım dedim sonra arabayı aradım bulamayınca bulamadığımı söyledim sonraki günler yine aramış sordu bulamadım dedim kadını arattım efendim canım dedi eşim sürekli Hacer Hnm deyip durdu eşime neden böyle konuşuyorsun dedi bn konuştum pahalı bir kulaklık kaybettim dedi bnde evliyim hem dedi şu an hamileyimeşime bebeğimiz üstüne yemin et dedim yemin etti ve bebeğine çok düşkün bnmlede herzaman ilgilidir ondan ayrılacağım diye çok korktu yorucu bir işi var bazen 2 gün hiç uyumuyor buna rağmen bnmle vakit geçirir 2.5 yıllık evliyiz ilk gün gibiyiz hep sonra oturduk konuştuk ağladı yemin etti benim aklımda sen ve kızımdan başka kimse yok dedi istersen işi bile bırakırım dedi seni sevmesem günde 20 kez seni ararmıyım dedi benim gittiğim otobüse günde kaç kişi binip iniyor dedi herkes bir değil dedi sizce eşim bna yalan söylüyor olabilir mi
Demek ki eşiniz olgun kadınlardan hoşlanıyor.Bu arada kadının yaşıda büyük
Boşamalımıyım sizceeşim otobüste muavin olarak çalışıyor eşyasını unutan yolcular oluyor halk ilişkiler yolcunun numarasını verip eşyayla ilgili yolcuya dön diyor eşim telefon görüşmelerini silmiş bnde Online işlemlerden baktım bir numarayı aramış ilk aradığında 23:20 de 14 dk görüşmüş ertesi gün öğlen 1 buçuk dk bir sonraki gün 40 sn görüşmüş Bende bu numarayi telefondan engellediğini gördüm sordum Aradım ıphone kulaklık unuttuğunu söyledi bekleyin arabaya bakayım dedim sonra arabayı aradım bulamayınca bulamadığımı söyledim sonraki günler yine aramış sordu bulamadım dedim kadını arattım efendim canım dedi eşim sürekli Hacer Hnm deyip durdu eşime neden böyle konuşuyorsun dedi bn konuştum pahalı bir kulaklık kaybettim dedi bnde evliyim hem dedi şu an hamileyimeşime bebeğimiz üstüne yemin et dedim yemin etti ve bebeğine çok düşkün bnmlede herzaman ilgilidir ondan ayrılacağım diye çok korktu yorucu bir işi var bazen 2 gün hiç uyumuyor buna rağmen bnmle vakit geçirir 2.5 yıllık evliyiz ilk gün gibiyiz hep sonra oturduk konuştuk ağladı yemin etti benim aklımda sen ve kızımdan başka kimse yok dedi istersen işi bile bırakırım dedi seni sevmesem günde 20 kez seni ararmıyım dedi benim gittiğim otobüse günde kaç kişi binip iniyor dedi herkes bir değil dedi sizce eşim bna yalan söylüyor olabilir mi
Bazi insanlar canimli cicimli konusmaya bayılır. Kimse de bebeğinin üzerine yemin etmez diye düşünüyorum bende cuzdanimi kaybetmiştim sagolsun her gorevli seferber olmustu otogarda tabi bulamamistik ama yardimlari yeterdi sagolsunlar. Tedbir icin telefon gorusmelerini cikartin iciniz rahat eder en azindan.eşim otobüste muavin olarak çalışıyor eşyasını unutan yolcular oluyor halk ilişkiler yolcunun numarasını verip eşyayla ilgili yolcuya dön diyor eşim telefon görüşmelerini silmiş bnde Online işlemlerden baktım bir numarayı aramış ilk aradığında 23:20 de 14 dk görüşmüş ertesi gün öğlen 1 buçuk dk bir sonraki gün 40 sn görüşmüş Bende bu numarayi telefondan engellediğini gördüm sordum Aradım ıphone kulaklık unuttuğunu söyledi bekleyin arabaya bakayım dedim sonra arabayı aradım bulamayınca bulamadığımı söyledim sonraki günler yine aramış sordu bulamadım dedim kadını arattım efendim canım dedi eşim sürekli Hacer Hnm deyip durdu eşime neden böyle konuşuyorsun dedi bn konuştum pahalı bir kulaklık kaybettim dedi bnde evliyim hem dedi şu an hamileyimeşime bebeğimiz üstüne yemin et dedim yemin etti ve bebeğine çok düşkün bnmlede herzaman ilgilidir ondan ayrılacağım diye çok korktu yorucu bir işi var bazen 2 gün hiç uyumuyor buna rağmen bnmle vakit geçirir 2.5 yıllık evliyiz ilk gün gibiyiz hep sonra oturduk konuştuk ağladı yemin etti benim aklımda sen ve kızımdan başka kimse yok dedi istersen işi bile bırakırım dedi seni sevmesem günde 20 kez seni ararmıyım dedi benim gittiğim otobüse günde kaç kişi binip iniyor dedi herkes bir değil dedi sizce eşim bna yalan söylüyor olabilir mi
Yahu olayin özünü bilmeden hemen burdaki herhangi bir insanin lafiyla bosanin hic durmayin. Bazen bazi insanlarin hareketlerine hasta oluyorum ya. Az bir sakin olun. Cikartin telefon görüşmelerini bi olayi görün sonra sonucu düşününBoşamalımıyım sizce
İBazi insanlar canimli cicimli konusmaya bayılır. Kimse de bebeğinin üzerine yemin etmez diye düşünüyorum bende cuzdanimi kaybetmiştim sagolsun her gorevli seferber olmustu otogarda tabi bulamamistik ama yardimlari yeterdi sagolsunlar. Tedbir icin telefon gorusmelerini cikartin iciniz rahat eder en azindan.
Siz oncelikle sakin olmalisiniz bebeginiz için. Konusmalari çıkartın. Tamam erkekler cok fena ama kadınlarda cok fena yani. Malesef bazi seylerin cinsiyeti olmuyor. Bu yüzden sogukkanli olun. Evet bazen idare etmek zordur duygularimizi. Hepimizde size iyi kötü fikirler verecegiz ama gidilecek yol belli icinizde suphe varsa gidin konusmalari cikartin bir de sakın ola bir daha bebeginizin uzerine yemin istemeyin. Yemin dogruda olsa kötü bir seydir.İ
İnsanların o yorumlarına karşılık bu cevabı verdim eşimin watsaap insta face profilinde ikimizin resmî var hep diyorum ki kadın bnde evliyim dedi bna eşimle Farklı bir anlamda konuşsa bile hiç mi görmüyor watsaapta ikimizin resmini evli olduğunu birde eşim bnmle hep ilgili biri özellikle hamileliğim nedeniyle daha çok üstüme titriyor arkadaşlarım bile kıskanır ilişkimizi bunları yapan adam bunu yapar mı diyorum 2 senedir bu işte çalışıyor hiç böyle sorunumuz olmadı istersen işide bırakırım dedi bn her türlü çalışır sanada bebegimizede bakarım dedi ama bni suçsuz yere suçlama dedi
Araştırdım ama görüşme kaydı polis dinlemesinde olmadığı sürece çıkmıyormuş mesajlaşmalar çıkıyormuş ama sesli aramalar çıkmıyormuş eşim bu konulara vakıf değil çıkartılabileceğini sanıyor çıkartalım Deyincede hiç itiraz etmeden tamam dedi iki sefer dedim tmm dedi bnde çıkmayacağını bildiğim için birşey demedimSiz oncelikle sakin olmalisiniz bebeginiz için. Konusmalari çıkartın. Tamam erkekler cok fena ama kadınlarda cok fena yani. Malesef bazi seylerin cinsiyeti olmuyor. Bu yüzden sogukkanli olun. Evet bazen idare etmek zordur duygularimizi. Hepimizde size iyi kötü fikirler verecegiz ama gidilecek yol belli icinizde suphe varsa gidin konusmalari cikartin bir de sakın ola bir daha bebeginizin uzerine yemin istemeyin. Yemin dogruda olsa kötü bir seydir.
Ve çok fena kadınlarında olduğunu biliyorum herkes bir değil aynı zamanda bnmle empati kurarak konuştuğunuz için teşekkür ederimSiz oncelikle sakin olmalisiniz bebeginiz için. Konusmalari çıkartın. Tamam erkekler cok fena ama kadınlarda cok fena yani. Malesef bazi seylerin cinsiyeti olmuyor. Bu yüzden sogukkanli olun. Evet bazen idare etmek zordur duygularimizi. Hepimizde size iyi kötü fikirler verecegiz ama gidilecek yol belli icinizde suphe varsa gidin konusmalari cikartin bir de sakın ola bir daha bebeginizin uzerine yemin istemeyin. Yemin dogruda olsa kötü bir seydir.
Bni cinsel olarak aldatmadığına eminim ama Farklı bir şekilde konuşmasından korkuyorum aldattığına emin olsam bebeğimin üstüne yemin ettirmezdim zatenEşini aldatan insan yemin etmekten çekinecek bi zihniyette değildir diye düşünüyorum. Efendim canım, neden böyle konuşuyorsundan sonra yemine inanmayın derim. Yarın Kuran’a da el basar
Peki sizce diğer iki konuşma neden bu kadar kısa neden tekrar uzun uzun konuşmadıEşya kaybetmişse arar eşiniz tamam bakayım size döneyim der kapatır sonra döner 14 dk eşinizin iddiasına göre otobüsü aramış onu hatta bekletmiş burası da mantıksız geldi.
Sanki konuyu bizi ikna etmek için açmışınız gibiBni cinsel olarak aldatmadığına eminim ama Farklı bir şekilde konuşmasından korkuyorum aldattığına emin olsam bebeğimin üstüne yemin ettirmezdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?