Sizce eşim yalan mı söylüyor

Tmm aldattığına nerden emin oldunuz bnide aydınlatır mısınız
Aydınlanmanız için “efendim canım’’ ve “neden böyle konuşuyorsun’’ cümleleri yetmeliydi ama size katarakt ameliyatı yapılmalı herhalde görebilmeniz için.

Bu arada kadının yaşıda büyük

Niye çocugunun uzerine yemin ettiyorsunuz ya minicik yavrunun ne suçu var yalan yere yemin ediyor gibi geldi bana Allah bebeğinizi size bağışlasın

Boşamalımıyım sizce

Bazi insanlar canimli cicimli konusmaya bayılır. Kimse de bebeğinin üzerine yemin etmez diye düşünüyorum bende cuzdanimi kaybetmiştim sagolsun her gorevli seferber olmustu otogarda tabi bulamamistik ama yardimlari yeterdi sagolsunlar. Tedbir icin telefon gorusmelerini cikartin iciniz rahat eder en azindan.

Boşamalımıyım sizce
Yahu olayin özünü bilmeden hemen burdaki herhangi bir insanin lafiyla bosanin hic durmayin. Bazen bazi insanlarin hareketlerine hasta oluyorum ya. Az bir sakin olun. Cikartin telefon görüşmelerini bi olayi görün sonra sonucu düşünün

İ
İnsanların o yorumlarına karşılık bu cevabı verdim eşimin watsaap insta face profilinde ikimizin resmî var hep diyorum ki kadın bnde evliyim dedi bna eşimle Farklı bir anlamda konuşsa bile hiç mi görmüyor watsaapta ikimizin resmini evli olduğunu birde eşim bnmle hep ilgili biri özellikle hamileliğim nedeniyle daha çok üstüme titriyor arkadaşlarım bile kıskanır ilişkimizi bunları yapan adam bunu yapar mı diyorum 2 senedir bu işte çalışıyor hiç böyle sorunumuz olmadı istersen işide bırakırım dedi bn her türlü çalışır sanada bebegimizede bakarım dedi ama bni suçsuz yere suçlama dedi

Siz oncelikle sakin olmalisiniz bebeginiz için. Konusmalari çıkartın. Tamam erkekler cok fena ama kadınlarda cok fena yani. Malesef bazi seylerin cinsiyeti olmuyor. Bu yüzden sogukkanli olun. Evet bazen idare etmek zordur duygularimizi. Hepimizde size iyi kötü fikirler verecegiz ama gidilecek yol belli icinizde suphe varsa gidin konusmalari cikartin bir de sakın ola bir daha bebeginizin uzerine yemin istemeyin. Yemin dogruda olsa kötü bir seydir.

Araştırdım ama görüşme kaydı polis dinlemesinde olmadığı sürece çıkmıyormuş mesajlaşmalar çıkıyormuş ama sesli aramalar çıkmıyormuş eşim bu konulara vakıf değil çıkartılabileceğini sanıyor çıkartalım Deyincede hiç itiraz etmeden tamam dedi iki sefer dedim tmm dedi bnde çıkmayacağını bildiğim için birşey demedim

Eşini aldatan insan yemin etmekten çekinecek bi zihniyette değildir diye düşünüyorum. Efendim canım, neden böyle konuşuyorsundan sonra yemine inanmayın derim. Yarın Kuran’a da el basar

Ve çok fena kadınlarında olduğunu biliyorum herkes bir değil aynı zamanda bnmle empati kurarak konuştuğunuz için teşekkür ederim

Eşini aldatan insan yemin etmekten çekinecek bi zihniyette değildir diye düşünüyorum. Efendim canım, neden böyle konuşuyorsundan sonra yemine inanmayın derim. Yarın Kuran’a da el basar
Bni cinsel olarak aldatmadığına eminim ama Farklı bir şekilde konuşmasından korkuyorum aldattığına emin olsam bebeğimin üstüne yemin ettirmezdim zaten

Eşya kaybetmişse arar eşiniz tamam bakayım size döneyim der kapatır sonra döner 14 dk eşinizin iddiasına göre otobüsü aramış onu hatta bekletmiş burası da mantıksız geldi.
Peki sizce diğer iki konuşma neden bu kadar kısa neden tekrar uzun uzun konuşmadı

Bni cinsel olarak aldatmadığına eminim ama Farklı bir şekilde konuşmasından korkuyorum aldattığına emin olsam bebeğimin üstüne yemin ettirmezdim zaten
Sanki konuyu bizi ikna etmek için açmışınız gibi Eminseniz neden konu açtınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…