Bu kadar masum görünmüyor başta belki olabilir eşiniz haklıdır dedim ama niye böyle konuşuyorsunu duyana kadar.. Elinizin telefonunu iyice bi yoklayın dedimeşim otobüste muavin olarak çalışıyor eşyasını unutan yolcular oluyor halk ilişkiler yolcunun numarasını verip eşyayla ilgili yolcuya dön diyor eşim telefon görüşmelerini silmiş bnde Online işlemlerden baktım bir numarayı aramış ilk aradığında 23:20 de 14 dk görüşmüş ertesi gün öğlen 1 buçuk dk bir sonraki gün 40 sn görüşmüş Bende bu numarayi telefondan engellediğini gördüm sordum Aradım ıphone kulaklık unuttuğunu söyledi bekleyin arabaya bakayım dedim sonra arabayı aradım bulamayınca bulamadığımı söyledim sonraki günler yine aramış sordu bulamadım dedim kadını arattım efendim canım dedi eşim sürekli Hacer Hnm deyip durdu eşime neden böyle konuşuyorsun dedi bn konuştum pahalı bir kulaklık kaybettim dedi bnde evliyim hem dedi şu an hamileyimeşime bebeğimiz üstüne yemin et dedim yemin etti ve bebeğine çok düşkün bnmlede herzaman ilgilidir ondan ayrılacağım diye çok korktu yorucu bir işi var bazen 2 gün hiç uyumuyor buna rağmen bnmle vakit geçirir 2.5 yıllık evliyiz ilk gün gibiyiz hep sonra oturduk konuştuk ağladı yemin etti benim aklımda sen ve kızımdan başka kimse yok dedi istersen işi bile bırakırım dedi seni sevmesem günde 20 kez seni ararmıyım dedi benim gittiğim otobüse günde kaç kişi binip iniyor dedi herkes bir değil dedi sizce eşim bna yalan söylüyor olabilir mi
Bende aynı şekilde düşündüm zaten taktığım kısım en çokta orası ama eşim bebeğimizin üzerine yemin etti birde dedim ki emniyete gidelim görüşme kayıtlarını çıkaralım dedim tmm dediNeden böyle konuşuyorsun cok samimi bir cümle.Hatali geldi bir tek orasi bana da.
Bende aynı şekilde düşündüm zaten taktığım kısım en çokta orası ama eşim bebeğimizin üzerine yemin etti birde dedim ki emniyete gidelim görüşme kayıtlarını çıkaralım dedim tmm dediBu kadar masum görünmüyor başta belki olabilir eşiniz haklıdır dedim ama niye böyle konuşuyorsunu duyana kadar.. Elinizin telefonunu iyice bi yoklayın dedim
Şöyle yaptıkları şeylere çocukları alet etmeseler.. Nedir çocuğun üzerine yemin etmek yaaa Allahım.. Yapamayacağını biliyordur belkide tehdit falan ettin sanıyordurBende aynı şekilde düşündüm zaten taktığım kısım en çokta orası ama eşim bebeğimizin üzerine yemin etti birde dedim ki emniyete gidelim görüşme kayıtlarını çıkaralım dedim tmm dedi
Allahim sakinsin,kimse cocugunun ustune yemin etmesin ,hakli da olsa haksiz da olsa .Siz bu işin pesini birakmayin.Arastirin karsi tarafi daha fazla.Bende aynı şekilde düşündüm zaten taktığım kısım en çokta orası ama eşim bebeğimizin üzerine yemin etti birde dedim ki emniyete gidelim görüşme kayıtlarını çıkaralım dedim tmm dedi
Karşı tarafı tanımıyorum ki sadece numarası var bebeğimizin üstüne yemin etmesini bn istedim çünkü bebeğimiz olacak diye deliriyor çok düşkün akşam kızım diye yatıyor sabah kızım diye uyanıyorAllahim sakinsin,kimse cocugunun ustune yemin etmesin ,hakli da olsa haksiz da olsa .Siz bu işin pesini birakmayin.Arastirin karsi tarafi daha fazla.
Numarasini telinize ekleseniz whatsapp dan hesabi vs cikar ,foto görebilirsiniz eger herkese aciksa.Karşı tarafı tanımıyorum ki sadece numarası var bebeğimizin üstüne yemin etmesini bn istedim çünkü bebeğimiz olacak diye deliriyor çok düşkün akşam kızım diye yatıyor sabah kızım diye uyanıyor
Toplamda üç görüşme var ilk görüşme 14 dk ikinci görüşme sonraki gün1buçuk dk bir sonraki gün 40 sn bnm taktığım 14 dk olan ne konuştun dedim aradım hanımefendi otobüste ne kaybettiniz dedim AirPods kulaklık siz bekleyin hatta otobüse bakayım demiş otobüsün yanına gittim otobüsü aradım bulamayınca bulamadığımı söyleyip kapattım diyorŞöyle yaptıkları şeylere çocukları alet etmeseler.. Nedir çocuğun üzerine yemin etmek yaaa Allahım.. Yapamayacağını biliyordur belkide tehdit falan ettin sanıyordur
Foto var başka birşey yok kiNumarasini telinize ekleseniz whatsapp dan hesabi vs cikar ,foto görebilirsiniz eger herkese aciksa.
Sorguladım aradım faceden instadan bulamadım Eşim ankaradan İzmir’e götürdüm yolcuyu dedi birde eşime zarf attım kadını aradım dedim sen kulaklık ıphone dedin dedim kadın Samsung olduğunu söyledi dedim eşim hyr ıphone dedi dedi bn öyle deyince kıvırtırmı ki diye zarf attimAyrıca numarasını bilnmeyen numaralardan küme ait olduğunu öğren sosyal medyada arat muhtemelen sizin yaşadığınızdan ildendir çok rahat kadının profilini bulabilirsin evli mi değil mi nedir ne değildir araştırıp öğren
Eee yani? Hayır İphone dedi diye doğru mu söylüyor yani? Saf mısınız nesiniz adam bariz aldatıyor sizi.Sorguladım aradım faceden instadan bulamadım Eşim ankaradan İzmir’e götürdüm yolcuyu dedi birde eşime zarf attım kadını aradım dedim sen kulaklık ıphone dedin dedim kadın Samsung olduğunu söyledi dedim eşim hyr ıphone dedi dedi bn öyle deyince kıvırtırmı ki diye zarf attim
Tmm aldattığına nerden emin oldunuz bnide aydınlatır mısınızEee yani? Hayır İphone dedi diye doğru mu söylüyor yani? Saf mısınız nesiniz adam bariz aldatıyor sizi.
elifin bacısı dön yuvaya banlanmayak artıkBen yemin eden adama inanmam bir şekilde ispat isterim. Bence kadınla uzun süre konuşması kadının canım diye telefonu açması kesinlikle bu işte bir iş var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?