Sizce eşim yalan mı söylüyor

Eşya kaybetmişse arar eşiniz tamam bakayım size döneyim der kapatır sonra döner 14 dk eşinizin iddiasına göre otobüsü aramış onu hatta bekletmiş burası da mantıksız geldi.
Yarım saat konustum cuzdanimi kaybettigimde bir yere gitti bakti kapatmak istedi ama kapatmasina izin vermedim yerlesim kartim cuzdanimda aklim gitti... bilemeyiz ki. Konu sahibinin konusmalarini cikartmasi bu isi çözer

Bn cinsel olarak aldatmadığından eminim fakat ne şekilde konuştuğundan emin değilim problemim bu zaten
Doğru bi konuşma gibi gözükmüyor. Bende hamileyim sizi anlıyorum inşallah yanılıyoruzdur ama gözü kapalı güvenmeyin. Enini boyunu araştırın. Bi üyenin de dediği gibi en azından eşiniz böyle bişey yaptıysa siz inandınız diye sizi saf sanıp tekrardan böyle bişeye yeltenmesin. Ama inşallah böyle bişry yoktur

"Efendim canım"???? Bu olmasa herşey mükemmelmiş.. Ama kim kendisi için bir anlamı olmayan birinin telefonunu efendim canım diye açar?? Ben bilemedim inşallah öyle birşey yoktur..

Benim eşimle de farklı bir konuda yaşadım hemen hemen aynı durumu. Oturup konuştuk. Önce yalanladı. Yemin etti. Kayıtları çıkartalım dedi. Emniyete gidelim dedi. Hatta 155i aradım dedi. Ama arama kaydı yok. Yalan söylüyor bariz. Bende de kocaman bir güven kırıklığı var

Normal şartlarda bundanda emin olmayabilirdim belki ama otobüste bunu yapamazki durduğu duraklarda yemek yemeye bile zor vakti oluyor zaten ne zmn kadınla bir yerlere gidip başka işler yapacak birde çok kuşkucuyum ve kıskancım eşim bunu bilir her zmn telefonunuda karıştırırım bunuda bilir

İyi de kadını sadece yolcudur diye düşünmek ne kadar doğru. Belki aynı şehirde yaşıyorsunuzdur o an izmire gitmesi gerekmiştir

eşimin watsaap insta face profilinde ikimizin resmî var hep diyorum ki kadın bnde evliyim dedi bna eşimle Farklı bir anlamda konuşsa bile hiç mi görmüyor watsaapta ikimizin resmini evli olduğunu
Evli kadın da erkek de karşı tarafın evli olduğunu bile bile aldatabiliyor. Siz ne sanıyorsunuz herkes evli olduğunu gizliyor falan mı afhskdkgk

eşim bnmle hep ilgili biri özellikle hamileliğim nedeniyle daha çok üstüme titriyor arkadaşlarım bile kıskanır ilişkimizi bunları yapan adam bunu yapar mı diyorum
Yapar. Çok örneği var bunun. KK arşivlerine bakmanız bile yeter.

eşim bu konulara vakıf değil çıkartılabileceğini sanıyor çıkartalım Deyincede hiç itiraz etmeden tamam dedi iki sefer dedim tmm dedi bnde çıkmayacağını bildiğim için birşey demedim
Hanımefendi saçmalamayın. Herkesi kendiniz gibi saf sanıyorsunuz. Polisin milletin aşk hayatıyla uğraşıp telefonlarını dinlemeyeceğini, öyle bir ses kaydı tutulmayacağını herkes bilir. Kocanız bunu bilmeyecek kadar salak mı? Bu konulara vakıf değil demiş bir de. Sanki devlet sırrı bunu biliyor olmak.

size şüphemi söyleyebilir miyim

kadın hayat kadını yüzyüze gelip numara alınmış

ertesi gün nerdesin şurdayım diye görüşülmüş

40 sn olan görüşme ise, "geldim 1 dkya yanına" diyip kapatılmış

kadına denmişki evliyim ben

kadın olsun demiş

aralarında cinsel ilşki varmı yokmu bilmiyorum ama devam ederse olur

masumane değil eşiniz kadına evli olduğunu söylediği halde bunu bilip konuşacak kadın hayat kadınıdır. kesin ve net

Yalan atıyor sana

bütün arma kayıtlarını alıp, whatsapına takip uygulaması bulup yükleyip takip edin

aldatma var cinsel yada duygusal fakat kadın kötü olduğu için cinsellik üzerinedir büyük ihtimal

bütün kanıtları toplayın

bu işin devamı kadının basitliğinden çağırmasında dolayı gelebilir elinizde tüm kanıtlar bulunsun

aldatılmak en büyük travmalardandır maddi manevi tazminat açarsınız

sms gmail programı yükleyin sms direk gmaile yüklensin ordan takip edin

instagram varsa ordan kadına bakmış olabilir arama geçmişine bakın faceden bakın

instagram ve facebook verilerini indirip

eski mesajlar çıkar ordan bakın

eşiniz yeni hat alabilir e devletten üzerine hat varmı bakın

boyunda üzerinde iz varmı bakın

kıyafetlerini koklayın

eşiniz birden bakımlı olmaya başladıysa bu kadından dolayıdır

acr indirp şifre koyun bütün aramaları kaydetsin ama uygulamayı gizleyin

eşinizin telefonuna microsof teması indirip

uygulama gizleme işini öyle yapın

dosyalarada şifre koyun acr kayıtları ordan siliniyor silmemesi icin dosyaları şifreleyin

çoçuk takibi için vodafonenin falan gps uygulaması var onu indirip onun gittiği yerleri takip edin

büyğk ihtimal evini bildiği telefonla konuşma işini ilk başta yapıp yerini hazırladı

iletişim kurmadan evine gidip gelebilir
karım şüpheleniyo diyip

eşinizi gps ve şüpheli gidişlerinde takip edin gzilice

Facesi ve intası bende var telefonumda ikiside var online işlemler var görüşmeleri ordan takip ediyorum bu 3 görüşme dışında yok watsaap webi PC ye yükledim

40 sn görüşmeden sonra eve geldi yalnız yoldan indi arabamız babamdaydı babam onu garajdan aldı ve eve geldi

Efendim canım demesi belki ağzından kaçmıstır ya da o an baska bir telefon bekliyormus da siz aramıssınızdır olmaz mı olabilir? Ama neden böyle konusuyorsun demesi ? Eşiniz cok mesaiyi yapabilir ama erkekler aldatmaya her zaman fırsat yaratırlar iyi bilirim gözünüzü acık tuttun . Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…