- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
Yarım saat konustum cuzdanimi kaybettigimde bir yere gitti bakti kapatmak istedi ama kapatmasina izin vermedim yerlesim kartim cuzdanimda aklim gitti... bilemeyiz ki. Konu sahibinin konusmalarini cikartmasi bu isi çözerEşya kaybetmişse arar eşiniz tamam bakayım size döneyim der kapatır sonra döner 14 dk eşinizin iddiasına göre otobüsü aramış onu hatta bekletmiş burası da mantıksız geldi.
Bn cinsel olarak aldatmadığından eminim fakat ne şekilde konuştuğundan emin değilim problemim bu zatenSanki konuyu bizi ikna etmek için açmışınız gibi ☺ Eminseniz neden konu açtınız
Doğru bi konuşma gibi gözükmüyor. Bende hamileyim sizi anlıyorum inşallah yanılıyoruzdur ama gözü kapalı güvenmeyin. Enini boyunu araştırın. Bi üyenin de dediği gibi en azından eşiniz böyle bişey yaptıysa siz inandınız diye sizi saf sanıp tekrardan böyle bişeye yeltenmesin. Ama inşallah böyle bişry yokturBn cinsel olarak aldatmadığından eminim fakat ne şekilde konuştuğundan emin değilim problemim bu zaten
"Efendim canım"???? Bu olmasa herşey mükemmelmiş.. Ama kim kendisi için bir anlamı olmayan birinin telefonunu efendim canım diye açar?? Ben bilemedim inşallah öyle birşey yoktur..eşim otobüste muavin olarak çalışıyor eşyasını unutan yolcular oluyor halk ilişkiler yolcunun numarasını verip eşyayla ilgili yolcuya dön diyor eşim telefon görüşmelerini silmiş bnde Online işlemlerden baktım bir numarayı aramış ilk aradığında 23:20 de 14 dk görüşmüş ertesi gün öğlen 1 buçuk dk bir sonraki gün 40 sn görüşmüş Bende bu numarayi telefondan engellediğini gördüm sordum Aradım ıphone kulaklık unuttuğunu söyledi bekleyin arabaya bakayım dedim sonra arabayı aradım bulamayınca bulamadığımı söyledim sonraki günler yine aramış sordu bulamadım dedim kadını arattım efendim canım dedi eşim sürekli Hacer Hnm deyip durdu eşime neden böyle konuşuyorsun dedi bn konuştum pahalı bir kulaklık kaybettim dedi bnde evliyim hem dedi şu an hamileyimeşime bebeğimiz üstüne yemin et dedim yemin etti ve bebeğine çok düşkün bnmlede herzaman ilgilidir ondan ayrılacağım diye çok korktu yorucu bir işi var bazen 2 gün hiç uyumuyor buna rağmen bnmle vakit geçirir 2.5 yıllık evliyiz ilk gün gibiyiz hep sonra oturduk konuştuk ağladı yemin etti benim aklımda sen ve kızımdan başka kimse yok dedi istersen işi bile bırakırım dedi seni sevmesem günde 20 kez seni ararmıyım dedi benim gittiğim otobüse günde kaç kişi binip iniyor dedi herkes bir değil dedi sizce eşim bna yalan söylüyor olabilir mi
Benim eşimle de farklı bir konuda yaşadım hemen hemen aynı durumu. Oturup konuştuk. Önce yalanladı. Yemin etti. Kayıtları çıkartalım dedi. Emniyete gidelim dedi. Hatta 155i aradım dedi. Ama arama kaydı yok. Yalan söylüyor bariz. Bende de kocaman bir güven kırıklığı varBende aynı şekilde düşündüm zaten taktığım kısım en çokta orası ama eşim bebeğimizin üzerine yemin etti birde dedim ki emniyete gidelim görüşme kayıtlarını çıkaralım dedim tmm dedi
Normal şartlarda bundanda emin olmayabilirdim belki ama otobüste bunu yapamazki durduğu duraklarda yemek yemeye bile zor vakti oluyor zaten ne zmn kadınla bir yerlere gidip başka işler yapacak birde çok kuşkucuyum ve kıskancım eşim bunu bilir her zmn telefonunuda karıştırırım bunuda bilirDoğru bi konuşma gibi gözükmüyor. Bende hamileyim sizi anlıyorum inşallah yanılıyoruzdur ama gözü kapalı güvenmeyin. Enini boyunu araştırın. Bi üyenin de dediği gibi en azından eşiniz böyle bişey yaptıysa siz inandınız diye sizi saf sanıp tekrardan böyle bişeye yeltenmesin. Ama inşallah böyle bişry yoktur
İyi de kadını sadece yolcudur diye düşünmek ne kadar doğru. Belki aynı şehirde yaşıyorsunuzdur o an izmire gitmesi gerekmiştirNormal şartlarda bundanda emin olmayabilirdim belki ama otobüste bunu yapamazki durduğu duraklarda yemek yemeye bile zor vakti oluyor zaten ne zmn kadınla bir yerlere gidip başka işler yapacak birde çok kuşkucuyum ve kıskancım eşim bunu bilir her zmn telefonunuda karıştırırım bunuda bilir
Evli kadın da erkek de karşı tarafın evli olduğunu bile bile aldatabiliyor. Siz ne sanıyorsunuz herkes evli olduğunu gizliyor falan mı afhskdkgkeşimin watsaap insta face profilinde ikimizin resmî var hep diyorum ki kadın bnde evliyim dedi bna eşimle Farklı bir anlamda konuşsa bile hiç mi görmüyor watsaapta ikimizin resmini evli olduğunu
Yapar. Çok örneği var bunun. KK arşivlerine bakmanız bile yeter.eşim bnmle hep ilgili biri özellikle hamileliğim nedeniyle daha çok üstüme titriyor arkadaşlarım bile kıskanır ilişkimizi bunları yapan adam bunu yapar mı diyorum
Hanımefendi saçmalamayın. Herkesi kendiniz gibi saf sanıyorsunuz. Polisin milletin aşk hayatıyla uğraşıp telefonlarını dinlemeyeceğini, öyle bir ses kaydı tutulmayacağını herkes bilir. Kocanız bunu bilmeyecek kadar salak mı? Bu konulara vakıf değil demiş bir de. Sanki devlet sırrı bunu biliyor olmak.eşim bu konulara vakıf değil çıkartılabileceğini sanıyor çıkartalım Deyincede hiç itiraz etmeden tamam dedi iki sefer dedim tmm dedi bnde çıkmayacağını bildiğim için birşey demedim
Yalan atıyor sanaKarşı tarafı tanımıyorum ki sadece numarası var bebeğimizin üstüne yemin etmesini bn istedim çünkü bebeğimiz olacak diye deliriyor çok düşkün akşam kızım diye yatıyor sabah kızım diye uyanıyor
Facesi ve intası bende var telefonumda ikiside var online işlemler var görüşmeleri ordan takip ediyorum bu 3 görüşme dışında yok watsaap webi PC ye yükledimbütün arma kayıtlarını alıp, whatsapına takip uygulaması bulup yükleyip takip edin
aldatma var cinsel yada duygusal fakat kadın kötü olduğu için cinsellik üzerinedir büyük ihtimal
bütün kanıtları toplayın
bu işin devamı kadının basitliğinden çağırmasında dolayı gelebilir elinizde tüm kanıtlar bulunsun
aldatılmak en büyük travmalardandır maddi manevi tazminat açarsınız
sms gmail programı yükleyin sms direk gmaile yüklensin ordan takip edin
instagram varsa ordan kadına bakmış olabilir arama geçmişine bakın faceden bakın
instagram ve facebook verilerini indirip
eski mesajlar çıkar ordan bakın
eşiniz yeni hat alabilir e devletten üzerine hat varmı bakın
boyunda üzerinde iz varmı bakın
kıyafetlerini koklayın
eşiniz birden bakımlı olmaya başladıysa bu kadından dolayıdır
acr indirp şifre koyun bütün aramaları kaydetsin ama uygulamayı gizleyin
eşinizin telefonuna microsof teması indirip
uygulama gizleme işini öyle yapın
dosyalarada şifre koyun acr kayıtları ordan siliniyor silmemesi icin dosyaları şifreleyin
çoçuk takibi için vodafonenin falan gps uygulaması var onu indirip onun gittiği yerleri takip edin
büyğk ihtimal evini bildiği telefonla konuşma işini ilk başta yapıp yerini hazırladı
iletişim kurmadan evine gidip gelebilir
karım şüpheleniyo diyip
eşinizi gps ve şüpheli gidişlerinde takip edin gzilice
40 sn görüşmeden sonra eve geldi yalnız yoldan indi arabamız babamdaydı babam onu garajdan aldı ve eve geldisize şüphemi söyleyebilir miyim
kadın hayat kadını yüzyüze gelip numara alınmış
ertesi gün nerdesin şurdayım diye görüşülmüş
40 sn olan görüşme ise, "geldim 1 dkya yanına" diyip kapatılmış
kadına denmişki evliyim ben
kadın olsun demiş
aralarında cinsel ilşki varmı yokmu bilmiyorum ama devam ederse olur
masumane değil eşiniz kadına evli olduğunu söylediği halde bunu bilip konuşacak kadın hayat kadınıdır. kesin ve net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?