Sizce erkekler uzun tırnak mı, kısa tırnak mı sever?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
genelde erkeklerin uzun tırnagı begendigini biliyorum ama bunun aksini iddaa edenlerde var sizce erkekler uzun tırnakmı yoksa kısa tırnakmı sever

bence kısa tırnak severler..
benım tanıdıklarımın çoğu öyle..
doğallıktan yanalar genelde sadelik

tırnagın hemen ustundekı etı kapatıcak kadar uzunluktakı tırnakları sevıyorlar bence
bakımlı ve sade

bence de kısa severler
onlar sevmese bile benimkinin sevdiği kesin :)))
güzelim tırnaklarımı uzatmamı istemiyor :kedi:

bunun sencesi bencesi olmaz olursa zaten saçma olur.özetle kişiden kişiye göre değişir.kimi uzun sever kimi kısa sever.bunu erkek kadın diye ayırmak çok anlamsız.

uzun tırnak feminenliği öne çıkarır kısa tırnak seven erkekleri anlayablmş deilm uzun tırnak çok uzun olmadığı sürece daha ii bence.

hiç sormadım..o da fikrini söylemedi.fisfisfis:1rolleyes:.1-2mm iyidir..aklinialirimsmile

bunun sencesi bencesi olmaz olursa zaten saçma olur.özetle kişiden kişiye göre değişir.kimi uzun sever kimi kısa sever.bunu erkek kadın diye ayırmak çok anlamsız.

aynen bu kişiden kişiye değişir aynen kimi kadınların erkekte kısa saç sevip kimilerinin ise uzun saçtan hoşlandığı gibi yani haz meselesi ama bana sorarsanız uzun tırnağa hastayım opuyorumnanaktan

bana gore uzun tırnak daha feminenligi ortaya cıkarıyor..bazen kadınlarda goruyorum uzun ojeli falan benim bile dikkatimi cekiyor cok gusel duruyor

fakat çok uzun tırnak ta pek kullanışlı değil..tırnağın yapısına da bağlı bir de...
klavye kullanırken ,yemek yaparken vs..hele anne olunca uzun tırnak olmuyor..

cok uzun degil zaten hareketleri kısıtlamaya baslıyor cok uzayınca bide goruntu olarak hos olmuyor

valla erkeklerin ne sevdiği umrumda değil ben uzun tırnak seviyorum
ve mümkünse her daim ojeli..
eşim yıllardır bilir oje sapığı olduğumu
tırnaklarım da uzundur
hep olumlu ilifatlar aldım kendisinden
demek ki benimki seviyo.
ojesiz el garip geliyo bana oje ve uzun tırnaklar
çok dişi kadınsı..
tırnaklarım kısa ve ojesizken ilkokul
bebesi gibi hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile3

uzun tırnakları yemek yaparken düşününce kusasım geliyor. -tatlicadiarzu-erkeklerin bakış açısını bilemem. ben sevmemşakkıdı

hijenik açıdan uzun tırnağın sevilebileceğine ihtimal vermiyorum ama daha farklı bir noktadan bakılırsa durum değişebilir elbette :1closedeyes:

benimki için fark etmiyor boshayallersmile
ben kendim sevmem uzun tırnakları, zaten parmaklarım çok uzun, bi de onları uzatsam cadı gibi olur sempatiksalakcinni
ama benim eniştem kuzenimle nişanlıyken tırnaklarını uzatmamasını istermiş, kuzenim de tırnak manyağı,çok özen gösterir tırnaklarına,tırnakları hep uzun ve bakımlıdır.bayanssulusmile
bi süre böyle tırnak muhabbeti gitmişti, en sonunda zor da olsa ikna etti eniştemi.
ama hala sorsan istemez kuzenimin uzun tırnaklarını :umursamaz:

Back
X