- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
- Konu Sahibi baharbozkurt
-
eşine söylemen iyi olmamış canım ne gerek var..bende 11 yıllık evliyim şu durumda ne yaparım eltimi arayıp yorgundum fırsat bulamadım görümceyle buyrun gelin gelmezsen darılırım derim..politik ol ne yaoıcaksınki..onların bir işi olunca gitmezsin sende..
taktik cevheri gibisin mübareksenden öğrenecek baya şeyim var
aslında dediğim gibi art niyetim yoktu. eltimin kaynıma bahsedeceğinden emindim. kaynımdan duyacağına eşim benden duysun istedim. eşimde eltimin daha önce yaptığı şeylerin üstüne buda eklenınce yeter artık ezdirmem seni dedi. açık olmak gerekirse öyle demesi hoşuma gitti basta ama dediğim gibi sonra huzursuz oldum.
eşin hala söylemediyse söylemesin ne gerek var yahu bunadan dolayı..
taktik cevheri gibisin mübareksenden öğrenecek baya şeyim var
yoo sen haklısında akraba ilişkileri işte kesip atamıyorsun anladınmı..ben bir abla olarak yazdım sana canım...
içime su serptin Sağol desteğin için arkadaşım
Tavsiyen için saol abla. dediğin gibi durdurdum eşimi msj atıp aramamasını söyledim oda sakinleşmş olacakki tamam diye msj attı
estağfullah tatlım
mesai saatimi sayende bitirdim. gülmekten şişirdin beni saat nasıl geçti anlamadım valla.
yok kız heycanlı oluyo ne kusuruöyle bi ayakkabı mevzusu bizdede var tabanı bayağı kalın hoş güzel bi ayakkabı hedi almış bana eşim bende giymiştim bi gün. eltim "hani bakıyım onda ışık yanıyomu" demez mı o günden beri kılık
Ay o ne ya tovbe tovbe cok guldum eltin degisik biriymisOldu o zaman deyip kaciverseydin bu laftan sonra hehehe
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaç yıllık evlisin canım kaç yaşındasın
bir yıl dolmadı daha temmuzda 1 yıl olacak ayrıca 20 yasındayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?