sizce eltime haksızlık mı ettim ?

aslında dediğim gibi art niyetim yoktu. eltimin kaynıma bahsedeceğinden emindim. kaynımdan duyacağına eşim benden duysun istedim. eşimde eltimin daha önce yaptığı şeylerin üstüne buda eklenınce yeter artık ezdirmem seni dedi. açık olmak gerekirse öyle demesi hoşuma gitti basta ama dediğim gibi sonra huzursuz oldum.

yoo sen haklısında akraba ilişkileri işte kesip atamıyorsun anladınmı..ben bir abla olarak yazdım sana canım...

Tavsiyen için saol abla. dediğin gibi durdurdum eşimi msj atıp aramamasını söyledim oda sakinleşmş olacakki tamam diye msj attı

kız eltim ne doğumda geldi ne sünnette..ben şu an konuşuyorum mesela..eşim var arada değer gördüğün kadar ver gerisini boşver

Ay o ne ya tovbe tovbe cok guldum eltin degisik biriymis Oldu o zaman deyip kaciverseydin bu laftan sonra hehehe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Temizlik ve yardım konusuna bişey diyemeyeceğim var böyleleri, bizim de bir tanıdık gelin var bütün pis işlerini, annesi yan daire de oturduğu, kız kardeşi bekar olduğu halde eşinin liseli yeğenlerine, görümcesine yaptrmaya çalışıyor. Kahvaltıya çağırsa biri yardıma gelsin diyor. Tuhaf olan temizlik, iş güç hep eşinin ailesinden beklemesi, neyse konunuza dönersek; Siz kimseyi davet etmemişsiniz, sanırım onun canı küsmek istemiş..

Ben olsam direk o esnada
Daha yeni taşındım bi davet vermiyorum, görümcem sorunca tamam gel dedim sadece
İstiyosan sende gel, gelmiyosan da sen bilirsin derim

Eşine diyosun eşin kardeşine diyo bla bla bla..

Eltin yanlis yapmis ama sen cevap vermeliydin arkadasim bu kadar basit bi mevzuda erkekleri nuye devreye sokuyorsun ayip etmissin sonra gordugunde cakardin lafi aslinda bisey de dememis ki.genel olarak soyle deseydin keske ya o kadar ev taşıdık yardim etmeye gelmediniz grzmeye geliyorsun7z gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…