Sizce eğitici ya da sevdiğimiz diziler hangisi

Kurtlar vadisini ne kadar sevmesemde eğitici yanı olduğunu düşünüyorum...
Akabinde yaprak dökümü....

eğitici bir dizi türkiyede yokyasakkelime
hele ki yaprak dökümü asla eğitici bir dizi olamaz
sevgilinden hamile kal, kardeşinin kocasıyla kaç, evli bir adamla sevgili ol
ol bişey olmaz ailen seni affeder nasılsa bu nasıl mesaj
kötü örnekler yumağı

hele şu kavak yelleri yokmu
onunla yat bununla yat sevgilinin ablasını baban hamile bıraksın
sevgilinin arkadaşını da sen hamile bırak
bunlar gençlere ancak kötü örnek olur
çünkü caydırıcılığı yok

buna rağmen izliyorum yaprak dökümünü fakat artık sıkılmaya başladım iyice baydı

avrupa yakasının da eski kalitesi kalmadı
ilk bölümünden itibaren 3 sene sıkılmadan izledim ama şimdi çok basitleşti

dizi yerine dvd izlemeyi tercih ediyorum :kahve:

Aslında bence en iyi diziler TRT de oluyor. Ama saatlerini bir türlü tutturamadıkları için güme gidiyor:(Özel kanallardakileri şimdilerde pek bilmiyorum. Daha önceki yıllarda TRT de Hisarbuselik, Bizim Evin Halleri, Bizimkiler, özel kanallarda ise Bir İstanbul Masalı, Çemberimde Gül Oya severek izlediğim dizilerdi.

Ya zaten arkadaş eğitici dizi hangisi diye sormuş,

Gösterimde olan dizilerin arasında en eğitici olanlarıda yazdık zaten...
Ayrıca talep arz meselesi...:1closedeyes:

İzlenmiyor, sıkıcı bulunuyor eğitici diziler, reyting alamadığı için birçok dizi yayından kaldırırldı. Eğitici dizi istiyorsak trt den başkasını izlemiycez...:1closedeyes:

Son düzenleme:
yaprak dökümü ve kurtlar vadisi benim izlediğim diziler....

eğitici derkenn büyükleri eğitenini daha yönetmenler icat etmedi küçükler içindee büyülü sihirlii diziler saçmalık ötesii izletmemm aslaa çocuğumaa
1 kurtlar vadisi
2 menekşe
3 dudaktan kalbe
4 avrupa yakası başkada yoktur

evet bencede bizde eğitici dizi falan yok.
bende yaprak dökümü,elveda rumeli,köprü,menekşe ile halil,parmaklıklar ardında kaçırmadan izlediğim tek diziler...

Hatırla Sevgili.

o dönemde yaşanan olayları sıkıntıları biraz taraflı olarak dile getirdiklerini hissetsemde izliyorum.ve gençlere tekrar o dönemde yapılanların yanlışlığını anlattığını düşünüyorum....

Hatirla sevgili
Elveda Rumeli
Avrupa yakasi..
Birde cook eski olan Ferhunde hanimlar =)

Bu dört dizi simdiye kadar izledigim en güzel diziler

Dizi bitti bitmesine de Türkan ŞORAY ve Şener ŞEN' in başrolünü paylaştığı "İkinci Bahar" aklıma kazınmış sanki.

Devam eden dizilerden de "Yaprak Dökümü" dizisine düzenli takip etsemde hani eski türk filmlerinde köyden çıkıp büyük şehre gitmek isteyipte her gittiği yerde tecavüze uğrayan hatunların hikayesi olur ya bazen bu dizideki bazı olaylarıda bir o kadar komik bulabiliyorum çok atraksiyonlu abartılı bir dizi ama bıktırmıyor yoksa pişmiş tavuğun başına bile onca şeyin üst üste gelebilmesi pek bir zordur.

Kurtlar Vadisi
Kavak Yelleri
Dudaktan Kalbe
Avrupa Yakası

İzlediğim diziler arasında.

egitici olarak eski diziler diyorum ben... simdiki dizilerin egitici oldugunu düsünmüyorum (ahlak yönünden!!!)

eski dizilerden SEHNAZ TANGO , SÜPER BABA mühtisdi...

yeni dizilerden ELVEDA RUMELI de güzel, ve egitici oldugunu düsünüyorum...

simdi bircok dizi izliyorum evet ama egitici yönünü bilemiyecegim
kurtlar vadisi evet güzel bende ilk bölümden itibaren bakiyorum.. türkiye üzerinde oynanan entrikalari aydinlatmaya caliyorlar bu yönden egitici..ama silah adam öldürmede isin icinde var..ki buda hic iyi degil

avrupa yakasi mühtis, yani süper egleniyorum...fakat türkceyide bozan diziler arasinda bu!

yaprak dökümü: yani ok yillar evvel yazilmis bi roman bu fakat bu kadarida olmazki... hem kocanla birlikde kacsin kardesin, sonra gelsin eski nisanlisiyla evlensin bide sana simdiki kocasinin arkadasini ayarlamaya calissin... YADA dudaktan kalbe de.. kuzeninin cocuk peydahladigi kadinla evlen.. olacak is degil... babamin dedigi DALLAS DAKI JR BILE DAHA MAHSUM...

kavak yelleri.. bunada bakiyorum ama can skintisindan... herkes herkesle beraber.. bi efe-mine beraber olmadi :))) (ilgimi ceken atakan efe nin eski sevgilisi oldugunu bilmiyomu?? orada ders vermek icin gelen bi cocugu iki de bi azarliyo.. agriza cikartacaksa efe den baslasin derim :D yada nasil gururuna yediriyo sevgilisinin eski sevgilinin yaninda calismayi )

simdilik aklima gelen bunlar :D

hiç aklıma eğitici dizi gelmiyor hepsinde çocukların doğru hareket olarak algılayıp hayatına katabilcekleri kelimeler ,tutumlar var ..çocuk diizlerinde bile...:((

gercektende egitici dizi yok...
ama ben Yol Arkadasimi cok begeniyorum....
cok samimi, cok gercek bir dizi....

ders alınacak bir dizi vardı kaybolan yıllar nekadar sevmiştim. bugüne degin öyle güzel bir dizi gelmedi ekranlara starda oynuyordu.birde aliye dizisi ikiside bence çok güzeldi

Back