Sizce eğitici ya da sevdiğimiz diziler hangisi

_BERAY_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.571
34
643
47
arkadaslar sizce eğitici dizi var mı?
ya da en sevdiğiniz diziler
benim yaprak dökümü yaban gülü

dızı ve egıtıcı ıkısını aynı cumlede hıc gormedım daha once..
bızım dızıler daha cok reytıng kaygılı torelerı ve mafyayı ısleyen vurudulu kırdılı ..benneyaptımki
tabıı ıcınde ızlenebılır dızılerde vardır emınım...
ben avrupa yakasını tek gecerım..:icecream:
hıı bırde halılle menekse var ızledıgım..
yasadıkları ask ızlenmeye deger kılıyor en azından dızıyı...
gerısını ızlemedıgım ıcın yorum yok fisfisfis

ben dizi seyretmiyorum hem sevmiyorum hem de zaten vaktim yok. ama eşim seyrediyor bazen ona eşlik ediyorum avrupa yakası ve iki aile fena değil yani en azından eğlenceli ben öyle ağır konusu olan ve acıklı dizilere hiç katlanamıyorum. zaten bi sürü dertle uğraşıyoruz şu hayatta bir de oturup onlara hüzünlenmenin bi manası yok bence. tabi bu benim fkrim seyreden arkadaşlara saygı duyuyorum.

mesela ben Eşref Saatini çok beğenerek izliyorum.Artık çevremizde göremediğimiz bir çevre yapısını sergiliyorlar..
Şimdi ki gibi kavgalarına kadın kız çocuk karıştırmayan, birbirleriyle kavgalı oldukları halde birbirlerine namertlik yapmayan iki insanı ve onların laçkalaşmamış aşklarını konu alıyor..

bizde eğitici dizi olduğunu düşünmüyorum valla şakkıdı şakkıdı şakkıdı

eşref saatı ve yaprak dokümü eşref saatınde yavuz bıngöl olmasa izlermıydım bılmıyorum ama.....

eşref saatı ve yaprak dokümü eşref saatınde yavuz bıngöl olmasa izlermıydım bılmıyorum ama.....

valla arkadaşım ben normalde sarı eşref karakterini oynayan Yetkin Dikinciler'i çok beğeniyorum..Ama bu dizide biraz abartlıl buluyorum ..Onun için Sırf Yavuz bingöl için izliyorum..
çok güzel oynuyor ve rolüde çok yakışıyor..
Ha birde Sebatiye bayılıyorum:)

ben yıllardır yavuz bıngol hastasıyım öncekı dızılerınıde sırf onun için izliyorduym aslında ben oyunculugunu deıl sesını ve sarkılarını çok seviyorum

Ben de yaprak dökümü ve dudaktan kalbeyi izliyorum
İkisi de Reşat Nuri Güntekin'in eserinden olduğu için romanlarını okudum dizilerini de izliyorum:1closedeyes:

sevdiğim diziler;
cnbc-e de the o.c. diye bi gençlik dizisi vardı hayranım o diziye,
yalancı romantik,
benim annem bir melek,
avrupa yakası
lost u izlemeye basladım.
biçok dizi var ama onlara da arasıra bakıyorum
özellikle yaprak dökümü beni çok üzüyo sinir sistemim değişiyo izlememeye gayret ediyorum:1closedeyes:

Egitici diziler var yok degil. Ama sayisi cok az.
Egitici diziler arasinda Yaprak dokumu var mesela. Bu dizi bir ailenin yavas yavas dagilmasini anlatiyor. Hem aileler hemde gencler icin faydali olabilecek bir dizi bence.
Son zamanlardada tarihi anlatan diziler sIk sIk ekranlarimizda. Bu tarz dizileride kaliteli buluyorum.

Ben de yaprak dökümü ve dudaktan kalbeyi izliyorum
İkisi de Reşat Nuri Güntekin'in eserinden olduğu için romanlarını okudum dizilerini de izliyorum:1closedeyes:

evet canım bu dizileri bende izliyorum hem birebir hayattan kesitler olduğu için hemde çıkaracağımız dersler olduğu için seviyorum..
mesela yaprak dökümünde büyük konuşmanın ne kadar kötü bişeyo lduğnu,
dudaktan kalbe de ise gerçek aşkın sevdiğin kişinin mutluluğu adına mutsuz olmayı göze almak olduğunu öğreniyoruz

şu anda tv de eğitici bir dizi olduğunu düşünmüyorum.:1no2:
sadece yaprak dökümü dizisinde güzel mesajlar veriliyor çıkarılması gereken bir çok dersler var diye düşünüyorum a.s

Yaprak Dökümünü izliyorum gerçekten güzel bir dizi,hayata dair çıkartılacak derslerin olduğuna inandığım bir dizi.Bir de Benim Annem Bir Melek şu an hoşuma gidiyor eğleniyorum izlerken.Avrupa Yakasında da gerçekten gülüyorum.

Ben Hatırla Sevgili yi izliyorum eğitici olmayabilir ama öğretici bir dizi....

sıkı takip ettiğim dizi yok ama eskilerden belki bu konuya girebilecek baba evi, süper baba ve ilişkiler dizisi vardı.........

Kesinlikle HATIRLA SEVGILI diyorum..
Fazla yanli olsa da o diziden pek cok sey ögrenmis bulundum..

doktorlar = baya yeni hastalik turu ogrendim bu dizi sayesinde
yaprak dokumu = nedenini bilmiyorum ama bagimliyim bu diziye hernekadar egitici olmasada......a.s.

Back