Anket Sizce düğün gerekli mi?

sizce düğün gereklimi?

• Ankete Katılan
    92
bence bu zevk meselesi...

yani kimileri kalabaliktan hoslanir, büyük dügün yapmak ister...

kimiside aile arasinda, en yakin akraba ve dostlari arasinda sade bir kutlama yapmak ister....

ben sahsen sade bir kutlamadan yanayim... yani nikahtan sonra güzel bir ortamda hem yemek hemde eglenmek....

bende öyle ama erkek arkadşıma göre ise süğün olmassa olmaz ben daha çok sadelikten hoşlanıyorum sanırım şakkıdı

ben gerekli diye düşünüyorum.nişan kına gecesi bunları gereksiz buluyorum sade kutlamalardan yanayım ama seviyorum düğünleri pek oyun falan bilmememe ragmen.tabi zevk meselesi.nişanlım hiç istemiyor biz de de ben istiyorum.

gereksiz ya bazıları gösteriş amaçlı kullanıyor düğünü (söz meclisten dışarı tabi ) :))))

bence hiç gerek yok. düğünlerden hep sıkılırdım hep aynı klişeler bangır bangır müzikler pastalar göbek atmalar ayy hele ki o takı töreni ben çok utanırım yaa millet bana bişiler takarken. lisedeyken falan pek bi hevesliydim düğün müğün ama şimdi yok istemem ama erkek arkadaşım düğün meraklısı. bence sade yakın dostların olduğu bir davet hafif müzikler nikah ve ardından yemekli kısa süren bi tören misali kutlama ya da bir kokteyl.
ben pek kalabalıklardan falan bunalırım yaa düğünlerde hep bana gelinle damat eğlenemiyormuş gibi geliyor sürekli etraflarında birileri gözler onların üstlerinde çok garip geliyor. tabii bu benim fikrim....

ben düğüne bayılrım kendi düğünümde hiç oturmamıştım oynamayı da çok severim
bence bir ömür hatılanacak şey

bence gereksız..
benım dugunum oldu ama..
artık nıkahlar cogaldı
hayat kosullarının etkısı var tabıı bunda

bence gereksiz. milleti eğlendireceğim paralarla, havaiye giderim daha iyi balayına:roflol:

bence gerekli
sade nikah bana saçma gelir
benim şöyle kalkıp oynamam lazım bol bol
herkes eğlensin gülsün oynasın bütün dostlarımızla sevenlerimizle beraber olalım..

Tercih meselesi...
Kimi için gerekli olurken kimisi içinde çok gereksizdir...

gerekli ve gereksiz diye sınıflandıramam çünkü bir ihtiyaç değil tercih meselesidir.
ben tercihimi düğünden değil samimi bir yemekten yana kullanmışıtım; düğün salonu tarzı yerlerden çok hazetmediğim için..

düğünlerden ömrüm boyunca hiç hazetmedim.
oturduğum yerde yazın bir sürü de sokak düğünü olur,resmen deliririm:bbo:
bence gereksiz bişey.
ben yapmadım.

ama insan seviyorsa yapar,zevk meselesi...
içinde kalmasından iyidir..

Bence gerekli
hayatımda 10 kere evlenmicem (nasip tabi)
eğlenceyi ve oynamayı da çok severim kaydirigubbakcemile2
hayatımda herşeyi yapabilirim ama 2 senelik evliyken hadi kalkıp düğün yapalım denilmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…