- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Valla kız kardeşinin kocası boyacılık yapıyor ama evin içini dışını mantolama yapıyor aynı zamanda bir evi var adam elleriyle yapmış kız kardeşiyle de aynı yaşlardayız , zaten karsı tarafın durumu iyi fazla fazla yapmışlardır eminim ki.. Dediğiniz gibi orası beni ilgilendirmez sevglimin annesi bana kızıma neyse sana o kadar ona 2 bilezik taktım sanada 2 tane takarım dedi bana 1 sene önce falan gülerek şakayla karısık, sevglime söyledim bu ne demek diye yaa hayatım abartma onlar senin ağzını arıyor siz hiç takmasanız da olur canınız sağolsun desem kat kat fazla takarlarmış. Onlar benden öyle muamele bekliyormuş.Bunu dediklerini tahmin etmek zor değil zaten,gerçekten demediler mi acaba orası muamma dememiş bile olsalar seni bağlamaz zaten
Halasının oğlu evlendi geçtiğimiz yaz çocuk uzman çavus gelin hanım her istediğini aldırmış valla, bizimkinin aileside gelini ayıplıyorlar bu ne açgözlük insanlar yok diyo o hala o fırınıda istiyorum mobilyam şundan olacak diye tutturmuş cık cık cıks yaptılar. Yani bakış açıları eğer onlarda yoksa alıcaksınız değil de olsun almasanız da olur sizin canınız sağolsun...