- 16 Şubat 2012
- 6.432
- 10.696
- 448
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Benim zoruma giden şey madem ki parası yok borcu sıkıntı ediyor ailesiyle neden doya doya planlar yapıyor, tamam ben bütün deidklerinizi yaparım daha önceden de yaptık zaten ama o ailesinden fedakarlık edecek mi hayırr. Çünkü sevgilimi tanıyorum daha bu ay 500 tl babasına para gönderdi araba taksiti varmış babası ödeyememiş güne girmişti 1000 tl günden geldi onuda babasına sen al taksit kapatırsın demiş. Bunları duyunca tuhaf oluyorum haliyle. Ya inanır mısınız ben koltukta yatıyorum 21 yasında kocaman kızım kendime baza alcaktım neyse ben iader ederim dedim bazaya verceğim parayla birikim yaparım dedim. Öyle aldım o altınları o yüzden zoruma gidiyor sevgilkimde ben gibi kendi sıksa ama ona rağmen parası olamasa hiç dert değil. Ama onun ailesine gelince hep olamayan para var oluyor bianda
Sende de kabahat yokmu.Alnını terletiyorsun canını dişine takıyorsun kendi rahatını bozup biriktirdiğini al ye diye elin oğlunun avucuna sayıyorsun.o 4000 lira ile kenara bir şey koyamıyor ama senin asgari ücretle aldığın iki altınına göz dikiyor.Verde yiyeyim diyor.
Ailesine o kadar şey alacak olan iki altınamı kaldı.Hesabını kitabını yapsın lüx alacağına ekonomik olanları bulacak.Ayağına göre yorgan hesabı