Merhaba arkadaslar,
Aklima takilan birseyi size danismak istiyorum.
Su anda parttime olarak iyi bir firmada calisiyorum. Benimle ayni pozisyonda iki kisi daha calisiyor. Birisi sonradan katildi aramiza.
Geldigi zaman gittim tanistim, yardima ihtiyaci oldugunda bana gelebilecegini soyledim.
Patronumuzun bizden genel istegi su: hepiniz ogrencisiniz, ama ben pzartesinden cumaya her gun birinizin burada olmasini istiyorum, ona gore ayarlayin dedi. Hic birimizin plani uymadi ve aramizda halledemedik.
Derken bu yeni gelen arkadas bana whatsappten yazdi, biz uyamiyoruz sen gel diye. Bana da uymuyor, gelemem diyince haddini asmaya basladi. Oyleki; “sen calisiyorum diyip dersine mi katiliyorsun” yoksa diye cikisti.
Bu senin haddin degil, buna patronum karisir ve sen benim patronum degilsin diyip engelledim.
Simdi eski arkadasimla bu yeni gelen cocuk bana cephe almis durumda. Hele eski arkadasi taniyamiyorum. Bana dedikleri su: cocuk musun? Neden engelliyosun? Insan is arkadasini engeller mi? Vs.
Gidip patronuma bile sikayet ettiler, tabiiki ozel telefonuna karisamazsiniz dedi ama hala bana tavirlilar, tabii ben de onlara.
Kendimi gecimsiz gibi hissediyorum ama hakliyim. Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Not: ise giris cikis saatlerim, calismalarim herseyim kayitli ve belgeli. Patronum da guveniyor. O konuda bir sorun yok.