• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce de sorun gercekten bende mi?

Merhaba arkadaslar,

Aklima takilan birseyi size danismak istiyorum.

Su anda parttime olarak iyi bir firmada calisiyorum. Benimle ayni pozisyonda iki kisi daha calisiyor. Birisi sonradan katildi aramiza.

Geldigi zaman gittim tanistim, yardima ihtiyaci oldugunda bana gelebilecegini soyledim.

Patronumuzun bizden genel istegi su: hepiniz ogrencisiniz, ama ben pzartesinden cumaya her gun birinizin burada olmasini istiyorum, ona gore ayarlayin dedi. Hic birimizin plani uymadi ve aramizda halledemedik.

Derken bu yeni gelen arkadas bana whatsappten yazdi, biz uyamiyoruz sen gel diye. Bana da uymuyor, gelemem diyince haddini asmaya basladi. Oyleki; “sen calisiyorum diyip dersine mi katiliyorsun” yoksa diye cikisti.

Bu senin haddin degil, buna patronum karisir ve sen benim patronum degilsin diyip engelledim.

Simdi eski arkadasimla bu yeni gelen cocuk bana cephe almis durumda. Hele eski arkadasi taniyamiyorum. Bana dedikleri su: cocuk musun? Neden engelliyosun? Insan is arkadasini engeller mi? Vs.

Gidip patronuma bile sikayet ettiler, tabiiki ozel telefonuna karisamazsiniz dedi ama hala bana tavirlilar, tabii ben de onlara.

Kendimi gecimsiz gibi hissediyorum ama hakliyim. Siz olsaniz ne dusunurdunuz?

Not: ise giris cikis saatlerim, calismalarim herseyim kayitli ve belgeli. Patronum da guveniyor. O konuda bir sorun yok.
Aman hic tınlama onlari kabul etseydin yüzüne gulerlerdi kabul etmeyince boyle oldu tabi ikiyuzluler . Sen isini gucunu yap gerisine patron karar verir. Herkes orda gecici calisan kimsenin tapulu yeri degil. Sıkma canini hic

Çalışıyorum deyip derse mi katılıyorsun deme kısmını nereden çıkarmış iş arkadaşınız? Böyle bir şey var mı yoksa durduk yere mi itham etti sizi?

Ayrıca yaptığınız çok saçma bence. İş yerinde konuşurum ama onun dışında engelli kalsın demek gibi bir hakkınız yok ki. Sizinle sohbet etmeye bayıldığından değil, iş ile ilgili konuşmak için engeli kaldırmanızı istemiştir.

Bende olsam bende engelerim benim ozel hayatım beni ilgilendirir kimsenin hadine de degildir yargilamak tabiki engelerim . Bence dogru olani yapmissiniz sizin bir patronunuz gar neden siz aranizda anasiyorsunuz bir grafik yapilsin bence ve gidemediginiz gunler fln onari patronunuzla konusun benimde benzer bi olayim olmustu is arkadasim pazartesi izin yapmak istiyordu bende o zaman yapmak istiyordum bazi sebeplerden dolayi ama aramiz iyi degildi bende gittim patrona anlatim orta yol bulundu ama patronunuz hatasi var ne demek aranizda anlaşin onun isi ne ki orda

Merhaba arkadaslar,

Aklima takilan birseyi size danismak istiyorum.

Su anda parttime olarak iyi bir firmada calisiyorum. Benimle ayni pozisyonda iki kisi daha calisiyor. Birisi sonradan katildi aramiza.

Geldigi zaman gittim tanistim, yardima ihtiyaci oldugunda bana gelebilecegini soyledim.

Patronumuzun bizden genel istegi su: hepiniz ogrencisiniz, ama ben pzartesinden cumaya her gun birinizin burada olmasini istiyorum, ona gore ayarlayin dedi. Hic birimizin plani uymadi ve aramizda halledemedik.

Derken bu yeni gelen arkadas bana whatsappten yazdi, biz uyamiyoruz sen gel diye. Bana da uymuyor, gelemem diyince haddini asmaya basladi. Oyleki; “sen calisiyorum diyip dersine mi katiliyorsun” yoksa diye cikisti.

Bu senin haddin degil, buna patronum karisir ve sen benim patronum degilsin diyip engelledim.

Simdi eski arkadasimla bu yeni gelen cocuk bana cephe almis durumda. Hele eski arkadasi taniyamiyorum. Bana dedikleri su: cocuk musun? Neden engelliyosun? Insan is arkadasini engeller mi? Vs.

Gidip patronuma bile sikayet ettiler, tabiiki ozel telefonuna karisamazsiniz dedi ama hala bana tavirlilar, tabii ben de onlara.

Kendimi gecimsiz gibi hissediyorum ama hakliyim. Siz olsaniz ne dusunurdunuz?

Not: ise giris cikis saatlerim, calismalarim herseyim kayitli ve belgeli. Patronum da guveniyor. O konuda bir sorun yok.
Nıye engellıosunuz zaten cevabını çok ıyı vermıssınız.Ben patronunuzun yerınde olsam bır daha ıs bolumu yapmanızı ıstemem

Back