- 29 Mart 2012
- 1.752
- 1.793
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Engellemek saçma olmuş gerçekten
Hiç iş hayatı profesyonelliğine uygun değil
Saygısızlıksa usulünce anlatır, iş harici iletişiminizi kesersinizBeni cok kiskirtti. Nasil siz gelemiyprsaniz ben de gelemiyorum bunu sorgulamak haddine mi diye dusundum. Ayrica saygisizlik bu resmen.
Saygısızlıksa usulünce anlatır, iş harici iletişiminizi kesersiniz
İş arkadaşınız olduğu için iletişimde olmanız gereken biri olarak anladım ben
Sapık olmadığı sürece kimseyi engellemedim ben belki o yüzden anlam veremiyorumdur
Işte de anlaşamadığım hatta tartıştığım arkadaşlarım oldu ama yine engellemedim
Çünkü ne gerek var?
İş icabı fikir danışmamız gerekirse yine paşa paşa saygı içinde iletişime geçiyoruz
Çünkü komşum akrabam değil sonuçta iş arkadaşım
Vazgeçtim hiçbiriniz profesyonel değilsinizOzel telefonumdan engelledim. Bunun ustune kaldirmazsan patrona gideriz diye tehdit ettiler. Ben de is yerinde elbette ki konusacagimizi, bana tabii ki soru sorabilecegini ama telefonumda engelli olacagini soyledim. Yani is yerinde konusuyprum ama kendi telefonumda engelli
İnsanın iş arkadaşını engellemesi gerçekten hiç profesyonelce değil. Arkadaşlarınıza katılıyorum çocukluk etmişsiniz. İşiniz gereği iletişimde olmanız gereken bir kişi üstelik. Cevabını vermişsiniz bu kadarı yeterli olmalıydı
Herkes engellemek saçma demiş ama bende engellerim.Merhaba arkadaslar,
Aklima takilan birseyi size danismak istiyorum.
Su anda parttime olarak iyi bir firmada calisiyorum. Benimle ayni pozisyonda iki kisi daha calisiyor. Birisi sonradan katildi aramiza.
Geldigi zaman gittim tanistim, yardima ihtiyaci oldugunda bana gelebilecegini soyledim.
Patronumuzun bizden genel istegi su: hepiniz ogrencisiniz, ama ben pzartesinden cumaya her gun birinizin burada olmasini istiyorum, ona gore ayarlayin dedi. Hic birimizin plani uymadi ve aramizda halledemedik.
Derken bu yeni gelen arkadas bana whatsappten yazdi, biz uyamiyoruz sen gel diye. Bana da uymuyor, gelemem diyince haddini asmaya basladi. Oyleki; “sen calisiyorum diyip dersine mi katiliyorsun” yoksa diye cikisti.
Bu senin haddin degil, buna patronum karisir ve sen benim patronum degilsin diyip engelledim.
Simdi eski arkadasimla bu yeni gelen cocuk bana cephe almis durumda. Hele eski arkadasi taniyamiyorum. Bana dedikleri su: cocuk musun? Neden engelliyosun? Insan is arkadasini engeller mi? Vs.
Gidip patronuma bile sikayet ettiler, tabiiki ozel telefonuna karisamazsiniz dedi ama hala bana tavirlilar, tabii ben de onlara.
Kendimi gecimsiz gibi hissediyorum ama hakliyim. Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Not: ise giris cikis saatlerim, calismalarim herseyim kayitli ve belgeli. Patronum da guveniyor. O konuda bir sorun yok.
Pardon da fikrimizi sormuşsunuzInsan is arkadasina da saygili olmaz mi? Benim calisma saatlerimi, etigimi vs sorgulamak onun haddine degil. Bunlar patronumla benim aramda olan seyler.
Herkes engellemek saçma demiş ama bende engellerim.
Yoksa kavgaya döner
Insan is arkadasina da saygili olmaz mi? Benim calisma saatlerimi, etigimi vs sorgulamak onun haddine degil. Bunlar patronumla benim aramda olan seyler.
Tamam cevabını vermişsiniz zaten. Engellemeniz çocukça ama. Bu da saygısızlık. Hiç iş etiğine uygun davranmamışsınız. Bize sordunuz yazıyoruz ama siz bizi yanlış yapmadığınıza ikna etmeye çalışıyorsunuz. Hatalısınız burası kesin.
Yani engellemekle hata yaptim belki ama onlar hic demiyor ki kusura bakma biz haddimizi astik diye. Sanki ben kendi kendime engellemisim gibi tavir almalarini anlayamadigim icin soruyorum.
Bence sen haklısın hadsizlik yapan karşı tarafMerhaba arkadaslar,
Aklima takilan birseyi size danismak istiyorum.
Su anda parttime olarak iyi bir firmada calisiyorum. Benimle ayni pozisyonda iki kisi daha calisiyor. Birisi sonradan katildi aramiza.
Geldigi zaman gittim tanistim, yardima ihtiyaci oldugunda bana gelebilecegini soyledim.
Patronumuzun bizden genel istegi su: hepiniz ogrencisiniz, ama ben pzartesinden cumaya her gun birinizin burada olmasini istiyorum, ona gore ayarlayin dedi. Hic birimizin plani uymadi ve aramizda halledemedik.
Derken bu yeni gelen arkadas bana whatsappten yazdi, biz uyamiyoruz sen gel diye. Bana da uymuyor, gelemem diyince haddini asmaya basladi. Oyleki; “sen calisiyorum diyip dersine mi katiliyorsun” yoksa diye cikisti.
Bu senin haddin degil, buna patronum karisir ve sen benim patronum degilsin diyip engelledim.
Simdi eski arkadasimla bu yeni gelen cocuk bana cephe almis durumda. Hele eski arkadasi taniyamiyorum. Bana dedikleri su: cocuk musun? Neden engelliyosun? Insan is arkadasini engeller mi? Vs.
Gidip patronuma bile sikayet ettiler, tabiiki ozel telefonuna karisamazsiniz dedi ama hala bana tavirlilar, tabii ben de onlara.
Kendimi gecimsiz gibi hissediyorum ama hakliyim. Siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Not: ise giris cikis saatlerim, calismalarim herseyim kayitli ve belgeli. Patronum da guveniyor. O konuda bir sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?