Sizce çizgi var mı ?

Merhabalar 10 dakika içinde böyle oldu adetime 1 hafta var ben çok silik bi ikinci çizgi görüyorum siz ne dersiniz ?
İnşallah vardır canm ama yinede sevinme bende 2 gün geçtikten sonra yaptım böyle belirsiz çizgi çıktı ondan iki gün sonrada adet oldum

Insallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bnce yarın kan verin cunkü hcg beta önce kana sonra idrara geciyor artık kanda cıkar yani adet olmasanda öğrenebilirsiniz testte bu kdr göründüyse

Ah ya inşallah çok teşekkür ediyorum gidicem bakalım dualarınızı bekliyorum
Ben 6 gün kala kan verdim çıkmadı 2 gün kala idrar testi yaptım çıkmadı 2 gün geçti idrar testi yaptım çift çizgi çıktı senin şimdiden çıkmış çizgi bence var hayırlı olsun

Tebrik ederim canım benimde böyle silik çıktı normalde bugün adet olmam gerekiyor olmadım henüz 6 tane test yaptım en son 2 gün önce hepsi silik çıktı bende korkuttular kimyasal olabilir diye o sebeple kanda vermiyorum

Ben de sizin gibiyim. Kaç tane test yaptım çizgileri hep silik çıktı ama doktora gitmeye korkuyorum kanda çıkmaz diye ama adetim de geçeli 8 gün oldu ama doktora gitmeye korkuyorum daha 4 ay önce 3 aylık beneğimi kaybettim bidaha öyle olur die

Allah bidaha göstermesin canım çok iyi anlıyorum seni, aklımıza kötü şeyler getirmeyelim güzel haberlerini bekliyorum bence hemen gitmelisin ki doktor folik asit vb vitamin takviyesi yapıcaksa bebek gelişimi için çok önemli olduğunu duymuştum

Sağol canım amin Ben zaten folik asit kullanıyorum gebelik kararından itibaren 3 ay kullanılabiliyor gebeliğe hazırlık için doktorum söylemişti bende kullanıyorum. Buqün kan verdim akşam 8de ama daha sonucu çıkmadı hayla bekliyoruö

Dün kan verdim yine gebelik çıkmadı reglm 8 gün oldu geçeli İyice korkmaya bailadım başka bişey mi var diye

Dün kan verdim yine gebelik çıkmadı reglm 8 gün oldu geçeli İyice korkmaya bailadım başka bişey mi var diye
Folik asit kullanıyorum dedin ya acaba onun
Ay şimdi regl oldum cok sükür sonunda Aklıma neler neler geldi menapozlar kistler falanlar filanlar sonunda regl oldum. Bukadar bebek isterken Regl olcağıma sevinceğim aklıma gelmezdi
Ah kıyamam yavrum Allah kötü şeylerden korusun hayırlısıyla öbür ay bekliyorum haberleriniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…