Silik çizgi var ama testi tekrarlaman gerekiyo o zman anlarsın canımMerhabalar 10 dakika içinde böyle oldu adetime 1 hafta var ben çok silik bi ikinci çizgi görüyorum siz ne dersiniz ?
Çok teşekkür ederim yarın sabah ilk idrarda tekrar yapacağım inşallahSilik çizgi var ama testi tekrarlaman gerekiyo o zman anlarsın canım
Ne demek adetine daha varmış ama sakın netleşmeden sevinme bende böyle çok olduÇok teşekkür ederim yarın sabah ilk idrarda tekrar yapacağım inşallah
Emeğinize sağlık ya akşam tekrar yaptım yine çıktı yarım saat sonra iyice belirgin oluyor inşallah vardır bakalımEfektle baktım ve görünüyor hayırlı olsun inşallah Eki Görüntüle 2594163
İnşallah kanda yapmak için adetimi bekleyeceğim çünkü daha önce kimyasal gebelik geçirdim boşa sevinmek istemiyorum inşallahVar inşallah kanda da çıkar
Ay sağolun ya inşallah bekledikçe daha da belirgin oldubende gördüm sanki cok hafif
İnşallah çok sağolunBende gördüm canım 2 gün sonra tekrarla. İnsallah vardır
5 dk sonrası gecerli değildir ama durdukça kuruyı cunkü adete kdr her gün yapın bnce yada erken gebelik testi deneyin bnceAy sağolun ya inşallah bekledikçe daha da belirgin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?