• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prodoctor silik çizgi

Buraya yazdıktan sonra ikinci kan testi. 7.15 çıktı fakat ertesi gün akşam 3.6 ya düştü ve gecesinde hasta olmam gereken tarihde adet oldum kimyasal oldu ilk denememizdi inşallah Allah en kısa sürede isteyen herkese nasip eder
Çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ben 18 ocakra çatlatma iğnesi oldum 13.ve14.gün testlerim negatif çıktı ama bugün silik çizgi var çıplak gözle daha net gördüm ama kuruma falan mı diye endişelendim testimin markası prodoctor

Eklentiler

• IMG_2344.jpeg
    IMG_2344.jpeg
    179,4 KB · Görüntüleme: 11
Çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ben 18 ocakra çatlatma iğnesi oldum 13.ve14.gün testlerim negatif çıktı ama bugün silik çizgi var çıplak gözle daha net gördüm ama kuruma falan mı diye endişelendim testimin markası prodoctor
Hafif çizgi var gibi duruyor bence testlerle koyulaşmasını takip edin isterseniz veya direk doktorunuza danışın belki gel beta testi yapalım der

Buraya yazdıktan sonra ikinci kan testi. 7.15 çıktı fakat ertesi gün akşam 3.6 ya düştü ve gecesinde hasta olmam gereken tarihde adet oldum kimyasal oldu ilk denememizdi inşallah Allah en kısa sürede isteyen herkese nasip eder
Canım merhaba nasılsın senle sürecimiz aynı oldu geçen ay ben de beta 7 -9-16 şeklinde arttı sonra regl oldum kimyasal oldu regl ne kadar sürdü benim baya yoğun geçti 5 günde bitiyordu 4 günden sonra aralıklarla devam etti az az 12. Günde artık tamamen bitti bugün 13 gün yumurtlama testi yaptım pik çıktı senin nasıl geçti sürec canım

Back