Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim öyle yapayım ben en iyisi daha önce kimyasal geçirdim kanda da çıktı adetten bir iki gün sonra düştü yine aynısı olacak diye sevinemiyorum bakalım hayırlısı..5 dk sonrası gecerli değildir ama durdukça kuruyı cunkü adete kdr her gün yapın bnce yada erken gebelik testi deneyin bnce
Peki sağolunBence yok canım
Belli olmaz yinede tedbirli olun tabi ben de öle kesinleşmeden sevinemiyorum biraz sabır haberlerinizi bekliyoruz inşTeşekkür ederim öyle yapayım ben en iyisi daha önce kimyasal geçirdim kanda da çıktı adetten bir iki gün sonra düştü yine aynısı olacak diye sevinemiyorum bakalım hayırlısı..
Çok teşekkür ediyorumBelli olmaz yinede tedbirli olun tabi ben de öle kesinleşmeden sevinemiyorum biraz sabır haberlerinizi bekliyoruz inş![]()
Canını sıkma çift çizgi damlatır damlatmaz kıpkırmızı oluyor öyle soluk görünmüyor rabbim inşallah tez zamanda kucağınızı doldurur hayırlı evlatlar nasip ederPeki sağolun![]()
Yok burda ne hayali cizgilerin hamile oldugunu gördüm adetine daha varmıs döllenmeyle alakalı muhtemelen varsa su an yerleşme süresindedir o yüzden hemen cıkmıyor idrardaCanını sıkma çift çizgi damlatır damlatmaz kıpkırmızı oluyor öyle soluk görünmüyor rabbim inşallah tez zamanda kucağınızı doldurur hayırlı evlatlar nasip eder
İnşallah bu sefer güzel olur herşey stres yapmaİnşallah kanda yapmak için adetimi bekleyeceğim çünkü daha önce kimyasal gebelik geçirdim boşa sevinmek istemiyorum inşallah![]()
Çok hafif var . Testi tekrarla umarım gönlünce olurMerhabalar 10 dakika içinde böyle oldu adetime 1 hafta var ben çok silik bi ikinci çizgi görüyorum siz ne dersiniz ?![]()
Çok teşekkür ediyorum günden güne çiZgi bir tık daha koyulaştı ama kan testi için adetimin geçmesini bekliyorum inşallah vardır..Bence var gorunuyo Ama Hemen sevinme Kuzum ya bazen yanıltıyor bu testler Yinede Bi kan Tahlili versen Daha iyi olur
Ne güzel yazmışsınız inşallah bakalım nasip ise bekliyorum adetimiYok burda ne hayali cizgilerin hamile oldugunu gördüm adetine daha varmıs döllenmeyle alakalı muhtemelen varsa su an yerleşme süresindedir o yüzden hemen cıkmıyor idrarda
O testi cuma yapmış idim bugün pazar sabah yaptım 10 dakika içinde böyle oldu Daha da koyulaşır mı acabaCanını sıkma çift çizgi damlatır damlatmaz kıpkırmızı oluyor öyle soluk görünmüyor rabbim inşallah tez zamanda kucağınızı doldurur hayırlı evlatlar nasip eder
Insallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ediyorum günden güne çiZgi bir tık daha koyulaştı ama kan testi için adetimin geçmesini bekliyorum inşallah vardır..
Artık yapmana gerek yok bariz görünüyor var yani Yarın sabah bi doktora git kuzumO testi cuma yapmış idim bugün pazar sabah yaptım 10 dakika içinde böyle oldu Daha da koyulaşır mı acaba