• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çizgi var mı ?

5 dk sonrası gecerli değildir ama durdukça kuruyı cunkü adete kdr her gün yapın bnce yada erken gebelik testi deneyin bnce
Teşekkür ederim öyle yapayım ben en iyisi daha önce kimyasal geçirdim kanda da çıktı adetten bir iki gün sonra düştü yine aynısı olacak diye sevinemiyorum bakalım hayırlısı..

Teşekkür ederim öyle yapayım ben en iyisi daha önce kimyasal geçirdim kanda da çıktı adetten bir iki gün sonra düştü yine aynısı olacak diye sevinemiyorum bakalım hayırlısı..
Belli olmaz yinede tedbirli olun tabi ben de öle kesinleşmeden sevinemiyorum biraz sabır haberlerinizi bekliyoruz inş 🙏

Bence var gorunuyo Ama Hemen sevinme Kuzum ya bazen yanıltıyor bu testler Yinede Bi kan Tahlili versen Daha iyi olur

Canını sıkma çift çizgi damlatır damlatmaz kıpkırmızı oluyor öyle soluk görünmüyor rabbim inşallah tez zamanda kucağınızı doldurur hayırlı evlatlar nasip eder
Yok burda ne hayali cizgilerin hamile oldugunu gördüm adetine daha varmıs döllenmeyle alakalı muhtemelen varsa su an yerleşme süresindedir o yüzden hemen cıkmıyor idrarda

Yok burda ne hayali cizgilerin hamile oldugunu gördüm adetine daha varmıs döllenmeyle alakalı muhtemelen varsa su an yerleşme süresindedir o yüzden hemen cıkmıyor idrarda
Ne güzel yazmışsınız inşallah bakalım nasip ise bekliyorum adetimi

Canını sıkma çift çizgi damlatır damlatmaz kıpkırmızı oluyor öyle soluk görünmüyor rabbim inşallah tez zamanda kucağınızı doldurur hayırlı evlatlar nasip eder
O testi cuma yapmış idim bugün pazar sabah yaptım 10 dakika içinde böyle oldu Daha da koyulaşır mı acaba

Eklentiler

• B223E152-8589-4BBC-9B1F-EB3122B8A071.jpeg
    B223E152-8589-4BBC-9B1F-EB3122B8A071.jpeg
    144 KB · Görüntüleme: 93
Back