• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çizeceğim yol doğru mu?

Canel01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
20
0
36
Almanya
Merhaba arakdaşlar..

anlatmaya başlamadan önce, size biraz kendimden ve bu zamana kadar yaşadıklarımı özetlemek ve fikir edinmek istiyorum.
24 yaşındayım, yaklaşık 4.5 senelik evliyim, eşim 30 yaşında, ve almanyada yaşıyorum.
Eşimle tanıştığımda henüz 18'dim ve 1.5 sene süren beraberlikten sonra evlenmeye karar verdik.
Belki de hayatımın en büyük hatasını yapmış oldum diye düşünüyorum şimdi, o zamanlar çok cahilmişim, ve her şeyi toz pembe görüyor muşum.. ama hiç bir şey için geç değil!
Ben ayrılmak istiyorum! Anlık verilmiş bir karar değil bu.. Çok
düşündüm, yıprandım, yoruldum!

Şimdi size eşimden önce tanıştığım kişiden bahsetmek istiyorum..
Kendisi benden yaşca oldukça büyük-tek sorunumuz buydu, evli de değildi, onunla hayatımın en güzel günlerini yaşadım.. Birbirimize imkansız bir beraberlik diyorduk hep, ama kopamıyorduk da.. Sonra da şimdi ki eşimle tanıştım
Bir nevi o beni teşvik etti, evlen, mutlu olmanı istiyorum dedi, bense onunla kaçmayı bile göze almıştım, ama yaş farkımızı ve her şeyi en ince detayına kadar düşündüğü için, ayrıldık, ve ben evlendim. Unuturum dedim zamanla,
ama onu düşünmediğim 1 gün bile olmadı!!

Eşimle evlendikten sonra mutsuzluğumun başlaması gecikmedi, bana kölesiymişim gibi davranıyor, sevgisini göstermiyor, tlf'ları saygısızca yüzüme kapatıyor, beni başkaların önünde bozuyor, sahip bile çıkmıyordu!! Çalışmadığı günlerde beni yalnız bırakıyordu evde ayrıca.. Bense her zaman tam tersine, karşılık görmeden tüm görevlerimi yerine getirip, ondan sevgimi esirgemiyordum, çok mutsuzdum!!

Yaklaşık 2 sene önce kumara da başladı eşim, kazandığının çoğunu kumara yatırıyor, ay sonunu zor getiriyorduk ve halen öyle. Epey borç yaptığını öğrendikten sonra, onunla hiç oturup konuşamadığımız için, annemlerden yardım istedim, onlar konuştu eşimle, para yardımında bulundular, destek çıktılar!! Ama bunun değerini de bilmedi bu Mal!!
Battıkça batıyor, kendimi öldürecem diye tehditler savruyor, günün çalışmadığı saatlerde hep uyuyor, dış dünyayla bağlantısını tamamen kesti, yüzünü dahi zor görüyorum.

Ve en çok rahatsız olduğum şeylerden bir tanesi, iki haftaya bir duş alması, dişini fırçalamaması, traş olmaması, oldu bitti böyleydi, bense tam aksine, titiz ve bakımlıyım, ve buna rağmen bana aylarca dokunmadığı oluyor, aklım almıyor! Beni aldatıyor diyorum kesin!!
Bu zamana kadar nasıl böyle bir insanla yaşayabildiğime şaşıyorum!!

Dayanamaz hâle geldim!!

Çok çabaladım, ama olmadı..
Aklımda da yazdığım gibi hep ilk tanıştığım insanın söyledikleri vardı, "Seninle her erkek mutlu olur, sen çok mükemmelsin" derdi, ama öyle olmadı!
Onu aramayı çok düşündüm, ama eşime de ihanet etmek istemiyordum!
6 ay önce yine çok bunaldığım bir gündü, mesaj atmaya karar verdim, seneler geçmişti, nasıl bir tepki alacağımdan da korkuyordum, ama yaptım! İnanın 10 saniye geçmeden cevap geldi, tir tir titriyordum, ona karşı boş olmadığımı hissettim, biliyordum, ve kendime itiraf ettiğimde 8 senedir bunun böyle olduğunu anlamıştım..

Seviyeli bir ilişki yani konuşma başlamıştı aramızda. Ona başımdan geçen her şeyi anlattım, çok üzüldü, sinirlendi, ve oda anlam veremedi! Bana çok büyük destek oldu!
Anlayış, saygı, sevgi, güven aramızda ki en güzel şeylerin hepsi halen mevcuttu!
Bana beni hesaba katmadan bir seçim yapmalısın dedi, ya bu yaşadığın hayata devam edeceksin, yada kafayı yemeden, ayrılıp, yalnız yaşayabilirim diyeceksin dedi-ve haklıydı da, bana yol gösteriyor ve gözümü açmayı başarmıştı, evet ayrılacağım, çünkü huzursuz ve beni sevmeyen bir insanla beraber yaşamaktansa, ayrılmak en doğrusu diye düşünüyorum!!

Ailemin de onayını aldım, yalnız beklemem gereken ailevi bir şey var, 1 ay sonra işlemlere başlayabilirim ancak!
Eşim de zaten boşan gitsin, çekemem Seni diyor bana sürekli!! Benim iyilikten başka neyimi gördüyse!!
Ama beni rahat bırkamayacak yine de ayrıldıktan sonra bundan eminim, çünkü eşim hizmetçisiz, kölesiz yapamaz!!
Sırf bu yüzden bana hayatı dar edecektir!!

1 ay önce seneler sonra ilk kez buluştuk ilk Aşkımla, ve herşey eskisi gibiydi, o kadar mutluyduk ki, bana bir kadın olduğumu hissettiriyor, bana değer veriyor..
Ve inanın çok seviyorum onu, belki de yaşca büyük olan biriyle neden ilişki yaşıyor, bu adam kesin zengindir diyeceksiniz belki, ama değil..

Biz bir karar aldık.. Ben tamamen boşandıktan sonra buralardan uzaklaşıp, beraber yaşamaya.. Bunu hatta ona evlenmeden önce teklif etmiştim, ama o zamanlar o sırf yaş farkı yüzünden ılımlı bakmamıştı! Başkası olmuş olsa, hiç düşünmeden tamam derdi!!
Fakat şimdi oda, belki yaşayacağım 10-15 senem güzel, mutlu ve Seninle geçmesini istiyorum dedi..
Tabi ki onu ailemle tanıştırmayı isterdim, onaylarını almak, ama kabul etmeyecekler, bunu biliyorum.. O yüzden buralardan uzaklaşacağız..

Onu çok seviyorum, çok sayıyor ve değer veriyorum, oda bana karşı aynı şekilde..

Lütfen yuhlamayın, mutlu olmak herkese nasip olsun, yaş farkı benim için bir engel değil..
Siz ne diyorsunuz arkadaşlar?
Cevaplarınız için şimdiden tşklr!!

Saygılar..

Son düzenleme:
valla sonra kadınlar neden aldatıyor deniliyor.yani yazdıklarınız aynen böyleyse bu adam sadece kendine bedava hizmetçi bulma derdinde.hiç bir görevini yapmasa başına gelecek budur.
tabiki yaptığınızı tasvip etmiyorum ama bazen öyle erkekler ve kadınlar var ki yani eşlerinin yerine geçip benim bile boynuzlayasım geliyor onları.:60:
ayrıca eşinizin sizi aldattığını sanmıyorum çünkü 2 haftada bir yıkanan biri kimseye cazip gelmez.olsa zaten onun hatrına biraz bakardı kendine.sadece klasik bezgin bekir işte.

Evet yazdıklarım bire bir doğru,
Kendimi aldatıyormuşum gibi görmüyorum bile, çünkü aramızda hiç bir bağ kalmadı, ona boşanalım dediğimde ok bile diyor yani!
Sonradan çok pişman olacak bunu da biliyorum, ama ben kafamda kalbimde her şeyi bitirmişim, bundan sonra değişse bile hiç bir faydası olmayacak!!

Çok teşekkürler, morale ihtiyacım var arkadaşlar..

Eski sevgiliniz kaç yaşında,neden evlenmiyor bunca yıldır ?
Sizinle tanışmadan önce de sonra da hala evlenmemiş.
Neden eski erkek arkadaşınızla evlenmek yerin çekip gitme amacındasınız?
4,5 yıldır görüşmediğiniz adma size saniyeler içinde nasıl cevap verdi? telefonu değişmemiş mi sizin siz olduğunuza nasıl hemen inandı? onun bir flörtü yok mu halihazırda ?
ya evlendiyse vs diye korkmadınız mı hiç mesaj atarken ?
evliliğiniz boyunca ilk defa görüşmeniz olduğuna emin misiniz ?
4,5 yıldır evlisiniz 8 yıldır da eski sevgilinize aşıksınız benden kaynaklanabilir ama bir hata var burada ?
kafam çok karıştı ifadeleriniz çok sade ve çok başarılı..
ama bence hala eksik noktalar var yaşananlarda.

Son düzenleme:
18 yaşında kocanızla tanıştıysanız kaç yaşında eski sevgilinizle birlikteydiniz ?
-18 yaşında bir kız 40larında bir erkek.. bu bence çocuk seviciliği,nasıl bir aşk olabilir ki bu?
o size baba olabilir o ergen yaşınızda ancak..?

Bazen kk'ya açılan konular yüzündne kendimi aptal hissediyorum.
siz eski sevgilinize 8 yıldır aşıksanız o halde adamla 14 yaşında flört etmeye başladınız.
o da o zaman 38 yaşındaydı ?
bu nasıl bir ilişki olabilir ki?
Nasıl bir erkek bu bir kız çocuğuna aşk ile bakıyor kocaman adam ,şu anda da yaşlı bir erkek ..
şaşkınlığımı anlatamam.. hepimizin evlatlarını kardeşlerini Allah böyle adamlardan korusun..
14 yaşında kıza yan gözle bakan 38 yaşındaki erkeğin gözlerini oymak gerek..

Ayy şimdi birileri gelir kız soru sormuş siz ne sormuşsunuz falan der dur konuya da cevap yazayım...
Çizdiğin yol,yol değil boşanmanı bilemem haklısın.. ama bu sübyancıdan koşar adım kaç,ben olsam polise filan da ihbar ederim böyle bir tipi.
14 yaşında kıza "kadın" gözüyle bakan herkese herşeyi yapabilir çünkü..

ilginç bir konu ile karşı karşıyayız yine galiba.açıkçası ilişkilerde yaş konusunun çok da önemli olmadığını düşünürüm ancak ii taraf da yetişkin olmak koşuluyla. şu andaki yaş farkınız gözüme batmış değil ancak tanıştığınızda 16 yaşındaysanız ve beyefendi de 38 yaşında ise bu garip duruyor. şunu deseydiniz:'etkilenirdim ama karşılık almazdım,o zamanlar çocuksu bir aşktı.' bunu anlayabilirdik.

eşinizle ilgili duruma gelince,ayrılmanızı normal buluyorum. anlaşamıyorsunuz,birbirinizi sevmiyorsunuz evliliği bu sebeple sürdürmenin anlamı olmaz. yolunuz açık olsun,ancak şu yaş mevzusuna biraz açıklık getirirseniz içimiz rahatlayacak.

Eski sevgiliniz kaç yaşında,neden evlenmiyor bunca yıldır ?
Sizinle tanışmadan önce de sonra da hala evlenmemiş.
Neden eski erkek arkadaşınızla evlenmek yerin çekip gitme amacındasınız?
4,5 yıldır görüşmediğiniz adma size saniyeler içinde nasıl cevap verdi? telefonu değişmemiş mi sizin siz olduğunuza nasıl hemen inandı? onun bir flörtü yok mu halihazırda ?
ya evlendiyse vs diye korkmadınız mı hiç mesaj atarken ?
evliliğiniz boyunca ilk defa görüşmeniz olduğuna emin misiniz ?
4,5 yıldır evlisiniz 8 yıldır da eski sevgilinize aşıksınız benden kaynaklanabilir ama bir hata var burada ?
kafam çok karıştı ifadeleriniz çok sadece ve çok başarılı..
ama bence hala eksik noktalar var yaşananlarda.

Cevabınız ve sorularınız için tşk.
Evet, evlenmemiş, zaten öyle olmuş olsa, tabi ki de irtibatı keserdim öğrendikten sonra!
Evlenmemiş bu zamana kadar, çünkü belki size klasik gelecektir nedeni, ama karşısına 100'de 100 evlenmek istediğim bir bayan var dediği olmamış! Ve evlenmeyi tabi ki düşünüyor ve istiyoruz, hatta düşünmesek, benim boşanmamı da beklemeyiz.
Evet numarasını değiştirmemiş şansıma, ve değiştirmiş olsaydı, araştırma yapmazdım sanırsam. Ve nasıl inandı benim ben olduğuma, tabi ki konuştukta tlf'da, sesimde değişmediğine göre..
Halihazırda flörtü tabi ki olmuş, bana bundan bahsetti de dürüstçe, bekar adam sonuçta, olağan bir şey.
Ama ciddi anlamda değil.
Bu yüzden ona kızmıyorum, kızamam ki, beni bekle, mutsz olursam, sana dönerim diyecek halim de yoktu yani.
Evet 8 senedir unutamadım onu, siz ilk Aşkınızı unutabildiniz mi?

derinss arkadaşımızın saptaması doğru ise,siz onunla 14 yaşında tanıştıysanız eğer,lütfen lütfen lütfen;rica ediyorum hangi ortamda nasıl tanıştınız bu adamla? beş yaşında kızım var beynime kan sıçradı, allah rızası için anlatın ki ben de boşlukta bulunmayayım 9 yıl sonra!

Bazen kk'ya açılan konular yüzündne kendimi aptal hissediyorum.
siz eski sevgilinize 8 yıldır aşıksanız o halde adamla 14 yaşında flört etmeye başladınız.
o da o zaman 38 yaşındaydı ?
bu nasıl bir ilişki olabilir ki?
Nasıl bir erkek bu bir kız çocuğuna aşk ile bakıyor kocaman adam ,şu anda da yaşlı bir erkek ..
şaşkınlığımı anlatamam.. hepimizin evlatlarını kardeşlerini Allah böyle adamlardan korusun..
14 yaşında kıza yan gözle bakan 38 yaşındaki erkeğin gözlerini oymak gerek..

16 yaşındaydım 8 sene önce

Cevabınız ve sorularınız için tşk.
Evet, evlenmemiş, zaten öyle olmuş olsa, tabi ki de irtibatı keserdim öğrendikten sonra!
Evlenmemiş bu zamana kadar, çünkü belki size klasik gelecektir nedeni, ama karşısına 100'de 100 evlenmek istediğim bir bayan var dediği olmamış! Ve evlenmeyi tabi ki düşünüyor ve istiyoruz, hatta düşünmesek, benim boşanmamı da beklemeyiz.
Evet numarasını değiştirmemiş şansıma, ve değiştirmiş olsaydı, araştırma yapmazdım sanırsam. Ve nasıl inandı benim ben olduğuma, tabi ki konuştukta tlf'da, sesimde değişmediğine göre..
Halihazırda flörtü tabi ki olmuş, bana bundan bahsetti de dürüstçe, bekar adam sonuçta, olağan bir şey.
Ama ciddi anlamda değil.
Bu yüzden ona kızmıyorum, kızamam ki, beni bekle, mutsz olursam, sana dönerim diyecek halim de yoktu yani.
Evet 8 senedir unutamadım onu, siz ilk Aşkınızı unutabildiniz mi?

Valla benim de ilk aşkım benden 24 yaş büyük olsaydı ben de unutamazdım o açıdan haklısınız..
adam evli olabilirdi nasıl bir cesaretle mesaj attınız bir yuva yıkabilirdiniz değil mi?
ben sizi yermek için söylemiyorum ama samimiyetinize inanmıyorum.
O adam için ise diyecek hiçbir lafım yok neredeyse babam yaşında,amcaya akıl diliyorum Allah'tan..
inşallah tazecik kızları oyuncak etmez kendine ..
aklım almıyor yahu 14 yaş nere 38 yaş nere,Allah'tan korkar insan ..

İlk aşkın Alman mı ?

Alman değil, Türk.

Ve tanışmamız: o zamanlar sınıfımla cafe de oturuyorduk, o yan masada oturuyordu, izliyordu zaman zaman. Lavaboya gittiğimde oda geldi, zararsız ve seviyeli bir şekilde sohbet ettik, o oldu. Sonrasında bir düğünde tekrar karşılaştık tesadüfen ve nr'larımızı kayettik. Benden cinsel anlamda hiç bir beklentisi olmadı, bunu dile bile getirmedi!!
İnanması belki güç, ama öyle!

Öncelikle şuan ki eşin için verdiğin kararda geç bile kalmışsın..

Gelelim asıl konuya.. Şimdiki yaşında olsaymışın 78i bile anlardım ama 16 yaşındaki bir kızla 38 yaşındaki bir adamın flörtünü anlayamıyorum... Acaba senin tarafında tek taraflı bir şey miydi diye düşünüyorum ama imkansız bir ilişki olarak onun da düşündüğünü söylüyorsun.. Kısacası nerden tutsam elimde kalıyor :50: İyi bari diyorum, seni kullanmamış kandırmamış kendi yoluna gitmen için teşvik etmiş ama neler duyuyoruz okuyoruz, ucuz atlatmışın.. Yerinde olsam ilk aşk falan demez asla bu adama güvenmezdim..

Back
X