ayyy bunlara ne para verilir ne yer bulunur.ben dondurma kasesi aldıgıma bile pişman oldum ki alt tarafı 6 tane kase.10 lira falan :) dedim orda boşuna yer kaplıyor bunlar kaç kez kullanacağım sanki.yoğurt biz hep evde yapıyoruz.lorumu da yapıyorum.makineye ne gerek var.boşa yer kaplar yani.ekmek yapar atarsn fırına.mis.bunlar hep tüketim çılgınlığı :)
sorun sistemde evet ve sistemin oyuncağı haline geldik sanırım eskiden insanlar çoğu şeyi el emeğiyle oluştururken iş yaşamının yoğunluğu bizi tembelliğe itti gibi... ilerde bahçeli bi evim olursa sebze meyve yetiştirmeyi istiyorummm
kesinlikle tupperware ürünleri çok pratik çok kullanışlı bence herkesin çeyizinde bulunmalıdır belli ürünleri gerçekten çok kullanışlı televizyonda bile tüm yemek programlarında herkesin evinde tupperware ürünü var :)inanın mucize bişe bu tupperware ürünleri ya :)
dondurma makınasıda mı varmış hatta kıyma makinesini kim alır diye düşünmüştüm geçenlerde boşversene canım yaa ne yapıcaksın bunları alıp. emin ol bi süre sonra onları koyucak yer bulamıcaksın yada koyduğun yeri unutucaksın. Hatta bunlara vericeğin paraya git porlandın kahvaltı setini al bence
Ben kıyma makinesini düşünüyorum canım, hemde ciddi ciddi eti yıkayarak pişiririz biz, kıyma' da mümkün değil bildiğin üzere, zaten ben et sevmem ama sevdiceğim tam bir etobur..
Kıyma ve ekmek makinesi aslında yurtdışında yaşayanlar için ideal. Yurtdışında helal et bulursanız ne ala. Bulsanız da kıydırabilir misiniz... Ekmek makinesi de özellikle amerika gibi yerlerde elzem. En yakın market arabayla 15-20dk mesafede olduğu için sabah kahvaltısına ekmeksiz başlayabiliyorsunuz