Kızlar kullanmayacağım şeyleri çeyizime almak istemiyorum. Katı meyve sıkacağı ve fritöz aldım ama çoluk çocuk olacağını ve hafta sonları kahvaltılarını düşünerek aldım :) Ama bazı şeylerde kararsız kaldım, bi de siz fikrinizi söyleyin bakalım
Ekmek Yapma Makinesi
Yoğurt Yapma Makinesi
Dondurma Yapma Makinesi
Kıyma Makinesi
dondurma makınasıda mı varmışhatta kıyma makinesini kim alır diye düşünmüştüm geçenlerde boşversene canım yaa ne yapıcaksın bunları alıp. emin ol bi süre sonra onları koyucak yer bulamıcaksın yada koyduğun yeri unutucaksın. Hatta bunlara vericeğin paraya git porlandın kahvaltı setini al bence
peki ya bu yeni çıkan çorba makinesi hakkında ne düşünüyorsunuz.. çeyizde bulunması gerekmelimidirki ? :) yada kullanan varmı?
Kızlar kullanmayacağım şeyleri çeyizime almak istemiyorum. Katı meyve sıkacağı ve fritöz aldım ama çoluk çocuk olacağını ve hafta sonları kahvaltılarını düşünerek aldım :) Ama bazı şeylerde kararsız kaldım, bi de siz fikrinizi söyleyin bakalım
Ekmek Yapma Makinesi
Yoğurt Yapma Makinesi
Dondurma Yapma Makinesi
Kıyma Makinesi
bence tamamı gereksiz. bana göre fritöz de gereksiz (tefalinki hariç olmak üzere ki ondada 1saatte kızarıyormuş)biliyorsunuz fritözler de kızartma yapılırken çok fazla yağ kullanılıyor ve yanmış yağı tekrar kullanmak çok zararlı.tercih meselesi tabi aldıklarını mutlu günlerde kullan:)
Fritözü sadece patates kızartması yapmak için istiyorsanız size yağlı kağıtta fırında patates yapmanızı öneririm. Tadı aynı,kalorisi çok daha az, temizliği çok daha kolay.Ayrıca fritözün mutfakta çok yer kaplayacağını düşünüyorum...
Fritözü sadece patates kızartması yapmak için istiyorsanız size yağlı kağıtta fırında patates yapmanızı öneririm. Tadı aynı,kalorisi çok daha az, temizliği çok daha kolay.Ayrıca fritözün mutfakta çok yer kaplayacağını düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?