Ben hep Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye düşündüm vakti değilmiş derdim. Çevre biraz kafamı karıştırdı bende düşünmeden geçemedim ve sizlere de bir danışmak istedimDuyar kasmadan şunu diyeyim. Hamilesin bebek yolda eşinle mutlusun oh ne âlâ ...
Mümkün mü mümkün dgil mi bilmem ama kafani yormaya değer mi dersen değil.
Iyi ki kiraya zam yapmış açgözlü evsahibin. :)
Yillarin üyesiyim yasaklı bir konuda fikir sormuşsun canım. Forum kurallarında bu net ve açık yazıldığı için seni rahatlatacak cevap alamayacaksin. Konun kapatilabilir.Ben hep Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye düşündüm vakti değilmiş derdim. Çevre biraz kafamı karıştırdı bende düşünmeden geçemedim ve sizlere de bir danışmak istedim
Çevremde şükür uğraşan yok ama illa ki duyuyoruz günümüz de yapanda inanan da var. Çevreden 1 den fazla kişiden aynı yorumu duyunca insan bir acabamı demiyor değilEvlilik bu sonuçta ilk zamanları anlaşamamak çok normal çocuk için de zamanı bu zamanmış demekki .
Eğer bu büyü müyü olayına inanıyorsak isteyen istediğini yapsın Allah istemedikçe kimsenin büyüsü tutmaz diye düşünüyorum kaldı ki hala uğraşanlar var mı böyle şaçma şeylerle
Bilmiyordum nasıl silebilirim konuyu kompleYillarin üyesiyim yasaklı bir konuda fikir sormuşsun canım. Forum kurallarında bu net ve açık yazıldığı için seni rahatlatacak cevap alamayacaksin. Konun kapatilabilir.
Kafanin karışması normal. Ama bunu yek eve bağlamak doğru değil. Evliligin ilk yili zaten birbirinizi tanımakla geçecekti. Inan tüm evlenenler bu mücadeleyi yasıyor.
Ana odaklan. Bugünün güzelliğini yaşayin.
Bilmiyordum nasıl silebilirim konuyu komple
Teşekkür ederim. Burayı kullanmayı çok iyi bilmiyorum üzgünüm yasaklı konu olduğunu bilmiyordum daha dikkat edeceğim.Mune bu işın piridir. Etiketleyelim görünce gerekeni yapacaktır. Konu silme olmaz ama kilitlenir
Enerji ile mi alakalı diyorsunuz?Yani büyü işine inanmıyorum da evin enerjisi kötü olabilir. Orada belli ki senelerce mutsuzluk, nefret, kin, bir sürü olumsuz duygu yaşanmış. Ev içinde yaşanan negatif duygular evin ruhuna da sirayet ediyor. Buna çok inanıyorum ben
Evet kötü enerji insanı hasta ederEnerji ile mi alakalı diyorsunuz?
Evet kötü enerji insanı hasta eder
Evleri, eşyaların herseyin bir frekansı yani bir enerjisi vardır, eviniz olumsuz olaylara tanık oldu ise içindeki insanlar mutsuz oldular ise bu enerji size de sirayet eder , ben de suanki evimden memnun değilim çıkmak için gün sayıyorum, şuanki evimde hep bir kasvet hissediyorum, nasipse yeni eve geçeceğim sırf bu enerjisel durumdan dolayı, enerjiye çok fazla inanıyorum, bence o evden taşının...Arkadaşlar elimde mesleğim var çok şükür bugün boşansam kimseye ihtiyacım yok. Şiddet içermeyen tartışmalar yaşadık ve buna rağmen hiç boşanmayı dile getirmedik sevgimiz eksilmedi sebepsiz tartışmalarımız olurdu. Şuan zaten çok şükür ki iyiyiz bunların hiç biri kalmadı ve çocuğumuz olucağı için ikimizde ayrı dikkat ediyoruz herşeye. Ben sadece böyle şeyler gerçekten mümkün mü yoksa sadece benim çevremi böyle şeylere inanıyor bunu merak ettim ve sordum
O kadar doğru ki hissettikleriniz, belli ki iyi şeyler yaşanmamış o evde , ben de suanki evimde hep hastalandım zor şeyler yaşadım, biran önce çıkmak istiyorum bu evden ...Abim bir eve taşınmıştı. Yardıma gittim. Abimden önce yeni evli bir çift oturmuştu. Kapılarda yumruklar vardı. Eve girdiğim anda o kötü enerjiyi hissettim. Gözümde kızın hızla odaya girip kapıyı kitledigi, adamın arkasından koşup kapıyı yumrukladığı bağırışların olduğu bir sahne belirdi . Onların o kötü enerjisi duvarlara sinmıştı sanki. Abim de fazla duramadı çıktı o evden