P
Princess
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi merakliii_
saoll cancumm senindee gördük çıtıpıtı hatunumm benim ne güzelsiniz:kedidatlummm o burun ne öleee maşşşşalahhhh
hızma çok seviyorum eğer burnum uygun olsa bende taktırmak isterdim ama sen bence taktırmalısın:asigim:
bi ilk şu mıknatıslı ya da yapıştırmalardan denicem bakalım burnumda nasıl olcakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaso fıstıgımmmm bende meraklıyı cok begendim hatunda angelina bakısları var :asigim:
teşekkürr ederim livimmmmm senin duru güzelliğinin yanındaa bnde pek bişee yok o dudaklarr gözler tütütü maşallahhh:kedipuyorumnanaktan
balımmmmmm yakısır sana ama bence deldirme su guzelim guzeligini hiç bozma gecici hızmalardan dene sekerim
kıkırdağa cesarett edemedimm çnküü erkek arkideşimm tıpçı oldugundann çok kzıdıı orasıı çok zararlı bi yer deldiremezsin orayı dieee.aslında o kıkırdak dediğiniz yerin orayı delirmek çok sakıncalıymış eğer ordaki yakın sinirlerden birine ddenk gelirse kötüü oluomuşş die biliorumm.bugün gittiğim piercingci senin dediğini dedi çok düzgün hatları var kolay takılır ve güzel durur ama karar senin diee:kedi:merakli vala burnun piercing icin bicilmis kaftan, cok yakisir bebem,
ben cok seviyorum burunda isiltili tas ben de de var, her turlu rezillige ragmen deldirdim dusun
ilkinde o kadar pra verdim kapandi naptim akillanmadim 2. yi deldirdim cikarip taktigimdan
kapaniyor ama ben tekrardan deliyorum kaydirigubbakcemile3
cesaretin varsa ki iyilesince herseyi unutuyorsun deldir derim, ayrica pisman olursan
takmazsin kendiliginden kapanir gider delik falanda kalmaz dert etme.
Benim kikirdaktada var kismet olursa biraz altini gene deldircem bide alt dudaigimi deldircigim
opuyorumnanaktansaol canımmm.karar verme aşamasındayımm.tabii galiba söz büyük patrona düşcek ya da deldircem yanına gitcem azarı işetcemmkaydirigubbakcemile3yaptir bence cok yakisir bendede var 5 yildir hicte pisman olmadim herkes cok begeniyor...degisik bi hava veriyor insana..
saoll canımm utandırıonuz beniii:kedi:araştırdım bugün bikaç yeri düzgün yapan bi yer buldum havuza girmezsen ve 3 gün su değdirmezsen hiçbi problem yaşamazsın dedii.7 seneden beri burnum delik hiç bir zorluğunu yaşamadım ama tanıdığım bazı kişilerinin burnu iltihap kapmıştı hassas bir olay yani:bboyüzden pek karışılmaz bence....ama burnuna maşallah yakışmaz diyemiycemzemuszemus
:lepiyapıştırma taşlar oluyo aynı hızma gibi dene istersen beğenirsen deldirirsin beğenmezsen deldirmezsin :)))
saol canımm senin kız da pek bi güzel hanii daha nce görmüştüm fotolarını annaesine çekmişş sıpaakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanvalla güzelsin masallah canim
egerki gercekden istiyosan deldir
bende deldirdim zevk meselesi
canım ben çok seviyorum burunda takıyı.ama benim kociş istemiyor valla.
bence deldir bakımına ilgi gösterirsen ,sorun olacağını sanıyorum. birde sıhhi bir ortamda deldir. uygulatıncada foto koy bebeğim merakta koma bizi:))):lepi:
bence hiç girme o işe.. cok güzelsin zaten. hiç gerek yok.
hahah oley bana aşık olan biri çıktı utandırdın benii canımm:kedi::kedi: sevgilimde azzcıkk sizinn dediğinizz gibi baksa ya banaa işine gelince oluo işine gelmeyince olmuoo kendimi çirkin hissediodum artıkk:sinifsinif:mafoldumben
eğer sen kendini çirkin hissediyosan git at kendini be:dilcikar:
gerçekten çok güzelsin,senin sevgilin biraz sopa istiyo benceklava:
bu arada fifti fifti sonuçzemuszemusbaşa baş bir çekişme varÇok üzgünüm çoookburun farkıyla yaptırmasın alıcak bence:hooray:
meraklı kıs benimkısıde oyle of offff su erkekler
ellerinde oluncaa kıymet bilmiolar bazen güyaaa hiç beğenmezz ama ne hikmetseee çok kıskançtırrrr.bi kere üstümee bilerekk bişe döktüdee(tabi sonradan söledi yakası çok açıktı sinir oldum die)sonraa kendi tişörtlerinden birini giydiripp zorla yurda bıraktı benii öle
anam ciddi mısn sen bilerek mı doktu =) bence o kıskanclıkları cok sahiplenmelerinden kaynaklanıyor ...ama bazı zaman abartıyorlar :çok üzgünüm:
bence hiç deldirme kuzum
eğer çok takmak istiyorsan yapışkanlı olanlardan veya halkalı olanlardan kullan
ben burunda delik ve taş pek sevmem
benim fikrim böylee