Piercing, Hızma sizce burnumu deldirmeli miyim?yoksa hiç bulaşmıyım mı?

sizce burnumu deldirmeli miyim??

• Ankete Katılan
    50
datlummm o burun ne öleee maşşşşalahhhh
hızma çok seviyorum eğer burnum uygun olsa bende taktırmak isterdim ama sen bence taktırmalısın:asigim:
saoll cancumm senindee gördük çıtıpıtı hatunumm benim ne güzelsiniz:kedipuyorumnanaktan 3 nüz keşke bende aranızda olsaydım bursadaa ne güzel olurduu ne kdar özendim sizeee

bi ilk şu mıknatıslı ya da yapıştırmalardan denicem bakalım burnumda nasıl olcakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıkırdağa cesarett edemedimm çnküü erkek arkideşimm tıpçı oldugundann çok kzıdıı orasıı çok zararlı bi yer deldiremezsin orayı dieee.aslında o kıkırdak dediğiniz yerin orayı delirmek çok sakıncalıymış eğer ordaki yakın sinirlerden birine ddenk gelirse kötüü oluomuşş die biliorumm.bugün gittiğim piercingci senin dediğini dedi çok düzgün hatları var kolay takılır ve güzel durur ama karar senin diee:kedi:

yaptir bence cok yakisir bendede var 5 yildir hicte pisman olmadim herkes cok begeniyor...degisik bi hava veriyor insana..
opuyorumnanaktansaol canımmm.karar verme aşamasındayımm.tabii galiba söz büyük patrona düşcek ya da deldircem yanına gitcem azarı işetcemmkaydirigubbakcemile3

saoll canımm utandırıonuz beniii:kedi:araştırdım bugün bikaç yeri düzgün yapan bi yer buldum havuza girmezsen ve 3 gün su değdirmezsen hiçbi problem yaşamazsın dedii.

yapıştırma taşlar oluyo aynı hızma gibi dene istersen beğenirsen deldirirsin beğenmezsen deldirmezsin :)))
:lepipuyorumnanaktan

valla güzelsin masallah canim
egerki gercekden istiyosan deldir
bende deldirdim zevk meselesi
saol canımm senin kız da pek bi güzel hanii daha nce görmüştüm fotolarını annaesine çekmişş sıpaakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

tamma canım yaptırırsamm sözz sevgilimden önce siz görceksinizzz:içelim:zemuszemusbenimde bikaç arkadaşımda var onlarıı gördükçe yaptırmak istiorum ama sonradan vazgeçiorum

benneyaptımki
bence hiç girme o işe.. cok güzelsin zaten. hiç gerek yok.

saoll şekerr anaaa şımarcam vallaa herkeslerr beğendii beniii:kedi:sositosositozemuszemusbu topikttee beni beğenmeyen normal bulan bi benim herhaldeeebenneyaptımki:sm_confused:

eğer sen kendini çirkin hissediyosan git at kendini be:dilcikar:
gerçekten çok güzelsin,senin sevgilin biraz sopa istiyo benceklava:
bu arada fifti fifti sonuçzemuszemusbaşa baş bir çekişme varÇok üzgünüm çoookburun farkıyla yaptırmasın alıcak bence:hooray:

:enbuyukkk:
evtt arada istiooo dayak ama kıyamıyorummm:sinifsinif:kaydirigubbakcemileee bende baktım eşit şu an bakalım dengeler hangi yönde değişcek dengeyi kim bozcakkfisfisfis

meraklı kıs benimkısıde oyle of offff su erkekler

ellerinde oluncaa kıymet bilmiolar bazen güyaaa hiç beğenmezz ama ne hikmetseee çok kıskançtırrrr.bi kere üstümee bilerekk bişe döktüdee(tabi sonradan söledi yakası çok açıktı sinir oldum die)sonraa kendi tişörtlerinden birini giydiripp zorla yurda bıraktı benii öle

bende oyumu hayırdan yana kullandım canım
hem can ağrısını geçtim ben yüzde ne o öyle delik ler bence güzel durmuyorlar :umursamaz:
hem sen zaten güzelsin maşallahın var çok istiyorsan mıknatıslı olanları var onlardan kullan yerimseniben

ben yaptırım yıllardır kullanıyorum sanada yakışacağını düşünüyorum yaptırmalısın bencedeeee

canım burnun çok şeker kalkık ve çok tatlı bnce belli bir süre mıknatıslı hızmalardan kullan inan hiç delik olmadıgı anlasılmıyor ben kullanmıstım eğer sana uyarsa ve delik izi kalmasından korkmazsan daha sonra deldirmeyi düşün...

kızlarr yorum yapan ve ankete katılan herkesee çok ama çok teşekkür ediorum o güzel yorumlarınızlada utandırıosunuz benii:kedi:

anam ciddi mısn sen bilerek mı doktu =) bence o kıskanclıkları cok sahiplenmelerinden kaynaklanıyor ...ama bazı zaman abartıyorlar :çok üzgünüm:

anam ciddi mısn sen bilerek mı doktu =) bence o kıskanclıkları cok sahiplenmelerinden kaynaklanıyor ...ama bazı zaman abartıyorlar :çok üzgünüm:

bilerekk dökmüşşş beyefendiii üst mahvolunca mecbur tişörtünü giydimmmklava:tabii bilerek döktüğünü sonradan söledi az değil bi de kaza süsü verdi olayaaa.allahtan meyve suyuydu üstüme dökülen ii sıcak bişeyi devirmediiiilmaz:

canım bence hiç bulaşma 2 yıldır burnum delik ilk başlarda çok özeniyosun ama daha sonra aklına bile gelmiyo havluya yüzünü silerken bile sorun oluyo bnce deldirme

bence hiç deldirme kuzum
eğer çok takmak istiyorsan yapışkanlı olanlardan veya halkalı olanlardan kullan
ben burunda delik ve taş pek sevmem
benim fikrim böylee

bende hep burun deldirmekte hevesliyim canım. ama hiç cesaret edip deldiremedim açıkcası.
ya hevesim gecerse zamanla diye, bide izi kalır dıye hep korkum var :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…