- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi merakliii_
canim sen boyle guzelsin zaten,deldirme,sonra izi kalir,pisman olursun.gecici oylesine biseyler takabilirsin...
saoll arzummmopuyorumnanaktanbende iz kalmasından korkuyorumdelik izi kalıyor sevgilim deldireceksen iyi üşün ben deldirdim 2 senedir takmıyorum hiç fakat iz var malesef
ama ben hızma çok seviyorum canım işim gereği takamıyorum yoksa takacam yaniii
sana da çok yakışır güzel gözlümmm aslında yeri bile belli görünyor:)
:kedi::kedioyy benim hemşom ne güzel kızmış be yaaa...
boncuk göz, tü maşallah
konudan koptum cemalini görünce fıstık...
ben de hızma görüntüsünü çok seviyorum ama heryerde takamayacağını düşün, iz kalması da cabası
mıknatıslılarla falan idare et, ay bi de acır o :bbo: kıyamam kız sana, acımasın, mıknatıslı yapşkanlı falan bişiler tak :1hug:
moda olduğunu düşündüğümden değil zaten başkarlarında gmrdüğümde hoşuma gidio da ondann canımyerimsenibenyerimsenibenbence hızma modası kalktı ya o bi dönemdi ben kıkırdağımı deldirmiştim o na bile pişman oldum kapanmıyo ilerde çıkardığnda orası öyle delik kalacak bence deldirme
ben kullanıyorum 4-5 yıldır hiçbir sorun yaşamadım hatta 3 kez deldirdim tutmadı diye şuan çok iyi ve hızmasız çıkmıyorumkaydirigubbakcemile2...bence sanada çok yakışır ama genede sen bilirsin canım....opuyorumnanaktan
hızma düşünüosan hızmanın deliği fazlasıyla ufak oldugundan dolayı izi kalmıyor ama halka tarzı piercing düşünüosan izi kalıyor bende 4 yıldır halka takıorum en ufak bi sorun yaşamadım.Şu pırıltılımı denio nedenio parlıyan hızmalar var onlardan yakışır sana :)
bencede deldirme cnm modasıda geçti zaten adım başı herkes hızmalı...