Piercing, Hızma sizce burnumu deldirmeli miyim?yoksa hiç bulaşmıyım mı?

sizce burnumu deldirmeli miyim??

• Ankete Katılan
    50
bence kesinlikle deldirme....
vücuduna geri dönüşümü olmayacak hiç birşey yaptırmanı tavsiye etmem....hele hele böyle dünyalar güzeli bir buruna asla kıyma

canim sen boyle guzelsin zaten,deldirme,sonra izi kalir,pisman olursun.gecici oylesine biseyler takabilirsin...

delik izi kalıyor sevgilim deldireceksen iyi üşün ben deldirdim 2 senedir takmıyorum hiç fakat iz var malesef

ama ben hızma çok seviyorum canım işim gereği takamıyorum yoksa takacam yaniii

sana da çok yakışır güzel gözlümmm aslında yeri bile belli görünyor:)

oyy benim hemşom ne güzel kızmış be yaaa...
boncuk göz, tü maşallah :nazar:
konudan koptum cemalini görünce fıstık...
ben de hızma görüntüsünü çok seviyorum ama heryerde takamayacağını düşün, iz kalması da cabası
mıknatıslılarla falan idare et, ay bi de acır o :bbo: kıyamam kız sana, acımasın, mıknatıslı yapşkanlı falan bişiler tak :1hug:

bence hızma modası kalktı ya o bi dönemdi ben kıkırdağımı deldirmiştim o na bile pişman oldum kapanmıyo ilerde çıkardığnda orası öyle delik kalacak bence deldirme

ben kullanıyorum 4-5 yıldır hiçbir sorun yaşamadım hatta 3 kez deldirdim tutmadı diye şuan çok iyi ve hızmasız çıkmıyorumkaydirigubbakcemile2...bence sanada çok yakışır ama genede sen bilirsin canım....opuyorumnanaktan

delik izi kalıyor sevgilim deldireceksen iyi üşün ben deldirdim 2 senedir takmıyorum hiç fakat iz var malesef

ama ben hızma çok seviyorum canım işim gereği takamıyorum yoksa takacam yaniii

sana da çok yakışır güzel gözlümmm aslında yeri bile belli görünyor:)
saoll arzummmopuyorumnanaktanbende iz kalmasından korkuyorum

oyy benim hemşom ne güzel kızmış be yaaa...
boncuk göz, tü maşallah :nazar:
konudan koptum cemalini görünce fıstık...
ben de hızma görüntüsünü çok seviyorum ama heryerde takamayacağını düşün, iz kalması da cabası
mıknatıslılarla falan idare et, ay bi de acır o :bbo: kıyamam kız sana, acımasın, mıknatıslı yapşkanlı falan bişiler tak :1hug:
:kedi::kedi:eek:puyorumnanaktan

bence hızma modası kalktı ya o bi dönemdi ben kıkırdağımı deldirmiştim o na bile pişman oldum kapanmıyo ilerde çıkardığnda orası öyle delik kalacak bence deldirme
moda olduğunu düşündüğümden değil zaten başkarlarında gmrdüğümde hoşuma gidio da ondann canımyerimsenibenyerimseniben

ben kullanıyorum 4-5 yıldır hiçbir sorun yaşamadım hatta 3 kez deldirdim tutmadı diye şuan çok iyi ve hızmasız çıkmıyorumkaydirigubbakcemile2...bence sanada çok yakışır ama genede sen bilirsin canım....opuyorumnanaktan

saoll tatlımmopuyorumnanaktan

ben 2 sene önce deldirdim burnumu ama çok pişman oldum.
her üzerimi değiştirdiğimde hızmam kıyafetlerime takılıyordu . bir süre sonra dayanamadım çıkardım hızmayı. zaten burun deliği hemen kapanıyor.
burnum 3 günde kapandı şu anda da iz falan yok. ben hızma kullanmayı beceremedim, deldirirken ki acısı da yanıma kar kaldı:gitme:

Bencede deldirme böyle daha güzelsin canım.Sonra pişman olursun birde bu hevesler geçici sonra izi kalacak canın sıkılacak.

hızma düşünüosan hızmanın deliği fazlasıyla ufak oldugundan dolayı izi kalmıyor ama halka tarzı piercing düşünüosan izi kalıyor bende 4 yıldır halka takıorum en ufak bi sorun yaşamadım.Şu pırıltılımı denio nedenio parlıyan hızmalar var onlardan yakışır sana :)

hızma düşünüosan hızmanın deliği fazlasıyla ufak oldugundan dolayı izi kalmıyor ama halka tarzı piercing düşünüosan izi kalıyor bende 4 yıldır halka takıorum en ufak bi sorun yaşamadım.Şu pırıltılımı denio nedenio parlıyan hızmalar var onlardan yakışır sana :)

halkalı düşünmüorum canım ufak hızma düşünüorum dediğin gibi pırıldayanopuyorumnanaktan

bencede deldirme cnm modasıda geçti zaten adım başı herkes hızmalı...

bişeyi moda oldugu için yapmam bana yakışcak mı nasıl durcak die bakarım yani modasının geçmesi çok da önemli değil.:umursamaz:tek dedim yakışır mı beğenmezsem ya da sıkılırsam iz kalısa korkusu sadece saol canım yorum yazdığın içinopuyorumnanaktanyerimseniben

X