Piercing, Hızma sizce burnumu deldirmeli miyim?yoksa hiç bulaşmıyım mı?

sizce burnumu deldirmeli miyim??

• Ankete Katılan
    50

merakliii_

yokki aramızda sinerji...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
2.064
6
LÜTFEN ALINTI YAPMAYIN SıLCEM ÇÜNKÜ KUZUCUKLAR.....

slm kk nın güzel hatunlarıı çok kararsız kaldım bi yanım burnunu deldir yakışcak diyor.bi yanım yok beğenmezsin sonra hem canın acıdığı hem paranın gittiği hem de burnunda delik izi kalır yapma diyor.sizce napmalıyım yakışır mı?yoksa bu burna güzel olmaz mı?hadi bakalım önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
valla piercing yüzünden yumuşak doku enfeksiyonu geçiren gençler görüyorum hastanede her gün ..bir sağlıkçı olarak tavsiye etmem canım..

geçici hızma falan tak bence inen bana o hevesler bitiyor sonra izi kalmasın.yine de sen bilirsin

senin fikrin ama bence cesaretin varsa deldir yakışır..ben çok seviyorum ama yaptırmıyorum korkuyorum..........

ben yaptırdım ertesi gun cıkardım
benim taktıgım hızma boyle içeriye kıvrık bişiydi rahatsız etti bence yakısır sana benim cok hosuma gidiyo

arzu livden sonra şimdide meraklıııdelikafaduldensanada aşık oldummm:asigim::teytey:
çook güzelsin canım,ağız burun dudak maşallah maşallah:lepi:
soruna gelince,kesinlikle deldirmelmaz:bu güzelliği bozmahihoyyyt

aso fıstıgımmmm bende meraklıyı cok begendim hatunda angelina bakısları var :asigim:

balımmmmmm yakısır sana ama bence deldirme su guzelim guzeligini hiç bozma gecici hızmalardan dene sekerim

datlummm o burun ne öleee maşşşşalahhhh
hızma çok seviyorum eğer burnum uygun olsa bende taktırmak isterdim ama sen bence taktırmalısın:asigim:

merakli vala burnun piercing icin bicilmis kaftan, cok yakisir bebem,
ben cok seviyorum burunda isiltili tas ben de de var, her turlu rezillige ragmen deldirdim dusun
ilkinde o kadar pra verdim kapandi naptim akillanmadim 2. yi deldirdim cikarip taktigimdan
kapaniyor ama ben tekrardan deliyorum kaydirigubbakcemile3
cesaretin varsa ki iyilesince herseyi unutuyorsun deldir derim, ayrica pisman olursan
takmazsin kendiliginden kapanir gider delik falanda kalmaz dert etme.
Benim kikirdaktada var kismet olursa biraz altini gene deldircem bide alt dudaigimi deldircigim

yaptir bence cok yakisir bendede var 5 yildir hicte pisman olmadim herkes cok begeniyor...degisik bi hava veriyor insana..

7 seneden beri burnum delik hiç bir zorluğunu yaşamadım ama tanıdığım bazı kişilerinin burnu iltihap kapmıştı hassas bir olay yani:bbo yüzden pek karışılmaz bence....ama burnuna maşallah yakışmaz diyemiycemzemuszemus

yapıştırma taşlar oluyo aynı hızma gibi dene istersen beğenirsen deldirirsin beğenmezsen deldirmezsin :)))

canım ben çok seviyorum burunda takıyı.ama benim kociş istemiyor valla.
bence deldir bakımına ilgi gösterirsen ,sorun olacağını sanıyorum. birde sıhhi bir ortamda deldir. uygulatıncada foto koy bebeğim merakta koma bizi:))):lepi:

hahah oley bana aşık olan biri çıktı utandırdın benii canımm:kedi::kedi: sevgilimde azzcıkk sizinn dediğinizz gibi baksa ya banaa işine gelince oluo işine gelmeyince olmuoo kendimi çirkin hissediodum artıkk:sinifsinif:mafoldumben

ben yaptırdım ertesi gun cıkardım
benim taktıgım hızma boyle içeriye kıvrık bişiydi rahatsız etti bence yakısır sana benim cok hosuma gidiyo

ben hızmaa değil de tek ufak taşlı oluo ya onlardan isitodum aslındaa.karar veremiorum bi türlüü bakalımm napcam gerçi sevgilime sormadım o istemicek büyük ihtimalle ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…