kızlar yardım eder misiniz

ay hayır taktırma sakın kaynakları. kısa saçlı halin harika görünüyor ve saçlarının uçlara doğru açılmış kısımları cidden çok güzel görünüyor bence bal köpüğü yaptırmalısın. mavi siyah çok çok çok beyaz tenlilere yakışıyor sadece senin gözlerle birleşince bence tam aksi aşırı vamp bir görüntü olur. çok soğuk görünür yani.

araya bide koyu dore bakır girdi canım bakalım ama şuan kısayı biraz geçti zaten uzadı karar vereyim resimde koyucam :) :KK31::KK4:

wuhuuuuuuuuu çok doğalll saçç rengi yaa bayıldımmm :KK52::KK53::KK16::KK16: saol cnm önerilerini göz önünde bulunudurcam bi tanede yarasa kol dediğinden alıcam :)
tiger cnm o bende çok seviyormmm onlarıı :nazar: bu renk ne bende bunu begendim bakk :p :KK31:

Beğenmene sevindim canm:nazar: bence sakın siyah yapma ilerde dönüşü çok zor bir renk:KK50:

Beğenmene sevindim canm:nazar: bence sakın siyah yapma ilerde dönüşü çok zor bir renk:KK50:

ama çokta asil bi renk :KK16:
evet canım arkadaşlarımda çok yakışır ama sakın yapma yazık edersin tuhaf bi renk diplerde çıkınca hoş olmuyo ama alttaki rengide geçiremediğin için boyamak zorunda kalıyosun kurtulamazsın d,yolar :KK50: :KK17:

Bence saç rengi olarak koyu kumral model olarakta uzun ve dalgalı saçlar sana daha çok yakışacaktır.:KK34:

sakin mavi siyah yapma dogal olmadigi belli oluyor ve igrenc duruyor yani her renk elbiseyle uymuyor bence bal rengi yap yakisir ve kiyafet yonundende daha kadinsi giyin biraz universiteli kizlar gibi tarzin var kizma ama

sakin mavi siyah yapma dogal olmadigi belli oluyor ve igrenc duruyor yani her renk elbiseyle uymuyor bence bal rengi yap yakisir ve kiyafet yonundende daha kadinsi giyin biraz universiteli kizlar gibi tarzin var kizma ama

yok cnm neden kızıyım da yaşım daha 19 sence nrmal değilmi böyle giyinmem ?

Canim bu rengi begenirim, sende nasil durdu merak ettim dogrusu..
Resmini paylasabilir misin?

canım bi hafta oldu o yüzden biraz aktı rengi daha canlıydı ama gitti yani :/ yinede atıyorum :) :KK31: etrafımdaki herkes çok begendi yakıştığını söyledi sadece saç rengimi atıyorum cnm yüzden isterseniz onu yollarım :)

Eklentiler

• $nevhair.jpg
    $nevhair.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 65
Belki benimki alakasız olucak ama söylenilenlerden,nette araştırırsan koyu sarı dore bakır yakışabilir ama o sonradan turuncuya döner mi bilmiyorum
Yani şu renk güzel olur gibi geldi bana;
Eki Görüntüle 285550
Boy olarakda bence uzatıp tepeden toplaman veya salman daha çok yakışır gibi geliyor.
Yarasa kol bluzlerde bnce çok yakışır.
Bu arada ilk resimdeki mavi ayakkbılarının markası ne rengine bayıldımda.:KK16:

Bu renge bayıldım aranızda bu rengi boya karışımlarıyla elde edebilen var mı kızlarr?

X