Sizce bunlar bosanma sebebimi?

Okuduğun üzere herkes farklı bir şey söylüyor.En nihayetinde kararı verecek olan sensin.Kafanda iyice bir değerlendir.Hep eksilerini yazmışsın.Bu adamın hiç mi iyi bir yanı yok? Birde bir kağıda artılarını yaz.Bak bakalım kalmana değer mi? Çekilecek gibi mi? Onsuzluk sana ne kazandırır ne kaybettirir? Baktın olmuyor yallah Kimse senden daha değerli değil sonuçta .Hoşçakal

Boşanma sebepleri kişiden kişiye değişir..

Sen eşim tembel diyorsun ama ona sorsan ..neyin eksik?..diycek..

Kimseyi beğenmez diyorsun ona sorsan ..yok öyle birşey ..diycek..

Kimi aldatılır ama ..olsun çocuğum var.. der boşanmaz..

Kimisi Kv ile anlaşamıyor diye boşanır..

Kimi cinsel hayatı kötü diye boşanır..

Kimi yumruk yumruğa dayak yer, ..olsun belki düzelir.der bekler..Bunları hep gördük KK da..

Yani ilk bakışta insan dayak şiddet aldatılma vs gibi unsurlar arıyor boşanmak için..

Ama senin saydıkların da çoğu evlilikte boşanma sebebi olabilir..Yani kişinin katlanma gücün bağlı..

Bence ilk etapta eşini değiştirmeye çalış, çabala..

Olmuyorsa ve mutsuzsan ondan sonra boşanmayı düşün.

Herkes cok guzel yorumlar atmis,hepinize tesekkur ederim.en kisa zamanda kendimi toparlayip kararimi bildiriciiim.opuyorum sizleri

Süpersin..Sanki o konustuki gibi..cevap versem bu kadar olurdu..aynen ona deyince neyin eksik,yok oyle bisey,abartiyosun blablabla

önceki konularını okudum, böyle bir adamla evli kalarak kendine eziyet etme bence. sen daha iyilerine layıksın hem çok gençsin kim bilir belki de hayalindeki gibi bir evliliğin olur ilerde. sen boşanma konusunu ciddi ciddi düşündüğünü söyle seninkine belki tutuşur da düzelmeye çalışır. yok eğer hiç gelişme olmazsa için rahat rahat boşa gitsin. :)

en mantikli cevap bu olsa gerek cok dogru yazmissin eline saglik

eger bunlara dayanacak takatınız gücünüz kalmamıssa bosan ama bence yinede boşanma.onu değiştirmeye gayret et

sen Almanya dasin degil mi ? esin sanirim Almanyada dogdu büyüdü
eger öyle ise sunu söyleyebilirim sana
esinde Almanyada dogup büyüyen türk hastaligi var
bu ne midir ?
tembellik
hayattan memnun olmama
asosyallik
calsimak istememe
kimseyi begenmemek
her olayda kendini hakli görmek
bencil olmak
daha sayarim sayarim sayarim ....

zira esimde burda dogmus büyümüs
esimde hepsi olmasada bazilari var
asosyallik ve tembellik mesela
kimseye tahamulu yok

ablamin eside cocuklarida öyle
amcalarim vs hepsi öyle
gördügüm kadariyla burada dogup büyüen türkler genelde öyle
tabi hepsi öyle demiyorum

ben esimi cok seviyorum
severek evlendim zaten
ama esimin saydigim huylari beni mahvetti
cocukta istemedi ben dogurdum alisma süreci beni yipratti
derken birbirimize alistik
güvendik
cocuga alisti cok seviyor hatta
simdi bensiz cocuksuz yapamaz durumda

ha nasil bu hale geldik zamanla
sevgiyle anlayisla
ama inan bana anlayis hos görme %99 sadece benden kaynakli
karsindaki adami sen normal hale getireilirsin
ama tabi senin esini bilmiyorum tanimiyorum
bunu sen daha iyi bilirsin
ve sana basarilar diliyorum
eger senden benim gibi Turkiyeden geldiysen hayat daha bir zor
burdaki türkler ile Türkiyedeki türkler cok farkli

Son düzenleme:
Bana göre evlilikte hiçbir şekilde mutlu olunamıyorsa evlilikten memnuniyet yoksa sebepleri ne olursa olsun boşanma sebebidir. Sinekte küçüktür ama mide bulandırır. Evlilikte mutlu olunmalı mutsuzluk varsa her ne sebeple olursa olsun sırf bu mutsuzluktan ötürü evlilik bitirilebilir.
Bir çeşit duygusal şiddet görüyormuş gibi hisseder insan kendisini. Ama ben size boşanın demiyorum kendimi sizin yerinize koysam bende ikilemde kalırım şahsen. Sadece bunlarında boşanmaya sebebiyet verebileceğini söylemek istedim.

Devamlı yalan söylemesi ve sorumsuzluk bir noktadan sonra ayrılma sebebidir. -Bana göre-...

bosanma sebebı evet

Esim burda dogma buyume,ben cocukken geldim ama burdakikerden farkliyim.Yazdiklarin cok dogru.Tembellik,memnuniyetsizlik,sukur etmeyi bilmiyolr bi kere..ne kadar kotu bisey ya..Calismaktan nefret eder..yavas yavas kirkmaya basladim gercekten sizofrenmi diye

iki insan bir birini eksikleri ile de sevebiliyorsa iliski dogrudur..
eksiklerini karsilikli kapatma/tamamlama icerisindeyseler iliski dogrudur..

siz anladigim kadariyla esinizin eksiklerinden son derece rahatsizlik duyuyorsunuz..
bakimsiz sıkıcı vs..
sanirim esinize olan sevginiz bu evliligin saglam yurumesi icin suan yetersiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…