Diger 2 konuda icinde bulundugum durumu yazmistim.Ama bu ayrilik kararini vermek hicte kolay degilmis.Isin icinde cikamiyorum.Etrafimda paylasacagim kimse yok.Bir arkadasim haric.Oda karismak istemiyor.Aile planlamasina yöneltiyor.Haklida.Ama yurtdisinda oldugum icin ve yabancilarda bizi anlamadigi icin(kültür vs.) yardimci olamicaklarini düsünüyorum.Ama okudugum ve etraftan duydugum kadariyla tabikide 4/4 lük degil.Sizce bunlar bosanma sebebimi?Yani bosansam ve sebeplerini düsündügüm Zaman,ay ne sacmalamisimmi dicem yada iyi mi yapmisim dicem.Pisman olmaktan korkuyorum.
Bakimsiz olmasi
Isini evini arabasini vs. hicbirseyi begenmemesi ve bunlara kafayi takarak mutsuz olmasi
Yalan söylemesi
Sürekli kalabalik aile arkadas ortaminda olmak istemesi
Cok asiri tembel olmasi
Sorumsuz olmasi
SIKICI olmasi
Cinsel hayatta kendisini ilerletmemesi
Kendi cevresi akrabasi düzgün,benim arkadas cevreme gelince acik giyiniyolar,o gibiler..Inanin bana kendi ailesi o gibi geziyor ama bunu ona söyleyince,herkesin kendi babasi kocasi var bize ne diyor.Benimde arkadaslarimin babasi kocasi var dedigimde yinede istemiyorum der.
sonra bana sen hicbirseyden memnun olmuyorsun diyor..Sen hic kimseyle mutlu olmazsin diyor.Beni memnun edecek ne yapiyor?Memnun olacagim bisey varmi?
bakimli olan ben
Allaha sükür edip elimdekiyle herzaman mutlu olan ben.Hic bir Zaman yukari degil assagiya bakar sükür ederim
Yalan kesinlikle söylemem
Tembel hic degilim,bütün yük benim sirtimda,calisan bir bayan oldugum halde
Sorumluluk sahibiyim
Cinsel hayatta her Zaman fazlasini ben isterim o Kacar
gercekten endise ediyorum bendemi sorun var diye,tamam kimse dört dörtlük degil,bende degilim ,iddia etmiyorum .Ama milletle konusuncada amaan o benim kocamdada var,ammaaan o bendede var..Anlamiyorum,varsada hepsi yoktur ya.Ondanmi milletinki yürüyor ? Lütfen son kez akil verin bana.