sizce bu sekilde ogretmenlik yapabilir miyim?

Bir şey olmaz diyorum.

m ve n harfleri nasal seslerdir, burun yardımıyla üretilir. Geniz eti nerde %100 bilmiyorum itiraf edeyim, burnu tıkar diye düşündüm o yüzden m ve n kötü çıkabilir gerisini üretirsiniz Harfler diş, dil, burun boşluğu, damak derken birden fazla ses organı tarafından üretiliyor sizde sadece bir tanesi sıkıntılı yani yani konuşmanız sandığınız kadar bozuk değildir diye düşünüyorum. Ben evet diyorum öğretmenliğe yardırın gitsin bol şans

cok cok geçmiş olsun hatalı ameliyat mi yapıldı. bende evet düşünüyorum aslinda

Telafuzunuz düzgünse ne dediğiniz anlaşılıyor ise sorun yok, ama ifade etme ve anlasilmada sorun varsa puanınız yüksek bile olsa mülakatta elenirsiniz,

cok sagolun ama damağımda asıl sıkıntı ondan nazal çıkıyor ilk başta tuhaf karşılanıyor daha sonra alışınca anlaşılmada sorun yaşanmıyor

Telafuzunuz düzgünse ne dediğiniz anlaşılıyor ise sorun yok, ama ifade etme ve anlasilmada sorun varsa puanınız yüksek bile olsa mülakatta elenirsiniz,
ilk başta anlaşılmasa güçlük olabiliyor ama sonra normal diyalogta bulunabiliyorum

şu an nesin sen mesela?Üni adayı mı?

Bence yeterliliğe göre meslek seçmeniz daha iyi olur.yanlis anlaşılmak istemem ama benim kulaklarım az ısıtıyor ve öyle bir ogretmenim olsun istemezdim sesin fazlaca kullanıldığı bir meslek

Sınıf öğretmenliği seçerseniz elbette problem yaşarsınız okuma yazma öğreteceksiniz düşünün harflerin söylenişlerini doğru telaffuz edemezseniz bu problem olur elbette..
Bunun yerine belki başka bir branş seçmek istersiniz bilişim teknolojileri gibi daha teknolojiyi kullanabileceğiniz bir branş seçerseniz başarılı olabilirsiniz

Bence yeterliliğe göre meslek seçmeniz daha iyi olur.yanlis anlaşılmak istemem ama benim kulaklarım az ısıtıyor ve öyle bir ogretmenim olsun istemezdim sesin fazlaca kullanıldığı bir meslek
işte bende cekiniyorum konuşma kesinlikle önemli ama bir yandanda hayalimdeki meslek aslinda

aslında evet bu da doğru seçenek öğretmenlik hep icimde kaldı bu yüzden biraz geri duruyordum ama şu sıralar cok kafama taktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…