- 23 Ağustos 2012
- 49.933
- 1
- 231.842
- 798
Soğuk alınca sesimiz kısılırya hep öyleydi sınıfta çıt çıkmazdı ki ancak duyardık.yaaa nasil anlatırdı hic mi konuşamıyordu. bende çok istiyorum öğretmenlik ama bu durumdan dolayı da hep bir dusuncedeyim
cok cok geçmiş olsun hatalı ameliyat mi yapıldı. bende evet düşünüyorum aslindaBende bademciklerimi aldırdıktan sonra bu sorunu yasamaya basladım ara sıra yutarım ne dedigim anlasılmaz. Bunun yanında diksiyon dersleri melodik konusma gibi denemeler fayda ediyor. Yalnız sizin sesiniz boğuk çıkıyorsa ses bozukluklarına bir müddet görünebilirsiniz.
Telafuzunuz düzgünse ne dediğiniz anlaşılıyor ise sorun yok, ama ifade etme ve anlasilmada sorun varsa puanınız yüksek bile olsa mülakatta elenirsiniz,genizden gelen bir konuşma sorunum var ameliyat vs oldum. fakat hala genizden gelen sesim var. sizce ilkokul yada ortaokul öğretmeni olarak çalışsam sorun olur mu. ikinci üniversite olarak sınıf öğretmenliği okumak istiyorum. Ama bu yüzden biraz cekiniyorum öğrenciyle veliyle sorun yaşar miyim diye
cok sagolun ama damağımda asıl sıkıntı ondan nazal çıkıyor ilk başta tuhaf karşılanıyor daha sonra alışınca anlaşılmada sorun yaşanmıyorBir şey olmaz diyorum.
m ve n harfleri nasal seslerdir, burun yardımıyla üretilir. Geniz eti nerde %100 bilmiyorum itiraf edeyim, burnu tıkar diye düşündüm o yüzden m ve n kötü çıkabilir gerisini üretirsinizHarfler diş, dil, burun boşluğu, damak derken birden fazla ses organı tarafından üretiliyor sizde sadece bir tanesi sıkıntılı yani yani konuşmanız sandığınız kadar bozuk değildir diye düşünüyorum. Ben evet diyorum öğretmenliğe yardırın gitsin bol şans
ilk başta anlaşılmasa güçlük olabiliyor ama sonra normal diyalogta bulunabiliyorumTelafuzunuz düzgünse ne dediğiniz anlaşılıyor ise sorun yok, ama ifade etme ve anlasilmada sorun varsa puanınız yüksek bile olsa mülakatta elenirsiniz,
himm anlaşılırlık degil de kısılmış sanirim sesiSoğuk alınca sesimiz kısılırya hep öyleydi sınıfta çıt çıkmazdı ki ancak duyardık.
şu an nesin sen mesela?Üni adayı mı?genizden gelen bir konuşma sorunum var ameliyat vs oldum. fakat hala genizden gelen sesim var. sizce ilkokul yada ortaokul öğretmeni olarak çalışsam sorun olur mu. ikinci üniversite olarak sınıf öğretmenliği okumak istiyorum. Ama bu yüzden biraz cekiniyorum öğrenciyle veliyle sorun yaşar miyim diye
anlaşılmada ilk etapta sorun yaşıyorum maalesefTelafuzunuz düzgünse ne dediğiniz anlaşılıyor ise sorun yok, ama ifade etme ve anlasilmada sorun varsa puanınız yüksek bile olsa mülakatta elenirsiniz,
hayir bir üniversite bitti ikinci defada öğretmenlik okuyayım diyorumşu an nesin sen mesela?Üni adayı mı?
ilk bitirdiğin ne öğretmenliği?hayir bir üniversite bitti ikinci defada öğretmenlik okuyayım diyorum
ilk bitirdiğim öğretmenlik degil bir müddet kendi isimdede çalıştım ama öğretmenlik hep icimde kaldıilk bitirdiğin ne öğretmenliği?
şu an işini yapıyor musun?
o zaman kendini ifade ediş şeklin yanlış.İlk okuduğun öğretmenlik gibi anlaşılıyor.ilk bitirdiğim öğretmenlik degil bir müddet kendi isimdede çalıştım ama öğretmenlik hep icimde kaldı
işte bende cekiniyorum konuşma kesinlikle önemli ama bir yandanda hayalimdeki meslek aslindaBence yeterliliğe göre meslek seçmeniz daha iyi olur.yanlis anlaşılmak istemem ama benim kulaklarım az ısıtıyor ve öyle bir ogretmenim olsun istemezdim sesin fazlaca kullanıldığı bir meslek
aslında evet bu da doğru seçenek öğretmenlik hep icimde kaldı bu yüzden biraz geri duruyordum ama şu sıralar cok kafama taktimSınıf öğretmenliği seçerseniz elbette problem yaşarsınız okuma yazma öğreteceksiniz düşünün harflerin söylenişlerini doğru telaffuz edemezseniz bu problem olur elbette..
Bunun yerine belki başka bir branş seçmek istersiniz bilişim teknolojileri gibi daha teknolojiyi kullanabileceğiniz bir branş seçerseniz başarılı olabilirsiniz
Aslında özel eğitim öğretmenliği okuyabilirsiniz, işitme engelliler öğretmeni olursunuz mesela :)aslında evet bu da doğru seçenek öğretmenlik hep icimde kaldı bu yüzden biraz geri duruyordum ama şu sıralar cok kafama taktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?