Yalniz değilsinİlişki esnasında uzun sürse de orgazm oluyorum kızlar vajinal bölgem ıslak oluyor ama o denilen çiş gibi su akması hiç olmadı ben normal olan mıyım anormal olan mı??
Tayt deel miydi o
Kedili don, leoparlı tayt, kırmızı gecelik diyoz biz onaBen donunu zor buldum kapış kapış gidiyor muş
Ne diyosuuuuunnnn. Ya ben hep bi dakka bekle çişimi yapıp geliyim diye tuvalete koşuyorum orgazm olursam işerim diye korkuyordumÇişim varken, sıkışmışken yaptığımızda daha kolay orgazm oluyorum benİçeriden mesane dolu olduğu için iyice baskı yapıyor ve orgazmı kolaylaştırıyor. Olamayan varsa öneririm
Burda bana iyi birşey mi dedin kötü birşey miAslında bana cinnet geliyor da banlanmayayım ya. Canı isteyince sevişmenin namusla ne alakası varsa.
sen ilk önce çocuğu doğur. Koca karnınla gelmişsin orkasim orkasim diyorsunNe diyosuuuuunnnn. Ya ben hep bi dakka bekle çişimi yapıp geliyim diye tuvalete koşuyorum orgazm olursam işerim diye korkuyordumöyle yapayım o zaman işersem de işeyim artık orgazm olmayı kafaya koydum
Benim böyle iğrenç konularda frenim yok. Senin de yok belli ki. O yüzden yapma reisAt saga sola reis sorarlarsa orkaasim oldum dersin
İyi bir şey dedi kediBurda bana iyi birşey mi dedin kötü birşey mi
Bende işerdim eskiden ama şöyle birşey var bazı pozisyonlar da o baskıyla yanı seks sırasında o baskı bazı pozisyonlarda cidden işetebilirNe diyosuuuuunnnn. Ya ben hep bi dakka bekle çişimi yapıp geliyim diye tuvalete koşuyorum orgazm olursam işerim diye korkuyordumöyle yapayım o zaman işersem de işeyim artık orgazm olmayı kafaya koydum
Mastürbasyon diyorsunuz siz. Birlesme esnasinda oluyor benim yazdıklarım.Bende bilsem bende klistorisi uyarınca bo süre sonra kasılmalar oluyo uyuşukluk sadece sıvı gelmiyo benden hic diğerini yasiyamadim
:) canımBenim böyle iğrenç konularda frenim yok. Senin de yok belli ki. O yüzden yapma reis
Ben anlamıyor sizin turkçe ben var arabikİyi bir şey dedi kedi
Bebeğinizin cinsiyeti nedir? Orgazm ve bebek cinsiyeti ile ilgili şehir efsaneleri var da, sizde de tutmuş mu merak ettimKız acemiydim zaten evlilikten önce cinsellik yaşamamıştım evliliğin ilk ayı da bebe gelince bizim orgazm tozlu raflara kaldırıldıdoğurduktan sonra mükemmel konu açıp geleceğim buraya beklemede kalın
oo esmer ten. En seksisiBen anlamıyor sizin turkçe ben var arabik
Kız en güzel orkasim hamilelikte diyollaaa. Yarısından çoğu gitti. Kampanya var da kaçırmışım gibi hissediyorumsen ilk önce çocuğu doğur. Koca karnınla gelmişsin orkasim orkasim diyorsun
ya delfi Allah aşkına ne diyorsun. Doğururken olsam ne olmasam ne. Sancıdan ölmüş bitmiş halde zevk ile uğraşacak hali kalmıyor insanınBebeğinizin cinsiyeti nedir? Orgazm ve bebek cinsiyeti ile ilgili şehir efsaneleri var da, sizde de tutmuş mu merak ettim
Bir de normal doğum yapacaksanız doğumda orgazm olma olasılığınız var
Yaa öyle mi ben de birinden duymuştum emin değildimÖyle olsaydı gay erkek nesli tükenirdiErkeklerin anal ilişki ile yaşadığı orgazm bizim en şiddetli yaşadıklarımızın 4-5 katı çünkü
Ay yapma yaaaBende işerdim eskiden ama şöyle birşey var bazı pozisyonlar da o baskıyla yanı seks sırasında o baskı bazı pozisyonlarda cidden işetebilirbak uyarıyorum boşalma değil işersiniz
o tren kaçalı çok oldu beybisimKız en güzel orkasim hamilelikte diyollaaa. Yarısından çoğu gitti. Kampanya var da kaçırmışım gibi hissediyorum