Sizce bu orgazm mı.

Çişim varken, sıkışmışken yaptığımızda daha kolay orgazm oluyorum ben İçeriden mesane dolu olduğu için iyice baskı yapıyor ve orgazmı kolaylaştırıyor. Olamayan varsa öneririm
Ne diyosuuuuunnnn. Ya ben hep bi dakka bekle çişimi yapıp geliyim diye tuvalete koşuyorum orgazm olursam işerim diye korkuyordum öyle yapayım o zaman işersem de işeyim artık orgazm olmayı kafaya koydum

Ne diyosuuuuunnnn. Ya ben hep bi dakka bekle çişimi yapıp geliyim diye tuvalete koşuyorum orgazm olursam işerim diye korkuyordum öyle yapayım o zaman işersem de işeyim artık orgazm olmayı kafaya koydum
sen ilk önce çocuğu doğur. Koca karnınla gelmişsin orkasim orkasim diyorsun

Bende işerdim eskiden ama şöyle birşey var bazı pozisyonlar da o baskıyla yanı seks sırasında o baskı bazı pozisyonlarda cidden işetebilir bak uyarıyorum boşalma değil işersiniz

Bebeğinizin cinsiyeti nedir? Orgazm ve bebek cinsiyeti ile ilgili şehir efsaneleri var da, sizde de tutmuş mu merak ettim

Bir de normal doğum yapacaksanız doğumda orgazm olma olasılığınız var

Bebeğinizin cinsiyeti nedir? Orgazm ve bebek cinsiyeti ile ilgili şehir efsaneleri var da, sizde de tutmuş mu merak ettim

Bir de normal doğum yapacaksanız doğumda orgazm olma olasılığınız var
ya delfi Allah aşkına ne diyorsun. Doğururken olsam ne olmasam ne. Sancıdan ölmüş bitmiş halde zevk ile uğraşacak hali kalmıyor insanın

Bende işerdim eskiden ama şöyle birşey var bazı pozisyonlar da o baskıyla yanı seks sırasında o baskı bazı pozisyonlarda cidden işetebilir bak uyarıyorum boşalma değil işersiniz
Ay yapma yaaa ben zaten tek pozisyonda orgazm oluyorum orda da işemem ya herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…