Sizce bu orgazm mı.

Her iki taraf için de farklı. Erkeklerin penisle ulaşabildiği en şiddetli orgazm biz kadınların en şiddetsizine denk. Ancak erkeklerin de anal ilişki ile ya da prostat/rektal masaj ile ulaştıkları orgazmlar da bizim ulaştıklarımızı döver

Anlattığınız şiddetsiz, yüzeysel bir orgazma benziyor. Daha şiddetlisinde “acaba orgazm oldum mu?” diye bile düşünmüyorsunuz. Bana göre uçak seyahati yaparken uçağın havada kaldığı o ilk ana çok benzer bir his şiddetli bir orgazm. Bir de içeriden gelen durduramadığınız bir kasılma oluyor sonrasında. Klitoriste de hissediliyor bu kasılmalar. Ancak her kadın için farklı.

Klitoris dokunulmayacak kadar uyuşuyor demeniz sanki olmadığınız hissini uyandırdı bende. Uyuşmadan sonraki aşama orgazm oluyor diye biliyorum. Ama kadın orgazmı tıpta araştırması, dolayısıyla da bilgisinin çok çok az olduğu bir alan.

G noktasının olup olmadığı kesin değil mesela, vajinal ve klitoral orgazm dediğimiz şey aslında aynı şey sadece klitoral sürtünme kaynaklı ve yüzeysel, vajinal dediğimiz ilişkiyle olan ve daha şiddetli. Ancak vajinal orgazmdan sorumlu bölge ile klitoris içeriden birbirlerine bağlı

C Calcifer Hani burada birisi üçlü orgazm (g noktası, klitoral ve vajinal orgazm) diye diye bir tarafını yırtıyor ya, bilimsel gerçekliği yok Son paragrafta onu açıkladım Ki zaten vajinal orgazmı g noktasının sağladığı düşünülüyordu. Üç farklı orgazm tipi diye öğrendiği şeylerin hepsi aynı şey

Klitoris ve vajina orgazm farkı ne acaba aydinlatin beni
Artık klitoral-vajinal orgazm diye bir ayrım yok literatürde Klitorisin kökünün önceden vajinal orgazma sebep olan bölgeye bağlı olduğunu fark etmiş uzmanlar. Tüm orgazmlar aslında klitoral orgazm. Şiddetine ve öncesinde yapılan eyleme göre kategorilendiriliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…