o da seni paklamazsa soğuk suyla ıslatırım seniTöbeeee
Benim sağım solum belli olmuyor ki
Ya istersem adam istemezse. Calsinin dediği gibi duvardan duvara atarım kendimi artık
Ay ıslatma olmasın deminki çiş muhabbeti aklıma geliyor hevesim kaçıyoro da seni paklamazsa soğuk suyla ıslatırım seni
Iserim üstüne aybalam sonra ıslandım dersinAy ıslatma olmasın deminki çiş muhabbeti aklıma geliyor hevesim kaçıyor
o amaçla zıçan da var o biraz daha mantıklı bi olay bence şimdi düşünsene ortam alev alev , çılgınlar gibi sevişirken partnerin duruyo birden diyo ki "suratıma zıçsana"o ayin değil miydi
Ben de orgazm olamıyom işim çişe kaldı. İşe yarıyor mu reis aynı etki oluyor muIserim üstüne aybalam sonra ıslandım dersin
belki öyle orgazm olabiliyoro amaçla zıçan da var o biraz daha mantıklı bi olay bence şimdi düşünsene ortam alev alev , çılgınlar gibi sevişirken partnerin duruyo birden diyo ki "suratıma zıçsana"
Ama öyle daha güzel oluyor.Ay ıslatma olmasın deminki çiş muhabbeti aklıma geliyor hevesim kaçıyor
4 . Yılımıza gireceğiz bu formda hiç konu açmaz sadece okurdum ama açasım geldi,İlişki sırasında her zaman olmayan ama çok sık olan ve evliliğin başlarında hiç olmuyor denecek kadar az olan bi hissiyat yaşıyorum. Son 1 senedir. Böyle kaskatı kesiliyorum, midemde kelebekler uçuyor ki en güzeli o, özel bölge özellikle de (kltrs) dokunulmayacak kadar uyuşuyor ve bi rahatlama geliyor. Bence bu orgazm dedikleri şey olsa gerek.
...Erkekler de boşalınca aynı duyguyu mu yaşıyorlar . Her iki taraf için de boşalma ile orgazm farklı bir konu mu hep merak etmişimdir.
Çişim varken, sıkışmışken yaptığımızda daha kolay orgazm oluyorum benBen de orgazm olamıyom işim çişe kaldı. İşe yarıyor mu reis aynı etki oluyor mu
At saga sola reis sorarlarsa orkaasim oldum dersinBen de orgazm olamıyom işim çişe kaldı. İşe yarıyor mu reis aynı etki oluyor mu
Pazardaydım brokolimi aldım, yettimKatibin Ruhu geldin mi tatlım 5 dk gec kaldın liste tamamsa uzman doktorumuz MrsDelfino yu çağırıyorum aydınlat bizi delfinocum çiş diyen var kuruyunca kola gibi sertlesen bir sıvi diyen var açıklayıver
At saga sola reis sorarlarsa orkaasim oldum dersinBen de orgazm olamıyom işim çişe kaldı. İşe yarıyor mu reis aynı etki oluyor mu
Org. Hepsi aynı hepsi kasılma hepsi titreme ha öyle ha böyle farketmiyorBu vajinal orgazm su gelmesi g noktasi orgazmı mı oluyor
Herkes de olmuyor çünkü 40 yıldır org. Olurum hiç iseyemedim zaten o durumda kasılırken işemek pek mûmküm olmuyorHerkes tutturmuş çiş diyor işe gitsin ozaman
Baya geç kaldınPazardaydım brokolimi aldım, yettim
Artık klitoral-vajinal orgazm diye bir ayrım yok literatürdeKlitoris ve vajina orgazm farkı ne acaba aydinlatin beni
Hadi git bi koşu verde geliş yerindekilere bir yol veresim var valla. (beni de çok ciddi çok namuslu sanıyorlar. konum gereği.)
Bende bilsem bende klistorisi uyarınca bo süre sonra kasılmalar oluyo uyuşukluk sadece sıvı gelmiyo benden hic diğerini yasiyamadimBu vajinal orgazm su gelmesi g noktasi orgazmı mı oluyor
Öyle olsaydı gay erkek nesli tükenirdiErkekler kadınlar kadar zevk alsaymış kalp krizi geçirirlermiş aradaki fark o kadar büyükmüş