Adam öldü biliyorsun dimiBende azer bulbul gibi titriyorum. (Kltrs)
Allah cezani vermeyeeee kiz cok guldumBende azer bulbul gibi titriyorum. (Kltrs)
Bir avuç çekirdek de bana ver gı karaşimşek cıtlıyoÇekirdeğimi aldım ve bunun cevabını iyi verecek hatunları bekliyorum
böyle yüksekten düşer gibi oluyor insan delicesine bir zevk geliyor orgazm anında ardından rahatlama4 . Yılımıza gireceğiz bu formda hiç konu açmaz sadece okurdum ama açasım geldi,İlişki sırasında her zaman olmayan ama çok sık olan ve evliliğin başlarında hiç olmuyor denecek kadar az olan bi hissiyat yaşıyorum. Son 1 senedir. Böyle kaskatı kesiliyorum, midemde kelebekler uçuyor ki en güzeli o, özel bölge özellikle de (kltrs) dokunulmayacak kadar uyuşuyor ve bi rahatlama geliyor. Bence bu orgazm dedikleri şey olsa gerek.
...Erkekler de boşalınca aynı duyguyu mu yaşıyorlar . Her iki taraf için de boşalma ile orgazm farklı bir konu mu hep merak etmişimdir.
Kendini duvardan duvara atıyor musun peki o andaböyle yüksekten düşer gibi oluyor insan delicesine bir zevk geliyor orgazm anında ardından rahatlama
ah canım çok komiksinKendini duvardan duvara atıyor musun peki o anda
Atılmayı severim ama hic atmadımKendini duvardan duvara atıyor musun peki o anda
Hayır hanı halıya sopayla vurarak silkelersin ya hahhhh işte o halde ordan oraya vuruluyorKendini duvardan duvara atıyor musun peki o anda
My eyes my eyes god damn it
Evet yaaAdam öldü biliyorsun dimi
öyle bi şey olmuyo bence. Ay bana öyle olsa ağlarım.böyle yüksekten düşer gibi oluyor insan delicesine bir zevk geliyor orgazm anında ardından rahatlama
Evet orgazm olmuşsun daim olsun4 . Yılımıza gireceğiz bu formda hiç konu açmaz sadece okurdum ama açasım geldi,İlişki sırasında her zaman olmayan ama çok sık olan ve evliliğin başlarında hiç olmuyor denecek kadar az olan bi hissiyat yaşıyorum. Son 1 senedir. Böyle kaskatı kesiliyorum, midemde kelebekler uçuyor ki en güzeli o, özel bölge özellikle de (kltrs) dokunulmayacak kadar uyuşuyor ve bi rahatlama geliyor. Bence bu orgazm dedikleri şey olsa gerek.
...Erkekler de boşalınca aynı duyguyu mu yaşıyorlar . Her iki taraf için de boşalma ile orgazm farklı bir konu mu hep merak etmişimdir.
oo evva da geldi kadro tamamlandıEvet orgazm olmuşsun daim olsun
Orgazm önemli ama bacı gardaşlaroo evva da geldi kadro tamamlandı