Sizce bu orgazm mı.

Şov yapıyor demeyelim de duygularını büyük hareketlerle ifade etmeyi seviyor diyelim.
Olabilir ama bak simdi farkettim, sanirim ben siddetli orgazm yasayinca o da bundan etkilenip daha siddetli orgazm oluyor. Bi sorayim bakayim kendisine

Vuvvvv. Bilgi fışkırıyor. Ya aslında anlaşılıyor olunup olunmadığı ama bu platformda bilen tecrübeli bayanlar çok. Amaç fikir edinmek yoksa takipteyim bu platformu aydınlattığınız için teşekkürler.

Süper en mükemmel cevap bence. Bunu istiyordum. Çiş mi su mu bunlar değil de bilgi olmalı. Bence biz bayanlar korkuyoruz vücudumuzu tanımaya. Yada uzağız dediğiniz gibi algı mesleeesi.

Süper en mükemmel cevap bence. Bunu istiyordum. Çiş mi su mu bunlar değil de bilgi olmalı. Bence biz bayanlar korkuyoruz vücudumuzu tanımaya. Yada uzağız dediğiniz gibi algı mesleeesi.
Dokunulmayacak kadar uyuşma yaşamak hassasiyet artmasından kaynaklıdır, muhakkak kayganlaştırıcı bulundurun parnerinizin ve kendinizin bölgelerinize masaj-soft temas uygulayın karşılıklı. Dış bölgeye ama dış yüzeylere. Hassasiyet oluşmaması için. Çok sert baskı bir süre sonra tahriş yapar acır, orgazm engeller.

Calci bunu beğendi ❤

Biz herlde erkeklerin ki gibi gelsin diye bekliyoruz . Burdan öyle bişey olmayacağını da öğrendik bilgili bayanlarımızdan vaoooovv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…