Sizce bu orgazm mı.

Herkes de olmuyor çünkü 40 yıldır org. Olurum hiç iseyemedim zaten o durumda kasılırken işemek pek mûmküm olmuyor :KK53:
Yok bebeğim sen yanlış anladın şimdi üstünüze afiyet :KK53: azda olsa tecrübeliyiz :KK8: orgazm sırasında gelen sıvıyı çişle karıştırıyorlar hani bende dedim çok takmasınlar işesinler mutlu olucaklar ilk kez işediler diye

Yok bebeğim sen yanlış anladın şimdi üstünüze afiyet :KK53: azda olsa tecrübeliyiz :KK8: orgazm sırasında gelen sıvıyı çişle karıştırıyorlar hani bende dedim çok takmasınlar işesinler mutlu olucaklar ilk kez işediler diye
Bibimin dediği şurda doğru cidden orgazm olurken o işeme muhabbeti çok zor bende Bi zaman denedim I ıh yani evet okeyim evet çişim var ama yani olmadı ama bir gün çok sarhoştum hatırlamıyorum var yani 😁🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

ya delfi Allah aşkına ne diyorsun. Doğururken olsam ne olmasam ne. Sancıdan ölmüş bitmiş halde zevk ile uğraşacak hali kalmıyor insanın :KK70: :KK70:
:KK70: :KK70: Normal doğuma özendirmek için bir yalan mı acaba 🤔 Zevki değil de titremesi kasılması, o sancılar orgazmı tetikleyebiliyormuş. Doğum esnasında tuvaleti kaçırmak kadar doğal bir şeymiş, bundan utanmayın diyordu uzmanlar.

:KK70: :KK70: Normal doğuma özendirmek için bir yalan mı acaba 🤔 Zevki değil de titremesi kasılması, o sancılar orgazmı tetikleyebiliyormuş. Doğum esnasında tuvaleti kaçırmak kadar doğal bir şeymiş, bundan utanmayın diyordu uzmanlar.
Doktor ben orgazm oluyomm galiba diyen oluyormu ki nereden bilecek o uzmanlar o kadar bağırmanın arasında :KK12: orada minik yavruya kavuşmanin hazzıdr o :KK14:

Ya neyinden utanacağım içimden çocuk çıkıyor derdim doğum mu orgazm🤣

X