- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Arap atı kanırt kanırta bildiğin kadar vur kırbaç vur kırbacı Bana mısın demez jsjsjajajajajoo esmer ten. En seksisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arap atı kanırt kanırta bildiğin kadar vur kırbaç vur kırbacı Bana mısın demez jsjsjajajajajoo esmer ten. En seksisi
İnsanlık buna hazır değil kanka:) canım
Köpeklerle çok oynama bide öyle yüz üstü uzanma belin tutulur sen anlıyor beni? Bak kişi kendinden bilir işi ben sarhoşken neyse şey gibi oldu ben amerikadaykenAy yapma yaaa ben zaten tek pozisyonda orgazm oluyorum orda da işemem ya herhalde
Demao tren kaçalı çok oldu beybisim
İnteresting.Öyle olsaydı gay erkek nesli tükenirdi Erkeklerin anal ilişki ile yaşadığı orgazm bizim en şiddetli yaşadıklarımızın 4-5 katı çünkü
Yok bebeğim sen yanlış anladın şimdi üstünüze afiyet azda olsa tecrübeliyiz orgazm sırasında gelen sıvıyı çişle karıştırıyorlar hani bende dedim çok takmasınlar işesinler mutlu olucaklar ilk kez işediler diyeHerkes de olmuyor çünkü 40 yıldır org. Olurum hiç iseyemedim zaten o durumda kasılırken işemek pek mûmküm olmuyor
OkeydirKöpeklerle çok oynama bide öyle yüz üstü uzanma belin tutulur sen anlıyor beni? Bak kişi kendinden bilir işi ben sarhoşken neyse şey gibi oldu ben amerikadayken
Ben yaşayamadım maalesef onu çözemedim daha yaaMastürbasyon diyorsunuz siz. Birlesme esnasinda oluyor benim yazdıklarım.
Bibimin dediği şurda doğru cidden orgazm olurken o işeme muhabbeti çok zor bende Bi zaman denedim I ıh yani evet okeyim evet çişim var ama yani olmadı ama bir gün çok sarhoştum hatırlamıyorum var yaniYok bebeğim sen yanlış anladın şimdi üstünüze afiyet azda olsa tecrübeliyiz orgazm sırasında gelen sıvıyı çişle karıştırıyorlar hani bende dedim çok takmasınlar işesinler mutlu olucaklar ilk kez işediler diye
Olan var.Bibimin dediği şurda doğru cidden orgazm olurken o işeme muhabbeti çok zor bende Bi zaman denedim I ıh yani evet okeyim evet çişim var ama yani olmadı ama bir gün çok sarhoştum hatırlamıyorum var yani
En güzeli doğumdaymışKız en güzel orkasim hamilelikte diyollaaa. Yarısından çoğu gitti. Kampanya var da kaçırmışım gibi hissediyorum
Doğumda neyin orgazmı be iyi misiniz? İki doğumda da bacağım ayrıldı resmen normal doğurdum.En güzeli doğumdaymış
Normal doğuma özendirmek için bir yalan mı acaba Zevki değil de titremesi kasılması, o sancılar orgazmı tetikleyebiliyormuş. Doğum esnasında tuvaleti kaçırmak kadar doğal bir şeymiş, bundan utanmayın diyordu uzmanlar.ya delfi Allah aşkına ne diyorsun. Doğururken olsam ne olmasam ne. Sancıdan ölmüş bitmiş halde zevk ile uğraşacak hali kalmıyor insanın
O masadayken anarım seniEn güzeli doğumdaymış
2 normal doğum yaptım, anca kendime geldim. orgazm diyorlar.ya delfi Allah aşkına ne diyorsun. Doğururken olsam ne olmasam ne. Sancıdan ölmüş bitmiş halde zevk ile uğraşacak hali kalmıyor insanın
Doktor ben orgazm oluyomm galiba diyen oluyormu ki nereden bilecek o uzmanlar o kadar bağırmanın arasında orada minik yavruya kavuşmanin hazzıdr oNormal doğuma özendirmek için bir yalan mı acaba Zevki değil de titremesi kasılması, o sancılar orgazmı tetikleyebiliyormuş. Doğum esnasında tuvaleti kaçırmak kadar doğal bir şeymiş, bundan utanmayın diyordu uzmanlar.
demek yalniz degilimŞuah kendimi gördüm
Ya neyinden utanacağım içimden çocuk çıkıyor derdim doğum mu orgazm mıNormal doğuma özendirmek için bir yalan mı acaba Zevki değil de titremesi kasılması, o sancılar orgazmı tetikleyebiliyormuş. Doğum esnasında tuvaleti kaçırmak kadar doğal bir şeymiş, bundan utanmayın diyordu uzmanlar.
Erkek bebiş doğum şuan sezeryan gibi duruyor ama bilemiyorumBebeğinizin cinsiyeti nedir? Orgazm ve bebek cinsiyeti ile ilgili şehir efsaneleri var da, sizde de tutmuş mu merak ettim
Bir de normal doğum yapacaksanız doğumda orgazm olma olasılığınız var