Sizce bu orgazm mı.

4 . Yılımıza gireceğiz bu formda hiç konu açmaz sadece okurdum ama açasım geldi,😆 İlişki sırasında her zaman olmayan ama çok sık olan ve evliliğin başlarında hiç olmuyor denecek kadar az olan bi hissiyat yaşıyorum. Son 1 senedir. Böyle kaskatı kesiliyorum, midemde kelebekler uçuyor ki en güzeli o, özel bölge özellikle de (kltrs) dokunulmayacak kadar uyuşuyor ve bi rahatlama geliyor. Bence bu orgazm dedikleri şey olsa gerek.

...Erkekler de boşalınca aynı duyguyu mu yaşıyorlar . Her iki taraf için de boşalma ile orgazm farklı bir konu mu hep merak etmişimdir.💃🙈

Kadınlardan orgazmı tanımlamalarını istediğimizde çok farklı cevaplar geliyor. Kimisi orgazm oldum diyor ama aslında olmamış oluyor; kimisinin yaşadığı orgazm ama ne olduğunun farkında değil falan. Türkiye'de maalesef orgazm olamayan kadın oranı %50'ye yakın.

Orgazm aslında şu. Kadının cinsel hazzının giderek artıp, belli bir tepe noktasına geldikten sonra aniden çok yüksek bir haz hissettiği durum. Bu durum esnasında vajinada tonik kasılmalar olur. Yani vajina daralır, penisi kavrayacak gibi olur ve bu kasılmaların ardından ritmik kasılmalar gelir. Bu kasılmalar sadece vajinada olmayabilir; bacaklarda ya da anüste de olabilir. En son bir rahatlama, boşalma hissi gelir. Erkeklere kıyasla kadınlar birden fazla kez orgazm olup boşalabilir. Erkeklerin orgazm olup boşalabilmesi için belli bir süre geçmesi gerekir. Klitoral orgazmı genelde her vajinal ilişkide yaşarız; ayrı ayrı şeyler değildir ama mastürbasyona göre cinsel birleşmedeki orgazmın şiddeti daha azdır.

X