Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o dendi yaEvet tebrikler orgazm olmuşsunuz , ilkim geldi benimde aklıma şimdi balayında.. Zevk ve korku bir arada
Terapi filan almanız lazım o zamanHayır alamıyorum maalesef. 5 dk ön sevişme sürüyor o da az bi uzasa eşim erken geliyor ben de soğuyorum.
Canım o dendi ya
Merve arkadaşıma katılıyorum dersin bi dahakineNe diyim peki dun bütün yorumları okumuştum zaten
Merve arkadaşıma katılıyorum dersin bi dahakine
Aynen uykuda kör kurşuna gittim
Şu yorumla profil fotosunu bir arada görünceEvet tebrikler orgazm olmuşsunuz , ilkim geldi benimde aklıma şimdi balayında.. Zevk ve korku bir arada
Şu yorumla profil fotosunu bir arada görünce
soğuttun beni hayattan en olmadık yerde gözümün önüne gelecek şimdiuyumu seveerimmm
soğuttun beni hayattan en olmadık yerde gözümün önüne gelecek şimdi
20 dakka yarım saat kadar ara verdikten sonra 2.yapabilirsiniz daha uzun sürecektirHayır alamıyorum maalesef. 5 dk ön sevişme sürüyor o da az bi uzasa eşim erken geliyor ben de soğuyorum.
Ay ben de bi ben farkettim sanıyordum calsim fena denk geldi yaaaŞu yorumla profil fotosunu bir arada görünce
Çok hazırlıksız yakalandımAy ben de bi ben farkettim sanıyordum calsim fena denk geldi yaaa
Acunu uzun bi süre görmiyim tvde, belki unuturumÇok hazırlıksız yakalandım
4 . Yılımıza gireceğiz bu formda hiç konu açmaz sadece okurdum ama açasım geldi, İlişki sırasında her zaman olmayan ama çok sık olan ve evliliğin başlarında hiç olmuyor denecek kadar az olan bi hissiyat yaşıyorum. Son 1 senedir. Böyle kaskatı kesiliyorum, midemde kelebekler uçuyor ki en güzeli o, özel bölge özellikle de (kltrs) dokunulmayacak kadar uyuşuyor ve bi rahatlama geliyor. Bence bu orgazm dedikleri şey olsa gerek.
...Erkekler de boşalınca aynı duyguyu mu yaşıyorlar . Her iki taraf için de boşalma ile orgazm farklı bir konu mu hep merak etmişimdir.