• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce Bu Kıyafet Çok mu Sade??

siyah güzel ama birincisi nişan için çok basit.hiçbir şıklığı zerafeti yok.sanki öylesine bir dışarı gezmesi kıyafeti gibi.zaten renk hiç olacak bir renk değil nişan için.

bence ilk kıyafet sadeden ziyade çok günlük. diğeri daha mantıklı. ama daha güzellerini bulabilirsin.

leptap ablanın kızkardeşinde siyahın aynısı vardı bi sor bnce ? ona..

Özel bir günü bırak, arkadaşlarla gündüz buluşmasında giyilebilecek bir elbise bu.
Nişan gününde daha şık olmalısın...

Ben de çok abartılı bir elbise istememiştim, Journey'den desenli saten bir elbise aldım, strablez de kullanılabilen bir elbiseydi ama ben askılarını takmıştım. Resim ekliyorum, yanımda da siyah elbiseli arkadaşım var, onun elbisesi de sade ve şık bir elbiseydi...

Umarım gönlüne göre bir elbise bulabilirsin...

Mutluluklar...

Eklentiler

• $100_1412.jpg
    $100_1412.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 56
ilk sayfadaki ikinci elbiseyi öneriyorum kesinlikle :lepi: hem bence siyah giyilmeli çünkü daha zarif duran bi renk sengözlerimebaksanab

bence cok sade gez dolas her yeri karistir kesin güzel bir sey bulursun icinde kalir sonra

ben ikisini de beğenmedim . çok dahaa güzel sade modeller bulabilirsin cnm bence nete cok bağımlı kalma

1 kıyafet bence gezme kıyafeti gibi diğer siyah olanın başka bi rengi gayet şık duurcaktır bide takınla fln çok dhahoş hale getirebilirsin diye düşünüyorum

bence ilk kıyafet çok günlük bi kıyafet, hani böle gezmeye giderken giyilecek türden. ama 2. olan başka bir renk olursa evde bir nişan için uygun olabilir.

Back