Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriSizce Bu Kıyafet Çok mu Sade??
siyah güzel ama birincisi nişan için çok basit.hiçbir şıklığı zerafeti yok.sanki öylesine bir dışarı gezmesi kıyafeti gibi.zaten renk hiç olacak bir renk değil nişan için.
Özel bir günü bırak, arkadaşlarla gündüz buluşmasında giyilebilecek bir elbise bu. Nişan gününde daha şık olmalısın...
Ben de çok abartılı bir elbise istememiştim, Journey'den desenli saten bir elbise aldım, strablez de kullanılabilen bir elbiseydi ama ben askılarını takmıştım. Resim ekliyorum, yanımda da siyah elbiseli arkadaşım var, onun elbisesi de sade ve şık bir elbiseydi...
1 kıyafet bence gezme kıyafeti gibi diğer siyah olanın başka bi rengi gayet şık duurcaktır bide takınla fln çok dhahoş hale getirebilirsin diye düşünüyorum
bence ilk kıyafet çok günlük bi kıyafet, hani böle gezmeye giderken giyilecek türden. ama 2. olan başka bir renk olursa evde bir nişan için uygun olabilir.