• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce Bu Kıyafet Çok mu Sade??

2. elbise çok şık farklı rengi demişsiniz zaten.ben beğendim valla
ayrıca sizin nişanınız insanlar için şıkır şıkır giyinipte rahat hareket edemezseniz ne olcakfisfisfis

Ben de ikinci elbiseyi beğendim,birincisi gündelik bir kıyafet gibi.Sadelikten vazgeçmeyerek daha farklı modellere yönlenebilirsin,evde de olsa nişan nişandır.

zaten cok kararsızım vazgectım bıle bu elbıseden :) yıne sade olucak ama bıraz abıye olucak galıba mıllet bı tarafıyla gulmesın bılmem cunku ne gıyılır napılır fıkırlerınızı cıddıye aldım tesekkur ederım

Ben düşüncene katılmıyorum.2.elbise çok güzel bence.Bayıldım.Çok da güzel olur.Hele ev nişanı için çok uygun.Tam bana hitap ediyor.Hem sonrada kullanabilirsin.Daha abiye alırsan dolap bekler.Bence 2.elbiseyi düşün.Ayrıca tebrik ediyorum.Allah mesut etsin.kaydirigubbakcemile3

tatlım 2. elbise çok güzel
altınada böyle bir ayakkabı çok hoş olur bence
topukluruganayakkabino4.jpg

benimde 31 ocakta sözüm var inşallah ne giycem hiç bir fikrim yok:(........

sana şimdiden sonsuz mutluklar tatlım.......

İkinci elbiseyle altına bu ayakkabıdan giydim kardeşimin nişanında

kesinlikle 2. elbise.renk ne olursa olsun.harika!!!

sonuçta ailelerde olsa bi fotografçıya gidip nişan fotosu
çektirirsin herhalde.anı veya hatıra o günü hatırlamak amaçlı...
diğer elbiseyi sakın düşünme bile bence.
şimdiden mutluluklar dilerim...
allah tamamına erdirsin...:Saruboceq::nazar:

Canim ben ikisini de begenmedim.
Birincisi günlük bir elbise gibi geldi bana, nisanlanan sen oldugunda göre cok sade kacar.
Ikincisini de model itibariyle begenmedim.
Ben de fazla abartidan yana degilimdir ama o gün icin bunlardan daha güzel ve gösterisli bir elbise bulabilirsin.
Tarzin nasildir, acik giyinir misin ?

Öncelikle hayırlı olsun..

Allah tamamını erdirsin inşallah :Saruboceq:

İlkini kesinlikle düşünme bile..

İkincisi idare eder illa birini seçmek gerekirse..

Ama bencede annenin ve diğer arkadaşlarında dediği gbi dha şık bişiyler seçebilrsin..

Sonuçta nişan bu senin nişanın..

Nişanlanan kızın sen oldğu azcık anlaşılsın kendi nişanında gelen misafir gbi durmak stemezsin heralde dimi..

Ayrıca araştırmanı netten yapmanı tavsiye etmem çnkü sen diktirmeyi değil hazır almayı düşünüyorsun anladığım kadarıyla..

O yüzden çıkıp dolaşarak fikir edin bence..

Canim ben ikisini de begenmedim.
Birincisi günlük bir elbise gibi geldi bana, nisanlanan sen oldugunda göre cok sade kacar.
Ikincisini de model itibariyle begenmedim.
Ben de fazla abartidan yana degilimdir ama o gün icin bunlardan daha güzel ve gösterisli bir elbise bulabilirsin.
Tarzin nasildir, acik giyinir misin ?

yok acık gıyınmeyı sevmıyorum cnm olabıldıgıne kapalı bı nısan kıyafetı arıyorum

Back