• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sizce Bu Kıyafet Çok mu Sade??

pisisik

herkes kendini bilicek!
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
530
3
316
39
İstanbul
2 hafta sonra evde nişanım yapılcak
ben sadeliği baya seviyorum evde olucak bi nişan için bu elbise çok mu sade acaba sac makyaj takı ıle hareketlenır gıbıme gelıyo ama fıkrınızı almak ıstedım. Bıde erk a rkadasımın aılesı bıraz kapalı.Sadece onun aılesı ve benım aılem olucak. Onlarında hosuna gıder gıbı gelıyo :uhm:

ben bıde bunu begendım tabı sıyah olmıycak ama

Son düzenleme:
evde olsa bile bir nişan için bence çok sade tabii zevk senin canım...

ya bende bımıyorum hıc cok zor karar vermek annemde suslu ısıtıyo ama benım ıcımden pek gelmıyo en sade olanını ıstıyorum hep

benim de nişan kıyafetim çok sadeydi,abartı olmasın dedim ama sonradan çok pişman oldum keşke daha şık birşeyler giysedim diye,sonuçta hergün nişanlanmıyorsun

canım pek nişan kıyafetine benzemiyo sade istiyosan eğer beyaz bişey bak derim ben arkadaşımın uzun ve beyaz bi nişanlığı vardı hem sade hemde çok şıktı yani bana nişan kıyafeti değilde gezmede giyilicek sıradan bişey geldi bence bunu giyme

bence sade ve güzelmiş zaten sadece iki aile olacak diye yazmısın benim hoşuma gitti kıyafet :lepi: farklı renk olabilir

canım pek nişan kıyafetine benzemiyo sade istiyosan eğer beyaz bişey bak derim ben arkadaşımın uzun ve beyaz bi nişanlığı vardı hem sade hemde çok şıktı yani bana nişan kıyafeti değilde gezmede giyilicek sıradan bişey geldi bence bunu giyme

işte bende burdakı fıkrılerı dıkate alıcam yardımcı olcak pek kımse yok annem sıkır sıkır bısey ıstıyo ama benım yapımda yok gıyemyıorum bunuda begendım ama acık rengı olabılır yada işte alternetıf bulucaz mecbur

bence sade ve güzelmiş zaten sadece iki aile olacak diye yazmısın benim hoşuma gitti kıyafet :lepi: farklı renk olabilir

bende cok begendım ama renk olarak gunluk görunebılır cnm bu ben krem gulkurusu fılan ama olabıldıgıne sade dusunuyorum bana sade yakısıyo dıye dusnuyorum

zaten cok kararsızım vazgectım bıle bu elbıseden :) yıne sade olucak ama bıraz abıye olucak galıba mıllet bı tarafıyla gulmesın bılmem cunku ne gıyılır napılır fıkırlerınızı cıddıye aldım tesekkur ederım

tatlım 2. elbise çok güzel
altınada böyle bir ayakkabı çok hoş olur bence
topukluruganayakkabino4.jpg

benimde 31 ocakta sözüm var inşallah ne giycem hiç bir fikrim yok:(........

sana şimdiden sonsuz mutluklar tatlım.......

Back