işte tüm mesele burda zaten.
birini gurusuzca ve tutkyla sevmek ya da sevmemek..
ben böyle bir sevgi anlayışını kabul etmiyorum.
sevmek karşılıklı ve dürüstçe olur.
ben seni seveyim,sen beni döv söv,yetmedi evladımı annemide döv,yetmedi üstüme kuma getir,ama ben seni yine seveyim.
kişi kendisini buna layık görüyorsa o ayrı tabi
Bu çok anormal bir durum.Ben aynı şeyleri yaşasaydım mümkünse aynı havayı bile solumamak için uzaklaşırdım o semtten.Bunların ikisi de normal değil.Bıraksın da birbirlerinden bulsunlar belalarını(ki zamanla bulacaklarından eminim.)Küçücük çocuktan ne istemişler.Aman canım,uzak dursun ondan ama iyilikle ayrılsın yine de,bu adam normal değil bence,yarın öbür gün kötülük falan yapmaya kalkmasın...Allah bir an önce güzel günler nasip etsin o yakınına canım.
burda evlilik nerde ben pek göremedim ortada kalan bişey.........bu kadar şeye rağmen hala düşünüyosa gerçekten psikolojik rahatsızlık yaratmış olaylar yakınında...daha başına ne gelmesini bekliyoki?
okudum yazıyı ve şokk..
Sunu söylim yakının nasıl hala onlarla aynı ortamda bulunabilio ..
Bu evlilik bitmiş canım boşansın ve yoluna baksın..
Işi var evi var daha nolcak..
Oo kocasınıda allaha havale artk.......
Şu an resmi olarak evli görünüyorlarsa erkeğin başka bir kadınla yaşaması ve çocuk sahibi olması suç zaten şikayet edebilir. Çocuğunun velayetini alabilir. Bence ilgi alakasını tamamen kessin hayır gelmez bu adamdan nasıl vicdansa kendi kızını dövdürüyor. Allah ıslah etsin.
evet bencede kesinlikle artık yollarını ayırmalılar.
boşanma davası açsın hemen. eğer avukat tutmaya maddi durumu iyi değilse bulunduğu ilin adliyesinde baroya başvurarak maddi durumundan dolayı avukat tutamayacağını beyan etsin tabii çalışmıyor olacak bunun için geliri olamaması lazım.velayeti alabilir hatta nafaka ve tazminatta talep edebilir ki bunları alır. çalışyor ise geliri iyise belki hakim takdirinde nafaka hükmedilmeyebilir ama tazminat kesin alır. tabii aldatıldığını dayak olduğunu tanıkla veya dayaktan sonra polise şikayeti veya dr raporu ile ispatlaması lazım . rapor yoksa tanık şart. müşterek çoçukları kızlarıda boşanma duruşmasında dinlenmeli
diğer bayanın çoçuk düşürme olayı ciddi bir durum. o kızın öncelikle bu durumu dr raporu ile sabitlemesi lazım. tanık lazım yine .
umarım bir an önce kurtulur. geçmiş olsun
Ya birde hala ne yapması gerektiğinimi düşünüyor o adamı hayatından kazısın, ama önce dava açsın kızına atılan dayak vs için, ayrıca nafaka için vss.. dağbaşımı burası yakınınız da çok ezik davranmış şu ana kadar kimse benim çocuğumu dövemez.. La havleee..